Strategisk afdelingschef til Indkøb – stå i spidsen for et fantastisk team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du klar til at sætte din solide erfaring med strategisk indkøb i spil, og bidrage aktivt til den grønne omstilling, ved at sikre, indkøbsstrategien er på plads for blandt andet energiøerne – Danmarkshistoriens største anlægsprojekt? I denne stilling står du over for en ægte international værdikæde, der byder på forhandlinger med store leverandører, 1000-siders kompliceret og omfangsrigt materiale og beløb i milliardklassen.Samtidig venter et selvkørende team på at byde dig velkommen til et arbejdsmiljø lidt udover det sædvanlige.”Vi har i den grad taget den hybride arbejdsplads til os. Så du kan veksle imellem at arbejde hjemme eller på kontoret,” fortæller group senior director Kristian Snog Folmann.Træd i spidsen for et erfarent teamOmstillingen til bæredygtige energiformer kræver store investeringer, og du bliver afdelingsleder for det team, der varetager indkøbet til de helt store projekter i Energinet, herunder arbejdet med energiøerne.7 der flytter, og vi forventer afdelingen hurtigt vil bestå af 12 FTEIndkøbsafdelingen er en central koncernfunktion, og teamet består pt. af 7 meget professionelle indkøbsprofiler, der til daglig varetager udbud og kontrakter i milliardklassen med stort mandat – ofte i spidsen for et team på 12-15 kolleger.”Her bliver du en stjerne blandt stjerner. Det er et fantastisk team, med en høj arbejdsmoral og virkelig tung faglighed,” uddyber Kristian.Sæt rammerne for vores strategiske indkøb Som afdelingschef i Indkøb er du ansvarlig for afdelingen og støtter dine kolleger i deres arbejde. Det betyder blandt andet, at du sikrer et effektivt set-up for, hvordan vi styrer vores leverandører og håndterer de massive kontrakter.Du får stor berøring med stakeholders både internt og eksternt og stor indflydelse på, hvordan vi arbejder med værdikæden. Derudover ser du på tendenserne i markedet og sørger for, at de bliver omsat til konkrete handlinger, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Sidst, men ikke mindst har du fokus på at udvikle dit team og dine kolleger.Indgå i et stærkt ledelsesteamDu kan også se frem til at indgå i den samlede indkøbsledergruppe. Her finder du sparring og opbakning blandt gode kolleger, der blandt andet har ansvaret for andre indkøbsprojekter, IT, udbud og indkøbs compliance.Erfaren indkøbsprofil med hands-on ledelseserfaring Du er kendt for dine gode forhandlingsevner – men også som en stærk leder, der forstår at støtte, motivere og sætte en tydelig retning. Og din solide erfaring med supply chain management har givet dig evnen til at håndtere tunge kontrakter og navigere i internationale forhandlinger, hvor der sidder 30+ eksperter på den anden side af bordet.Derudover forestiller vi os, at du:
  • har erfaring med strategiske danske og internationale indkøb
  • har ledelseserfaring, hvor du har stået i spidsen for lignende tunge profiler
  • taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau.
  • Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg om job”, så vi har den senest 7. juni 2023.Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte group senior director Kristian Snog Folmann på telefon 2979 1471.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    • Onsdag den 07. juni 2023

    Lignende jobs

    • Afdelingsleder i Haderslev

      Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
      • Afdelingsleder
      • Haderslev
      Få mere info
    • Afdelingsleder i Esbjerg

      Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
      • Afdelingsleder
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Afdelingsleder i Kolding

      Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Afdelingsleder
      • Kolding
      Få mere info
    • Afdelingsleder i Padborg

      Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
      • Afdelingsleder
      • Padborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

    Dato Alle jobs som afdelingsleder
    27. april 2024 12
    26. april 2024 12
    25. april 2024 13
    24. april 2024 12
    23. april 2024 11
    22. april 2024 12
    21. april 2024 10
    20. april 2024 10
    19. april 2024 10
    18. april 2024 9
    17. april 2024 10
    16. april 2024 11
    15. april 2024 13
    14. april 2024 14
    13. april 2024 14
    12. april 2024 14
    11. april 2024 13
    10. april 2024 11
    9. april 2024 10
    8. april 2024 9
    7. april 2024 9
    6. april 2024 9
    5. april 2024 7
    4. april 2024 6
    3. april 2024 8
    2. april 2024 4
    1. april 2024 6
    31. marts 2024 6
    30. marts 2024 7
    29. marts 2024 7
    28. marts 2024 7