Afdelingschef for Cleaning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Motiveres du af at lede mennesker og yde sublim service, så er vi på udkig efter en proces- og handlingsorienteret leder til Billund Lufthavn.



På baggrund af den kraftige vækst i Billund Lufthavn efter coronaperioden har to søsterafdelinger under Ground Handling Billund Airport (GHBA), heraf Cleaning som den ene, siden 2020 været lagt under ét ansvarsområde med én Afdelingschef. Med den fortsatte vækst har de to afdelinger nu vokset sig til at være to separate ansvarsområder, hvorfor vi søger en ny Afdelingschef for Cleaning. Den nuværende Afdelingschef fortsætter som ansvarlig for den anden afdeling.

Har du flair for ledelse, forretningsudvikling og sikkerhed?
Så kan vi tilbyde ansvarsområder og arbejdsopgaver som blandt andet:
  • Bidrage til den forretningsmæssige udvikling af afdelingen og området GHBA
  • Sikre at vi ikke går på kompromis med flyvesikkerheden samt prioriterer arbejdssikkerheden højt i udførelsen af arbejdet i afdelingen
  • Sikre at den nødvendige viden og kompetence er til stede for at kunne efterleve kravene til og vores ambitioner omkring flyvesikkerhed samt arbejdssikkerhed
  • Motiverende ledelse og udvikling af både mellemledere som medarbejdere , samt involvering og uddelegering af ansvar
  • Budgetansvar for afdelingen herunder afklaring af økonomisk grundlag for kontrakter med kunder og leverandører


Du vil blive en del af ledergruppen i GHBA, som håndterer flyene og passagerne på vegne af flyselskaberne. Du refererer til Director Ground Handling Billund Airport, René Høgh Jensen.

En afdeling i udvikling
Du vil blive ansvarlig for en organisation, der har gennemgået mange ændringer de sidste år på baggrund af coronakrisen og derefter ekstraordinært høj aktivitet med rekordmange passagerer. Derudover er det besluttet at udlicitere rengøringsopgaver i vores bygninger, som tidligere var afdelingens ansvar, hvilket fokuserer de primære opgaver mod fly-relaterede rengøringsopgaver. Det kræver en tilpasning af den nuværende organisation, som er i gang og formentlig vil fortsætte gennem sommeren. Som ny Afdelingschef får du derfor en unik mulighed for at forme organisationen og kulturen i fremtidens Cleaning.
På nuværende tidspunkt er der 1 Duty Manager samt 76 medarbejdere herunder 5 Supervisorer, og du vil have mulighed for at forstærke Duty Manager niveauet yderligere.

Der vil være mulighed for støtte og rådgivning fra den nuværende Afdelingschef i starten.

Er du en autentisk leder med øje for både strategi og driftsudvikling?
Du har erfaring med ledelse af ledere, og din ledelsesstil er kendetegnet ved at være tydelig, anerkendende og motiverende. Du interesserer dig for mennesker, og tror oprigtigt på, at det er menneskerne i organisationen, der gør forskellen. Du formår at involvere og uddelegere, og motiveres også ved at opnå resultater gennem andre. Da du vil træde ind i en afdeling under forandring, er det afgørende, at du vækker tillid ved bl.a. at udleve vores værdier og sikre, at aftaler efterleves. Du er en stærk kommunikator i skrift og tale, og du er kendt for at skabe stærke samarbejdsrelationer.

Du kommer formentlig med en akademisk ledelsesuddannelse kombineret med solid ledelseserfaring af både medarbejdere og ledere. Hvis du kan kombinere det med en baggrund indenfor rengøring, logistik, luftfart eller et andet servicefag, er det en fordel.
Da der arbejdes ud fra et højt sikkerhedsniveau, er det afgørende, at du har interesse for det område.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er en kyndig bruger af IT.

Billund Lufthavn og Ground Handling Billund Airport
Billund Lufthavn har en klar vision om at skabe gode oplevelser for de cirka 4 millioner passagerer, der hvert år flyver til eller fra lufthavnen og at være blandt de førende lufthavne, når det gælder miljøvenlige løsninger. Derfor navigeres der efter værdier om at være: ordentlig og troværdig, kompetent og professionel samt omsorgsfuld og nærværende.

Som den nye Afdelingschef for Cleaning bliver du en del af det integrerede forretningsområde under Billund Lufthavn; Ground Handling Billund Airport. Her arbejder man dedikeret mod at være flyselskabernes foretrukne handling-selskab ved at håndtere fly sikkert og til tiden med tilfredse flyselskaber og passagerer. Afdelingen har et kontinuerligt fokus på gode og sikre arbejdsforhold, åben og ærlig dialog og den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

Vilkår
I Billund Lufthavn tilbyder vi en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, tilvalg af sundhedssikring, betalte pauser, en ekstra feriefridag, inhouse Falck Healthcare og kantineordning.

Interesseret?
Kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at sende os en ansøgning. Ansøgningsfristen er den 22. februar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Lene Søgaard på [email protected] eller Afdelingschef for HR Udvikling Rikke Rasmussen på [email protected].

Søg jobbet ved at klikke på ”Ansøg” herunder.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og dit udførlige CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Billund

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring. Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærer..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Med vores fælles tilgang ”Værdifuld Hverdag – hver dag” har vi givet borgerne et løfte om, ”at vi vil hjælpe dig med det, der er mest værdifuldt i din hverdag” Det er et løfte, vi tager seriøst, o..
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Om osHaderslev Musikskole er en dynamisk kulturinstitution, der brænder for at skabe livsduelige børn og unge gennem musikkens magi. Vi har en passion for musik og pædagogik, og vi stræber efter .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operational Development Manager?We offer As our new HSE Operational Development Manager you will be part of our operations team, focusing on developing and d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4