Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Afdelingsleder Fredericia

Kan du se dig selv i en nøglerolle som afdelingsleder for vores afdeling i Fredericia med direkte reference til vores driftsdirektør? Og har du lyst til at bidrage med udvikling, viden og energi til det stærke fællesskab i ledergruppen?

Så har du her muligheden for at være med til at sætte retningen og bidrage til udviklingen af Forstas. Vi er en entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed med faglig bredde og specialviden på området, der foruden entreprenørarbejdet varetager langvarige driftskontrakter på grøn pleje for offentlige instanser som Kommuner, Forsvaret, Vejdirektoratet og Banedanmark.

Værdibaseret ledelse og udvikling

Som afdelingsleder er det din primære opgave at tage del i implementeringen af afdelingens og virksomhedens strategiske retning.

I samarbejde med resten af organisationen udvikler du mennesker med øje for Forstas’ værdier: ”Menneskelighed, Ærlighed og Begejstring”.

Du får ansvaret for:

  • Den faglige- samt personalemæssige ledelse for en velfungerende afdeling med 7 entrepriseledere og deres 60-70 timelønnede medarbejdere
  • Vores nybyggede domicil med lækre kontorfaciliteter og professionelle lager- og værksted
  • Fastholdelse og udvikling af nuværende høje kvalitet i udførsel, faglighed og økonomi på kontrakterne
  • At sikre at din afdeling fortsat har et stærkt samarbejde med de øvrige afdelinger
  • At vedligeholde de gode relationer til kunder og samarbejdspartnere
  • At bidrage til afdelings sammenhold og virksomhedens kultur

Du er en menneskeorienteret leder med god forretningsforståelse

Du er en åben og social person, der med lethed møder andre mennesker i øjenhøjde. Vi lægger stor vægt på dine kommunikative evner og dit konstruktive mindset for at sikre det gode samarbejde. Du tilfører naturligt energi til kulturen i form af din væremåde, åbenhed og tilgang til livet i hverdagen. Vores kultur er vigtig for os, og du skal kunne se dig selv være en del af den og være bevidst om, at du er en vigtig ambassadør for os, både internt og eksternt.

Det er en fordel, hvis du kender branchen og har erfaring med styring af driftskontrakter. Du finder det spændende at indgå i partnerskaber med store offentlige kunder. Samtidig ser vi også gerne, at du har erfaring med at lede andre ledere.

Som person arbejder du selvstændigt og har et højt engagement, hvilket er din drivkraft i forhold til opnåelse af resultater. Din erfaring gør dig i stand til at sætte dig ind i både de strategiske og driftsmæssige udfordringer, som kan opstå for vores medarbejdere.

Det, du kan forvente af os

Forstas er en veldrevet virksomhed, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger med både ressourcer, viden og erfaring. Vi har fire kontorer i hhv. Fredericia, Greve, Aarhus og Aalborg, alle med tilknyttede lager og værkstedsfaciliteter.

Afdelingen i Fredericia, som du overtager, er yderst velkørende, med gode, erfarne mennesker, moderne maskinel og gode samarbejdspartnere og kunder. Du lander derfor i en stilling, hvor det primære fokus er på videreudvikling og vækst - det mener vi selv er yderst attraktivt for den rette kandidat. Der bliver ligeledes relativt hurtigt behov for yderligere ledelsesmæssige ressourcer til styring af driftskontrakter, hvilket er en åben mulighed for at trække kompetente profiler med dig, som du tidligere har haft et stærkt samarbejde med.

Du får derfor støtte fra start med blandt andet følgende:

  • Ledelsesmæssig sparring med ligesindede kolleger i form af direktion og ledergruppe
  • Driftsmæssig sparring med erfarne kolleger, både hvad angår udførselsmetoder, drift og kontraktstyrring
  • Velintegreret HR-funktion med tilgængelige ressourcer for hjælp med alt fra rekruttering, fastholdelse, onboarding, personalekontrakter og ikke mindst et centralt tilgængeligt ressource- og kompetenceoverblik
  • ISO certificerede systemer for arbejdsmiljø- og jernbanesikkerhed
  • Interne IT-kompetencer til egen-udvikling af apps og systemer til understøttelse af kontraktkrav og driftsoptimering, f.eks. kvalitetssikring, ruteplanlægning, mv.
  • Veldrevet økonomisystem med overblik over både ressourcer i form af bemanding og maskinel, projektøkonomi, købsbilag mv.
  • Nærværende stabsfunktioner i domicilet med ansvar for ovenstående

Og hvem er det så du bliver leder for og er sammen med i Forstas?

Det er en flok yderst dedikerede medarbejdere, der år efter år har knoklet på for at levere gode resultater for sig selv, deres ledere og vores ejer. Det har vi tænkt os at fortsætte med, men er samtidig bevidste om, at vi skal styrke os for at sikre den fortsatte sunde vækst, som vi har været i de seneste år. Det er derfor yderst vigtigt for os, at du kommer ydmygt til opgaven med respekt for vores metoder, personligheder og kultur. Til gengæld bliver du lynhurtigt en del af fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden på tværs, og dine input, ideer, erfaring og observationer bliver taget seriøst.

Humøret er højt, stemningen kæk og vi har det godt sammen, både med det daglige arbejde og sociale arrangementer løbende henover året. Vi er en virksomhed, der ikke lader sig begrænse af fastsatte løntrin, procedurer eller karrierestiger – her er plads til at belønne den gode og ekstraordinære indsats, og der er mulighed for at udvikle sig, både for medarbejdere og ledere. Vi prioriterer at finde det rigtige menneske, som vi kan skabe et langvarigt samarbejde med, og hvormed vi i fællesskab kan udvikle både virksomheden og os selv.

Har ovenstående vakt din interesse, så tag kontakt og lad os få en snak om det. Vi modtager meget gerne et CV og vil derefter egentlig helst drikke en indledende kop kaffe og afstemme kemien og møde hinanden lidt mere uformelt for at se, om der er grundlag for begge parter til at indgå i videre dialog om jobbet. Så altså – ikke så formelt – mennesker, kemi og kaffe i fokus.. og så tager vi fat på krav, forventninger og mulighederne bagefter, hvis der er fælles interesse for dette.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fredericia
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 7
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 9
3. maj 2024 10
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 11
29. april 2024 12
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10