Rekrutteringsfirma

Head of Digital Transformation til Billund Lufthavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Forstår du dig på samspillet mellem mennesker og IT? Kan du bygge bro mellem forretning og digital udvikling? Og vil du have en ansvarsfuld rolle i netop det krydsfelt i en udviklingsorienteret virksomhed med luft under vingerne? Så kig nærmere på stillingen som Head of Digital Transformation hos Billund Lufthavn.

Let adgang til og fra verden


I en gammel hangar med et enkelt kontroltårn åbnede Billund Lufthavn i 1964. I dag har lufthavnen en passagerterminal på 40.000 m² og direkte flyvninger til mere end 120 destinationer; og med et stærkt rutenetværk og rollen som Danmarks luftfragtcentrum skaber lufthavnen let adgang til og fra verden.

I Billund Lufthavn er man nysgerrig på innovative IT-løsninger inden for luftfart. For at være på forkant med den nyeste viden på området leder virksomheden netop nu efter en Head of Digital Transformation, som forstår samspillet mellem teknologi og mennesker – og som evner at bygge bro mellem forretningen og IT-udvikling.

Hvis det er dig, vil du blive ansvarlig for den digitale transformation, og du vil som noget af det første kaste dig over at kortlægge applikationslandskabet med henblik på at sikre sammenhæng – både nu og fremadrettet. Du kan desuden se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Sikre en sammenhængende og standardiseret system- og teknologiarkitektur
  • Identificere nye teknologier og implementere løsninger, der forbedrer effektivitet, produktivitet og brugeroplevelse
  • Etablere og opretholde en effektiv IT-governance proces for at sikre overensstemmelse med virksomhedens mål, overholdelse af lovkrav og effektiv risikostyring
  • Udvikle og opdatere samarbejdet med IT-leverandører for at sikre høj kvalitet og konkurrencedygtige priser på services/systemer

Du får base i Billund, hvor du vil blive en vigtig del af ledergruppen i afdelingen. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil derfor få rig mulighed for at skabe rammerne i samarbejde med CIO, som du refererer til.

IT-ekspert med stærke evner inden for digital projektledelse


Som Head of Digital Transformation skal du have en god forståelse for arbejdsgange, processer og forretning som helhed, mens du med din store interesse for den digitale udvikling hele tiden holder dig ajourført på de nyeste teknologiske løsninger. I kombination med din indgående erfaring inden for IT-infrastruktur og IT-sikkerhed formår du at identificere potentielle digitale løsninger, udfordre virksomheden på det nuværende setup og ikke mindst drive IT-relaterede projekter hele vejen fra potentiale til drift – både på et praktisk og strategisk plan.

Det er vigtigt, at du kan sætte den overordnede strategiske retning for den digitale transformation, men da rollen også indeholder et operationelt ansvar, er det mindst lige så vigtigt, at du motiveres af at have de IT-relaterede opgaver i egne hænder. Det kræver samtidig, at du ved, hvornår du skal uddelegere og outsource til eksterne samarbejdspartnere – og hvornår du selv skal skride til hands-on handling.

Som person er du kommunikativ, tillidsvækkende, empatisk og serviceorienteret, og du evner at formidle det digitale univers på en letforståelig måde for dem, der ikke deler din ekspertise på området. Derfor lykkes du med at opbygge gode samarbejdsrelationer med såvel interne interessenter som eksterne leverandører og skabe motivation og engagement omkring de nye digitale initiativer.

Sprogligt behersker du dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Forkortelser som IOT, AI, AR, RPA, ML findes også i dit ordforråd, og du har helt styr på GDPR-compliance.

Sikker håndtering af fly – til tiden


Billund Lufthavn har en klar vision om at skabe gode oplevelser for de cirka fire millioner passagerer, der hvert år flyver til eller fra lufthavnen og at være blandt de førende lufthavne, når det gælder miljøvenlige løsninger. Derfor navigeres der ud fra værdier om at være: ordentlig og troværdig, kompetent og professionel samt omsorgsfuld og nærværende.

Hos Billund Lufthavn stræber man efter at drive virksomhed på en måde, som gør medarbejderne stolte af deres arbejdsplads. Man tror nemlig på, at det er medarbejderne, der gør forskellen. Som den nye Head of Digital Transformation bliver du derfor en del af en organisation, der har et kontinuerligt fokus på gode og sikre arbejdsforhold, åben og ærlig dialog og den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

Hvis du er organisations nye digitale dynamo, vil du få en vigtig rolle i forhold til at sikre, at organisationen bevarer sin konkurrencedygtige position i en teknologisk verden, der udvikler sig i turbofart!

Er du klar til afgang?

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4