Sundheds- og Seniorchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brovst

Sundheds- og Seniorchef

En unik chance for at præge udvikling og organisering – et chefjob, hvor du virkelig kan komme til at gøre en forskel både for medarbejdere og borgere

Jammerbugt Kommune søger en Sundheds- og Seniorchef, som brænder for at kunne gøre en forskel og som har evne og lyst til at stå i spidsen for en flok dygtige og dybt engagerede ledere og medarbejdere i en proces, der skal sikre, at organisationen er gearet til både eksisterende og kommende udfordringer, så der også fremadrettet kan leveres stabil service og indsatser af høj kvalitet til kommunens borgere.

Ligesom i resten af landet står Jammerbugt Kommune over for komplekse udfordringer både i form af demografi, økonomi og øget kompleksitet i opgaverne. Det er ambitionen både fra det politiske niveau, ledere og medarbejdere i hele afdelingen, at områdets mange gode tilbud til borgerne skal fastholdes og udvikles. Sundhed og Senior ser ind i 2023 med et budgetløft til seniorområdet, men det kræver et fortsat skarpt blik på og styring af ressourcerne på området, hvilket vil være et centralt fagligt og ledelsesmæssigt fokusområde.

Det er forventningen, at den nye chef sammen med sine ledere og medarbejdere ser nysgerrigt på områdets praksis - herunder på indhold og kvalitet af de faglige tilbud, på organisering og ledelsesstruktur, på samarbejdsmønstre, på økonomistyringen. Alt kan – på et oplyst og velovervejet grundlag – komme i spil, og banen er åben for den nye chef og organisationen.

Denne spændende ledelsesudfordring giver muligheder for og kalder på kompetencer hos den nye chef til at gå forrest og skabe rum for udvikling, medinddragelse og engagement hos ledere og medarbejdere om den fælles retning og de fælles strategier og planer.

Også i Jammerbrugt Kommune kendes alle de klassiske udfordringer; demografi, økonomisk klemme, rekruttering og fastholdelse. Det er netop disse udfordringer som fælles retning, strategier, planer og overblik skal adressere, og for at sikre bæredygtigheden er det vigtigt, at udformningen sker i samarbejde med medarbejdere, ledere og det politiske udvalg.

Ledelsesmæssigt vil du opleve et område med mange spændende, udfordrende og udviklende dagsordener. Alle vinduer er åbne for at skabe den næste epoke i udviklingen af området, som omfatter både Myndighed, plejecentre og uddannelse samt hjemmesygepleje og sygeplejen – hele butikken på ældreområdet. Den nye chef tilbydes ret sjældne muligheder for at få indflydelse på og bidrage til områdets udvikling – og også store muligheder for egen udvikling, både ledelsesmæssigt, fagligt og personligt.

Sundheds- og Seniorchefen har således et stort ansvarsområde, som dækker kommunens fire aktivitetscentre, de forebyggende hjemmebesøg, pleje- og ældreboliger, hjemmepleje og hjemmehjælp, hjælpemidler, madservice og sygeplejen. Chefen vil have tre områdeledere under sig, og en vigtig del af rollen som chef vil derfor være at lede organisationen, lede ledelses- og samarbejdsprocesserne og lede lederne.

Der er stor (også) politisk opmærksomhed på området, og chefen vil have ansvar for at betjene et velfungerende Social- og Sundhedsudvalg med ikke mindst servicemæssige og faglige input og derved understøtte udvalget i den politiske lederrolle - at skabe det politiske handlerum, der ønskes.

Din profil

Som Sundheds- og Seniorchef forventes du at have politisk tæft og erfaring fra en politisk styret organisation – gerne fra en kommune, eller evne til at sætte dig hurtigt ind i den kommunale organisation og økonomi. Derudover vægtes det, at du har erfaring med ledelse af ledere og gerne suppleret med en lederuddannelse. Det er ikke et krav, at du har en senior- eller sundhedsfaglig uddannelse eller baggrund, men det er nødvendigt, at du har erfaring med området og kompetencer til at sætte dig ind i nye komplekse forståelser og områder.

Du kan læse mere om Jammerbugt Kommune, opgaverne der venter dig, og den ønskede profil i det uddybende notat.

Ansøgning og CV uploades på www.mercuriurval.dk (referencenummer DK-09512). Ansøgningsfristen udløber den 11. december 2022.

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune er en attraktiv og levende kommune. Placeringen mellem hav og fjord gør stedet til noget særligt. Naturen er storslået og varieret. Kommunen dækker et areal på 863 km2, som fordeler sig over 60 km fra Vust i vest til Ingstrup i nordøst. Her er ca. 39.000 borgere, som bor i en af kommunens fire centerbyer - Fjerritslev, Brovst, Pandrup og Aabybro, eller et af de mange mindre lokalsamfund. Det er afgørende for, at både vores borgere, virksomheder og gæster oplever, at Jammerbugt Kommune er levende og attraktiv – et godt sted at leve, bo og virke. Du kan læse mere om kommunen på dette link.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brovst.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brovst
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Brænder du for ledelse og for at skabe de bedste rammer for børn og unges trivsel? Kan du se dig selv som en del af et stærkt fagligt PPR-fællesskab, hvor tværfaglig opgaveløsning prioriteres og væ..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brovst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brovst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0