Afdelingschef til vores Højspændingsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kan du se dig selv stå i spidsen for at drive Caverions Højspændingsprojekter inden for områderne substations og solparker fra vores kontor i Fredericia

Vi har travlt i Caverions Højspændingsforretning, så vi mangler dig og din gode erfaring til at lede vores projekter inden for substations og solparker. Du kan se frem til at arbejde med mange forskellige opgaver både inden for det private og det offentlige erhverv. Det giver dig både spændende udfordringer og opgaver med stor variation. Højspændingsmarkedet er et strategisk vigtigt vækstsegment for Caverion – både i Danmark og flere af de andre lande, hvor Caverion er repræsenteret.

Ledelse, teknisk salg, udvikling samt økonomisk ansvar
Du kommer til at indgå i Højspændingsforretningens lederteam, og får ansvaret for at drive forretningsområderne solparker og substations. Dit team vil bestå af projektledere og -koordinatorer samt en etableret teknikergruppe. Du får det daglige ansvar for afdelingens drift herunder ledelsesudvikling, teknisk niveau og økonomisk opfølgning. Udgangspunktet for dine opgaver vil være at optimere og udvikle afdelingen og fastholde en solid indtjening og et sundt og motiverede arbejdsmiljø.

Du vil ligeledes indgå i vores salgsteam sammen med dine kolleger i afdelingens lederteam, med fokus på salg til såvel nuværende som nye kundeemner. Du vil have tæt dialog med forretnings kunder indenfor området, og skal være med til at sikre, at vi leverer branchens bedste kundeoplevelser.

Et udpluk af dine andre opgaver:

• Skabe og udvikle et godt og tæt samarbejde med såvel nuværende som nye kunder
• Koordinering af salgsindsatsen i afdelingen, herunder gennemgang af udbud og tilbud samt sparring med afdelingens tilbudschef og projektledere omkring fremtidige projekter
• Daglig dialog med afdelingens projektledere omkring nuværende og fremtidige opgaver, projektopfølgning mm.
• Udvikling af teamet i samarbejde med de øvrige ledere i afdelingen
• Medvirken til tværfagligt samarbejde mellem Højspænding og andre Caverion afdelinger i og udenfor Danmark

Proaktiv teknisk lederprofil med positiv gennemslagskraft
Din baggrund er f.eks. ingeniør, maskinmester, installatør eller arbejder evt. allerede i dag som afdelingsleder, eller kommer med anden faglig erfaring fra lignende stilling.
Du er god til at samarbejde med andre, og du er god til at kommunikere med både kunder, kollegaer og medarbejdere. Du står ved dine holdninger, men har en løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer.
Gennem dine samarbejds- og kommunikationsevner formår du at skabe langvarige relationer både internt og eksternt, og du evner at skabe resultater sammen med mennesker på flere niveauer i en stor organisation. Du arbejder både proces- og projektorienteret, ligesom du er struktureret, har øje for detaljerne - og formår at holde overblikket.

Om Højspænding i Caverion
Du får ca. 80 gode og dygtige højspændings-kolleger. Vi udfører alle former for højspændings-opgaver, herunder substations, luftledningsopgaver, kabellægning samt solparker i området 50 – 400kV.
Vi lægger vægt på at have et godt og motiverende arbejdsmiljø med fokus på sikkerheden, teknik og medarbejdertrivsel samt frihed under ansvar. Der udarbejdes individuelle uddannelsesplaner for alle medarbejdere og informationsniveauet i afdelingen er højt. Højspændingsafdelingen har et tæt samarbejde med søster afdelingerne i Energi & Infrastruktur og datterselskabet DI-Teknik, som er eksperter i 10-60kV løsninger.

Hvad tilbyder vi dig
Hos Caverion får du en attraktiv stilling, hvor du, udover de kompetencer du kommer med, får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt inden for flere nye områder. Vi er en virksomhed med fart på, og du vil få en spændende hverdag med stor variation. Vi tilbyder dig mange gode udfordringer både fagligt og personligt samt de nødvendige kurser og efteruddannelser. Ydermere bliver du omfattet af diverse forsikringer, pensionsordninger og personalegoder og der er mulighed for en firmabil i forbindelse med stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fredericia
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Haderslev

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 13
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 13
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 7
4. april 2024 6
3. april 2024 8
2. april 2024 4
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7