Servicechef - Gulv - Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Servicechef til ny gulvafdeling

Vil du være med til at lede og udvikle et helt nyt forretningsområde? Kunne du tænkte dig at stå i spidsen for en ny gulvafdeling, hvor fokus er på faglighed, kvalitet og teamet? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, som kobler 100 års erfaring med godt håndværk?

I MT Højgaard Danmark søger vi en servicechef, som skal være ansvarlig for udviklingen af gulvarbejder, som er et nyt forretningsområde hos os. Udover at være fagligt ansvarlig hvor du har det overordnede ledelses- og driftsansvar, bliver du del af ledergruppen i vores afdeling Byggeservice, hvor du får direkte reference til servicedirektøren.
I Byggeservice er der 15 funktionærer, der til dagligt beskæftiger over 100 servicehåndværkere fordelt på tømrere, murere, betonarbejdere, malere og nu også gulvarbejdere. Opgaverne som udføres, er både små og mellemstore serviceopgaver samt support på flere af MT Højgaard Danmarks store entrepriseopgaver.

”Det er en unik mulighed for at være med helt fra starten, og hvor du selvfølgelig sætter dit eget hold og fingeraftryk på en ny afdeling og et nyt forretningsområde. Det bliver spændende at få opbygget et solidt team, som kan bidrage til en helstøbt serviceforretning”, siger servicedirektør Morten Sander Dunch.

Opgaver og ansvarsområder

Som vores nye servicechef får du en central rolle i, at udviklingsplanerne bliver en succes. Det betyder, at du har ansvaret for at opbygge Byggeservices markedsposition indenfor gulve samt at drive det nye forretningsområde. Det er dit ansvar, at vores leverancer sker rettidigt og i høj kvalitet.

Vi vurderer, at vækstpotentialet er stort, og det nye forretningsområde er en del af et strategisk tiltag og ønske om at blive en full servicevirksomhed, der kan varetage alle store arkitektfag. Vi forventer, at du selvstændigt tager ansvar for en ny vigtig del af vores forretning, og dit store engagement går hånd i hånd med omhu for faglighed og godt branchekendskab.

Udover det overordnede ansvar bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • at planlægge og koordinere gulventrepriser samt det kvalitets- og tidsmæssige ansvar for gennemførelsen.
  • at koordinere og samarbejde med de øvrige produktionsledere i Byggeservice.
  • at deltage i tilbudsfasen og projekteringsfasen for at opnå optimal pris og rigtige løsninger.
  • at sikre overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav.
  • at deltage i bygherremøder, byggemøder og lignende.
  • at være ansvarlig for leverandører og eksterne samarbejdspartnere.
  • at følge op på budgetter og fakturering.
  • at være kundeansvarlig.

Det er vigtigt, at du er selvstændig og selv tager initiativ til at løse de mangeartede opgaver, du har. Du bliver tilknyttet vores kontor på Banemarksvej i Brøndby, men du skal trives med en hverdag, der både byder på kontormiljø og sikkerhedssko.

Om dig

Personen vi leder efter, er en synlig og tilgængelig leder, der kan samarbejde, har en god forretningsforståelse samt et skarpt øje for godt købmandskab. Du har mindst fem års erfaring fra en lignende stilling, og din baggrund er håndværksmæssig og gerne med en teknisk overbygning, eller måske har du erfaring som selvstændig. Du er vant til at regne tilbud på større gulventrepriser, men du kan også give en hurtig overslagspris.

Du navigerer godt i et omskifteligt miljø, og trives både på kontoret og ude på pladsen. Du har en naturlig gennemslagskraft, og nyder at tage ansvar for forandring og udvikling. Du har erfaring med ledelse fra entreprenørbranchen, og du er vant til at have personaleansvaret for funktionærer, formænd og timelønnede. Vi regner derudover med, at du har et godt kendskab til entrepriseret AB 18 og ABT 18.

Som person er du kendetegnet ved et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger. Du evner at samarbejde på tværs af organisationen, og du tilgår enhver opgave med udgangspunkt i dialog, respekt og videndeling.

Vi tilbyder

I MT Højgaard Danmark vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har masser af inspirerende og komplekse samarbejdsbaserede opgaver, som du bliver en del af, og dine kolleger er både ambitiøse og kompetente. Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.

Ansøgning

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte servicedirektør Morten Sander Dunch på telefon +45 2270 9102.
Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    <p>Vi søger en afdelingsleder til vores kompetencecenter for projektledelse, hvor projektlederne driver store og komplekse projekter, herunder hospitaler, større kontor- eller boligbyggerier,.
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 2