Area Manager, Retail

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

LEGOLAND® søger Retail Area Manager til vores LEGO® Shop

“Det oser af salg i den store LEGO® Shop i LEGOLAND®, på den fede måde! Der var alt, hvad du kunne ønske dig inden for LEGO eller en souvenir efter besøget i parken. Super skarpe medarbejdere som også havde tid til at pjatte med børnene”.

Er du lederen, som vil sikre, at alle gæster forlader vores LEGO Shop med denne positive oplevelse? Og har du en skarp detailmæssig profil med ledelseserfaring? Så er du sikkert den helt rigtige Retail Area Manager til en fastansættelse i LEGOLAND.

I Shops & Admissions er vi et stærkt hold af dygtige og erfarne kolleger, som sammen med ca. 150 sæsonmedarbejdere sikrer gode købsoplevelser i vores LEGO Shop, Temabutikker i parken og tøjbutikken Kids Wear. Herudover består afdelingen også af Admissions, som er hele indgangsområdet. Din primære opgave bliver salgs- og driftsmæssigt ansvar for LEGO Shoppen, hvor du med et kommercielt mindset og overblik motiverer og engagerer din elev samt medarbejdere til gode resultater og service i verdensklasse. Derudover er du en del af hele salgsteamet og deltager i driften af alle butikkerne i parken, og vi sparrer med hinanden.

Sr. Manager Shops & Admissions Susanne Price fortæller om jobbet: ”Som min nye Area Manager får du en betydningsfuld rolle, da LEGO Shoppen er den største og vigtigste butik, vi har. Du sætter en ære i, at butikken fremstår indbydende og salgsklar - hver dag. Du har også forståelse for, hvor vigtige dine medarbejdere er, for at dette kan lykkes. Samtidig er du ordensmenneske, og du har sans for detaljen”.

Som en del af den daglige ledelse i salgs-teamet i Retail afdelingen forventer vi, at du er meget synlig, og at du agerer rollemodel for medarbejderne. Du får en alsidig hverdag med en stor kontaktflade, og i sæsonen er der fart på, så du skal være god til at holde overblikket og prioritere opgaverne. Vi har travlt, når gæsterne har fri.

Vigtigste ansvarsområder er:
- Daglig drift af LEGO Shoppen med fokus på salg, service og dine medarbejdere
- Vareopfyldning/eksponeringer så butikkerne altid fremstår velopfyldte og inspirerende
- Planlægning, eksekvering og opfølgning på kampagner/aktiviteter sammen med salgsteamet
- Retailvagt for alle butikker i parken spredt ud over sæsonen
- Fokus på opsalg og mérsalg samt opfølgning herpå
- Sikre lagerstyring og status i samarbejde med Indkøb
- I lukkeperioden planlægges den nye sæson, rekruttering og træning af medarbejdere, opbygning af butik mv.

Den optimale baggrund for at søge jobbet er erfaring fra detailhandel, fx fra supermarked eller legetøjsbutik med stor volumen, ledelseserfaring, stort kendskab til brug af planogrammer og salgsoptimering. Du taler og skriver flydende dansk og taler engelsk. Andre sprog er en fordel.

For at lykkes i jobbet skal du desuden
- være resultatdrevet og besidde et højt drive
- være en nærværende leder
- trives på gulvet blandt gæster og medarbejdere
- være struktureret og fagligt selvkørende.

Susanne Price fortsætter: ”I mit team er det vigtigt, at vi lykkes sammen. Vi er meget dedikerede og hjælper hinanden til succes. Så hvis du er engageret og elsker en afvekslende hverdag, vil du passe rigtigt godt ind i vores afdeling”.

Der er tale om fastansættelse i en fuldtidsstilling med mulighed for ansvar og personlig og faglig udvikling. I stillingen indgår aften og weekendarbejde, hvor du vil være en del af afdelingens vagtplan.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Sr. Manager of Shops & Admissions Susanne Price på 2922 8165. Vi screener løbende ansøgningerne og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kandidat, så send din ansøgning med det samme .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Billund

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring. Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærer..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Om osHaderslev Musikskole er en dynamisk kulturinstitution, der brænder for at skabe livsduelige børn og unge gennem musikkens magi. Vi har en passion for musik og pædagogik, og vi stræber efter .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operational Development Manager?We offer As our new HSE Operational Development Manager you will be part of our operations team, focusing on developing and d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4