Genopslag - Afdelingsleder Bevilling Voksen/ældre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Frikommuneforsøg, selvvisitation, ny hovedlov, ny ældrelov? Hvorledes skal myndighedsrollen udvikle sig i de kommende år ift. disse tendenser? Vil du gerne stå i spidsen for disse forandringer, så er det nu, du skal søge jobbet som leder af Bevilling Voksen/Ældre

Din profil Vi søger en ny afdelingsleder for Bevilling Voksen/Ældre, som ønsker at stå i spidsen for at udvikle myndighedsområdet i takt med de tendenser, der sker på nationalt niveau bl.a. ift. velfærdsaftaler, afbureaukratisering mv.

Afdelingslederen for Bevilling Voksen/Ældre har både personaleansvar som ansvar for økonomi og drift. Dvs. du skal overholde afdelingens budget og udmønte de vedtagne strategier, visioner og politikker på området. Du vil skulle stå i spidsen for en tydelig fælles retning og ramme omkring løsning af opgaver og herunder sikre, at afdelingen arbejder ud fra det politisk vedtagne serviceniveau og den gældende lovgivning.

Afdelingslederen refererer til Afdelingschefen for Forebyggelse og Myndighed og indgår i en ledergruppe sammen med lederne for hhv. Bevilling Psykiatri og Handicap, Genoptræning, Borger Sundhed samt Hjælpemiddeldepotet.

Foruden samarbejdet på tværs i Forebyggelse og Myndighed vil du som afdelingsleder have en vigtig rolle i det tværgående samarbejde med øvrige afdelinger – bl.a. ledere af hjemmepleje og plejecentre samt samarbejde med private leverandører af hjemmepleje og genoptræning. Endvidere indgår du i arbejdsgrupper/driftsfora med øvrige kommuner og Region Nordjylland.

Afdelingslederen skal kunne udvikle nye løsninger og samarbejder såvel internt som med øvrige afdelinger med formålet om at skabe bedre velfærd og tilbud for borgerne.

Idet Vesthimmerlands Kommune har fået puljemidler af Socialministeriet til et 3-årigt projekt, hvor formålet er forsøg med selvvisitation i ældreplejen, vil du som leder af Bevilling Voksen/Ældre få en rolle ift. at implementere konkrete tiltag i afdelingen i et samarbejde med medarbejdere og hjemmeplejeledere.

Du vil som ny afdelingsleder skulle kunne se dig ind i, og efterleve de visioner, som byrådet har vedtaget såsom, at vi i Vesthimmerlands Kommune hver dag arbejder for, at alle borgere i kommunen får de bedst tænkelige muligheder for at leve sunde og selvstændige liv. Det gør vi ved, at når borgeren henvender sig med ønsket om at få støtte eller hjælp, samarbejder vi med borgeren om at blive helt eller delvist selvhjulpen igen ud fra tilgangen - ”Det er godt at kunne selv”. Vi tager afsæt i borgernes mål og drømme og arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang. Vi har en helhedsorienteret sagsbehandling, der har afsæt i det politisk vedtagne serviceniveau, og vi tilstræber sagsbehandling af høj kvalitet.

Vi har endvidere et ledelsesgrundlag i Vesthimmerlands Kommune, hvor TÆNKE, TURDE, TALE er den ledelsesadfærd, vi agerer ud fra, når vi arbejder med kurs, koordinering og commitment for at løse kerneopgaven. Dette skal gøre os i stand til at håndtere den kompleksitet, som vores hverdag består af og bidrage til at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel og engagement kan vokse.

Vi ønsker den nye afdelingsleder

  • har erfaring fra en myndighedsafdeling gerne suppleret med relevant efteruddannelse på diplomniveau.
  • har erfaring med økonomistyring.
  • sikrer at løsning af opgaver, prioriteringer og ressourceanvendelse holder et højt niveau og bygger på systematisk brug af data og dokumentation.
  • er kendetegnet ved at være faciliterende, delegerende og organiserende.
  • tænker helhedsorienteret og tværgående ift. borgeren.
  • er resultatorienteret og beslutningsdygtig – dvs. kan træffe beslutninger og omsætte dem til handling.
  • er troværdig, således der er sammenhæng mellem det, man siger og gør.
  • har gode samarbejdsevner såvel internt i afdelingen som i samspillet eksternt og er ambitiøs på egne og medarbejdernes vegne.
  • er i stand til at prioritere blandt mange opgaver og samtidige processer i et godt og travlt arbejdsmiljø.
  • vægter dialog og er åben og inddragende.
  • tør træffe svære beslutninger og stå fast, samt står forrest, når medarbejderne står i svære situationer.

Afdelingen Bevilling Voksen/Ældre varetager sagsbehandling efter servicelovens bestemmelser for voksne på primært ældreområdet. Dvs. afdelingen visiterer/sagsbehandler ift. personlig pleje og praktisk hjælp, rehabilitering, pleje- og ældrebolig, hjælpemidler, bil og boligændringer, genoptræning, befordring til egen læge/speciallæge, handicapkørsel mv. Bevilling Voksen/Ældre er således en meget alsidig afdeling med en bred opgaveportefølje og mange samarbejdspartnere.

Afdelingen består foruden afdelingslederen af en faglig leder og 25 medarbejdere med forskellige baggrunde som bl.a. ergo- og fysioterapeuter, sygeplejersker, SSA, plejehjemsassistent og HK medarbejdere. Afdelingen er fysisk placeret i administrationsbygningen i Farsø.

Vi tilbyder
  • en faglig stærk afdeling med engagerede kolleger, der møder hinanden med tillid, anerkendelse, engagement og humor.
  • en spændende og travl arbejdsplads, hvor ikke 2 dage er ens.
  • mulighed for kompetenceudvikling.
  • et ledelsesteam med højt til loftet, og som støtter hinanden i den fælles ledelsesopgave.
  • en arbejdsplads, hvor man har vide rammer til at udvirke sit ledelsesrum i et tæt samspil med resten af organisationen.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation

Yderligere oplysninger Der afholdes 1. samtale d. 13. marts 2023 og 2. samtale 21. marts 2023. For de ansøgere, som indkaldes til 2. samtale, udarbejdes der i perioden mellem 1. og 2. samtale personprofil med tilbagemelding fra HR-afdelingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Farsø
  • Tirsdag den 07. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hobro

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0