SMK søger to undervisningsudviklere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

SMK søger to undervisningsudviklere

Vil du være undervisningsudvikler af online læringsressourcer på SMK?

Vi søger to medarbejdere (37 timer/ugen og 20 timer/ugen) til udvikling af undervisningsressourcer i vores online udviklingsprojekt SMK Connect. De to stillinger er forankret i museets formidlingsafdeling. Stillingerne er tidsbegrænsede til 18 måneders ansættelse fra 1. juli 2023.

Om SMK Connect

SMK Connect er et udviklingsprojekt, der sigter mod at gøre kulturarven levende i undervisningen i hele Danmark. Vi udvikler brugervenlige og let tilgængelige online undervisningsressourcer, som kan bidrage til dannelsen af kritiske, kreative, medskabende elever. Udgangspunktet er museets digitaliserede materiale og dialogiske undervisningspraksis. Selvom undervisningen starter ved skærmen, foregår en stor del af læringen udendørs, i lokalområdet og i sociale fællesskaber. SMK Connect bygger bro mellem museet i København og resten af landet, mellem digitale ressourcer og kropslig/sansende læring, og mellem hele landets kunstsamling og danske skoleelevers hverdag.

Projektet udfoldes i tæt samarbejde med lærere gennem testforløb, udvikling af nyt indhold og lærerkurser, samt af selve undervisningsplatformen. SMK Connect bygger på partnerskaber med skoler og gymnasier i hele landet samt strategiske fagpartnere.

SMK Connect har i sit første år fra juni 2022 til juni 2023 fungeret som et pilotprojekt, der gennem den tætte dialog og partnerskaber med lærere har lagt retningen for det den næste fase, hvor lærerkurser, ambassadørskab og udvikling af flere undervisningsforløb og selve platformen er i fokus.

Om stillingerne

Som undervisningsudvikler i SMK Connect er dit primære arbejde at udvikle undervisningsforløb med udgangspunkt i SMKs digitaliserede værker. Undervisningsforløb inkluderer konkrete aktiviteter, der kobler værker fra SMK til elevernes livsverden, vores aktuelle virkelighed og elevernes lokalsamfund. Kreative processer koblet med værksamtaler, arbejdsformer inspireret af kunstneriske udtryksformer, indsamling af materiale etc. Forløbene kan være enten fagspecifikke eller tværfaglige. Derudover indeholder læringsressourcer vejledninger til lærere og andet formidlingsmateriale på tværs af medier (tekst, video, lyd etc.), som du også er medproducent af. Udviklingen sker i tæt dialog med lærere. Jobbet kræver derfor også løbende tilstedeværelse på skoler rundt omkring i landet til møder og testforløb.

Du arbejder tæt sammen med projektholdet, der består af medarbejdere på tværs af museets formidlingsafdeling og kommunikationsafdeling/den digitale enhed. Dine tætteste kolleger er projektlederen og en anden undervisningsudvikler samt museets systemudvikler. Du refererer til museets Undervisnings-og udviklingsansvarlige.

Du vil løbende også deltage i praksisworkshops med museets hold af undervisere. I undervisningen arbejder vi med museet som ramme for læring og kreative processer. Vi er en del af organisationen ”Skoletjenesten”, og vi tilbyder forløb for skoler og ungdomsuddannelser, udvikler undervisningsressourcer og indgår partnerskaber med eksterne læringsmiljøer. Vores undervisning bygger på et dialogisk fundament, hvor elevernes deltagelse gennem værksamtaler og praktiske øvelser er central.

Vi tilbyder en ansættelse i et hus fyldt med kunst og i et stimulerende og fagligt stærkt miljø.

Dine kvalifikationer

Som landets hovedmuseum for billedkunst er vi forpligtet til et højt fagligt niveau i vores formidling – det skal du kunne levere. Du skal:

  • have kunstfaglig eller lærerfaglig baggrund eller anden relevant faglig baggrund
  • have indblik i æstetiske læreprocesser

  • have kendskab til og erfaring med at udvikle undervisningsforløb
  • have interesse for læringsmetoder og lyst til at udvikle dine pædagogiske kompetencer i nye retninger
  • være idérig og eksperimenterende
  • evne at arbejde i kollektive processer og samtidig arbejde selvstændigt

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til relevant overenskomst.

Arbejdstiden er henholdsvis 37 timer og 20 timer om ugen.

Tiltrædelse 1. juli 2023. Stillingerne er tidsbegrænsede til 18 måneder.

Arbejdsstedet er Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, skal du fremvise en straffeattest. Ansættelse sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i forbindelse med straffeattesten.

Ansøgning

Du søger jobbet via vores e-rekrutteringssystem på SMKs hjemmeside https://www.smk.dk/article/jobs/, hvor du under "jobs" følger anvisningerne.

Du bedes uploade ansøgning, CV og relevant dokumentation for uddannelse og erfaringer.

Du bedes i din ansøgning anføre, om du søger stillingen på 37 timer/ugen, stillingen på 20 timer/ugen eller begge stillinger.

Du modtager en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning mv. senest den 1. juni 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 23.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte undervisnings- og udviklingsansvarlig, Nana Bernhardt på [email protected].

Om SMK

SMK er en statsinstitution under Kulturministeriet og er Danmarks hovedmuseum for billedkunst. Se mere på www.smk.dk.
SMK ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Lørdag den 01. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0