Et lille unikt højkvalitets dagtilbud søger dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Børnehuset Skovbakken er et 0-6 års dagtilbud med 12 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Huset har en skøn placering lige over for Farum Arena og ligger tæt på Skolelandbruget, skoven og søerne. Dagtilbuddets eget uderum er stort, så der er god plads til både fordybelse og fysiske aktiviteter.

Medarbejderne i Skovbakken er dybt engagerede i deres kerneopgave, og de har en høj pædagogisk faglighed. Der bliver derfor arbejdet tæt på tværs af hele huset, og det gøres med en fælles forståelse for, at jo flere perspektiver der inddrages, jo bedre en opgaveløsning har vi sammen. Skovbakken har en natur- og udelivsprofil, hvor vi arbejder ud fra et årstidshjul.

Medarbejderne udvælger i fællesskab fokusområder og forløb. Vi tager udgangspunkt i det, børnene bliver optaget af, og de voksne undrer sig, og går på opdagelse, sammen med børnene - i stedet for blot at give svar. Denne tilgang er et bærende element i Skovbakken, hvor vores mål er at udvikle kritisk og demokratisk tænkende børn. Børnene oplever selv at have indflydelse, og de får en begyndende forståelse for værdien af andres perspektiver.

Lige nu er medarbejderne særligt optagede af at kvalificere de indvendige fysiske rammer. Denne proces foregår i samarbejde med en konsulent, og målet er at udvikle et legetek, samt tydeligere legezoner og læringsrum.

Skovbakken har en engageret forældregruppe og bestyrelse, hvor alle er aktivt deltagende i forhold til at styrke børnefællesskaberne og kontakten mellem forældrene. Bestyrelsen står blandt andet for at afholde forældrekaffe og åben legeplads søndage.

Skovbakken søger en leder, der har faglige ambitioner, og som vægter det tætte samarbejde med medarbejderne højt. Der er brug for en leder, der har lyst til at understøtte alt det gode, der allerede er i gang, samt evner at inspirere med nye perspektiver og fagligt input.

Da det er et lille dagtilbud, har dagtilbudslederen 8 ugentlige børnetimer. Sanne (nuværende dagtilbudsleder, som skal være leder for et større dagtilbud i Furesø) siger: "Der er ingen tvivl om at dette er et højkvalitetsdagtilbud, og jeg er virkelig stolt over dette fantastiske sted. Der er her en unik chance for at blive leder i et lille og top velfungerende dagtilbud. Ring til mig, hvis du er blevet interesseret i stillingen, for jeg vil meget gerne uddybe Skovbakkens mange kvaliteter."

Som dagtilbudsleder i Furesø vil du komme til at indgå i et fagligt sparringsnetværk med lederkolleger, der også fungerer som stedfortrædergruppe. I netværket giver kollegerne hinanden sparring i hverdagen. Lederkollegerne træder også til ved ferie og andet fravær. Samarbejdet i netværket byder på spændende dialoger og perspektiver, og lederne hjælper hinanden med sparring i hverdagen.

Du får også tilknyttet en primær pædagogisk konsulent og en administrativ medarbejder, som støtter dig der, hvor du har behov. Ligesom medarbejdere fra andre centre i forvaltningen gladeligt yder hjælp og sparring til stort og småt. I Furesø Kommune arbejder vi med den nye styrkede læreplan, tidlig opsporing og vi har et fælles lærings- og dannelsessyn 0-18 år.

Vi anvender vores lokale didaktiske redskab, PEF, til at styrke refleksioner og evalueringskultur i forhold til udvikling af læringsmiljøer, der skaber deltagelsesmuligheder for alle børn. Vi har et meget tæt samarbejde med vores lokale skole og fritidstilbud og en fælles praksis omkring børnenes overgang.

Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde med PPR, bl.a. gennem vores tværfaglige team, som samles i dagtilbuddet fem gange om året med leder, relevante pædagoger, PPR-pædagog, psykolog og dagtilbudssocialrådgiver.

Du er meget velkommen til at ringe til dagtilbudschef Anna Fosdal på telefon 7216 5838, hvis du vil høre mere om dagtilbudslederstillingen, eller dagtilbudsleder Sanne Risbank Jensen på telefon 72165802, hvis du gerne vil høre mere om og besøge Skovbakken. Vi lægger vægt på, at du har været på besøg hos os.

Ansøgningsfrist er den 27.6., og vi vil sætte pris på at modtage din ansøgning den 25.6., hvis muligt.

Vi holder første runde ansættelsessamtaler onsdag den 28.6. om eftermiddagen og anden runde torsdag den 29.6. om eftermiddagen.

Ansættelsen er til 1. august.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=119b56f6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Farum
  • Tirsdag den 27. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du lede engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i en kommune med banebrydende byudviklingsprojekter, og vil du arbejde i en kommune, hvor der er ressourcer til at iværksætte fremtidssikrede .
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2