Genopslag: Afdelingsleder søges til Ældrecentret Gildhøjhjemmet i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vi vil gerne have den helt rette kollega til vores lederteam, så derfor venter vi fortsat på, at du sender os din ansøgning.


Er du ambitiøs på fællesskabsfølelsen både i personalegruppen og i lederteamet, hvor vi hjælper og støtter hinanden og har du vilje og lyst til at udvikle dig sammen med os? Så læs videre her:


I Brøndby Kommune liggerGildhøjhjemmet, som er hjem for ca. 73 ældre mennesker fordelt på 3 somatiske afdelinger, 1 skærmet afdeling samt en rehabiliteringsafdeling. Derudover rummer huset også aktivitetscenter og eget produktionskøkken.

Du vil få ansvaret for ledelsen på afd. C, en somatisk afdeling fordelt på 2 etager med i alt 29 beboere. Kulturen er mangfoldig og kompetencerne er mange. Du har et hold af medarbejdere, som brænder for at skabe de bedste betingelser for beboerne på afdelingen. Arbejdsfællesskabet har fået ny energi og et særligt fokus på måden, man samarbejder på.

Du skal som leder kunne gå i front og være den, der formår at holde fælles fokus og retning på både opgaver, vidensdeling, kompetenceudvikling og frem for alt beboernes ve og vel.

Du bliver en del af vores velfungerende lederteamet med i alt 4 afdelingsledere og centerleder, hvor vi har en høj grad af psykologisk tryghed. Vi er et team med forskellige kompetencer og erfaring og vi ser disse forskelligheder som en styrke. Vi har fokus på både faglig ledelse og udvikling. Derfor prioriterer vi årlige lederudviklingsdage, hvor vi arbejder både med vores personlige og vores fælles lederskab.

Vi søger en afdelingsleder og lederkollega, der hviler i sig selv og er en troværdig leder med både integritet, gennemslagskraft og lydhørhed.

Vi søger dig, der har erfaringer med ledelse af medarbejdere på sundheds- og ældreområdet. Som ved, at faglighed og samarbejde er vigtige elementer for opbygningen af en sund kultur, varetagelse af kerneopgaven og for at kunne tiltrække gode og dygtige medarbejdere. Du trives iblandt lederkolleger og medarbejdere, som vægter sammenhold, godt humør og medejerskab højt, og du bidrager gerne til udviklingen af både den faglige og sociale kultur på arbejdspladsen.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med høje faglige ambitioner og fokus på kompetenceudvikling og det gode arbejdsmiljø
  • Et stærkt fagligt hold bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter/hjælpere
  • Et stærkt lederteam, hvor du finder støtte og sparring og hvor vi lærer og udvikler os sammen
  • Mulighed for at stå i spidsen for at skabe den gode hverdag for beboerne
  • Diplomuddannelse i ledelse, såfremt du ikke allerede har denne uddannelse

Vi forventer:

  • En kollega, der er uddannet sygeplejerske
  • At du har erfaring med direkte personaleledelse
  • At du evner at arbejde med kultur og forandringer
  • At du har lyst til at investere dine ledererfaringer, holdninger og værdier i samarbejdet og den videre udvikling med lederteamet

Ansøgningsfrist for modtagelse af ansøgninger er den 26. oktober 2023. Vi afholder samtaler henholdsvis den 30. oktober og den 9. november 2023. Inden sidste samtalerunde, udarbejdes der en danskudviklet personanalyse, som du modtager en dybdegående personlig feedback på før 2. samtale. Forventet opstart er den 1. januar 2024.

Har du spørgsmål ang. stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anders Krauch på tlf. 2196 8060 eller centerleder Anette Falk på tlf. 5117 4177 eller på mail [email protected]

Vi ser frem til din ansøgning.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Som souschef for Sundhed & Pleje kommer du til at få en afgørende rolle i at nytænke og fremtidssikre vores ældrepleje og vores sundhedsfremme. Vi drømmer om en leder, der vil udfordre vores strukturer og hjælpe os med at se nye muligheder, både i den virkelighed vi står i lige nu, men også i fremtiden.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4