Specialskole i Greve søger ny afdelingsleder - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger en ny afdelingsleder, der kan inspirere og omsætte ideer til praksis i et nysgerrigt og anerkendende læringsmiljø. Du skal også trives med at løse driftsbaserede opgaver og sammen med det øvrige ledelsesteam lede med høj faglighed i et tværfagligt miljø.

Bugtskolen er en specialskole med tilhørende SFO for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og problematikker indenfor autismespekteret som den primære funktionsnedsættelse. En del af vores elever har ydermere multiple funktionsnedsættelser.

I skoleåret 23-24 er der 74 elever fra 0.-10. klasse fordelt i 8 klasser.

Bugtskolen har 48 medarbejdere fordelt på 8 teams. De ansatte i hvert team er speciallærere, pædagoger og pædagogiske assistenter/medhjælpere.

Du vil få det ledelsesmæssige, didaktiske og pædagogiske ansvar for 3-4 af disse teams.
Vi har et fast PPR-team tilknyttet skolen, hvori der indgår psykologer, tale-/hørekonsulent, special- pædagogisk konsulent, fysioterapeut og ergoterapeut.

Vi har ligeledes et åbent og anerkendende samarbejde med vores forældre, og en aktiv skolebestyrelse, som du også kommer til at samarbejde med.

Vi tilbyder

På Bugtskolen vil du blive en del af en udviklingsorienteret ledelse bestående af skoleleder og afdelingsleder, samt en solid administration, som sammen med et engageret og fagligt dygtigt personale tænker læring i et bredt perspektiv.

Vi er fælles om at lykkes med opgaven gennem en åben og anerkendende tilgang, hvor praksisnær pædagogisk ledelse indgår på de ugentlige teammøder og fagudvalgsmøder, ligesom vi afholder personalemøde én aften om måneden.

Udover dette skal du indgå i løsningen af de mange forskellige ledelsesmæssige og administrative opgaver såsom vikardækning, MUS, elevplansmøder, netværksmøder, udviklingssamtaler (kvalitetsrapport), skoleplan, skoleårets planlægning (opgaveoversigt og skemalægning) og meget mere - i en travl og spændende hverdag.

Din profil
Vi søger en afdelingsleder, som brænder for arbejdet med børn og deres faglige progression - uanset deres forudsætninger.
Din uddannelsesmæssige baggrund er som udgangspunkt enten pædagog eller lærer.

Du har erfaring indenfor ASF og med vores målgruppe generelt, og er fagligt velfunderet, således at du kan understøtte udviklingen af det specialpædagogiske læringsmiljø. Du må gerne komme med en særlig fagfaglig kompetence indenfor f.eks. PLC, IKT, ASK, ressourceteam, sansemotorisk eller andet vores elever ville kunne få glæde af.

Du vil være medvirkende til at sikre et fortsat godt forældresamarbejde gennem forståelse for den enkelte families situation både i forhold til familie- og skoleliv.
Du lytter, lærer og stiller spørgsmål til praksis, samtidig med at du fastholder det ledelsesmæssige perspektiv. Du udstråler ro og hviler i dig selv og leder med stor rummelighed, loyalitet og tydelighed.

Du har erfaring med at arbejde i Microsoft Outlook, diverse fagportaler, Aula, Meebook, TRIO, TEA, Rollebaseret eller lign.

Du kan navigere i en travl hverdag og formår at skifte perspektiv og prioritere i den samlede opgavemængde.

I øvrigt lægger vi vægt på at:

  • Du har erfaring og indsigt i hele det specialpædagogiske felt
  • Du har lederegenskaber, evt. ledelseserfaring og lyst til fortsat at udvikle disse
  • Du har et grundlæggende fokus på at sikre elevernes trivsel og udvikling
  • Du prioriterer nærvær og tilstedeværelse højt, og ønsker at tage del i fællesskabet
  • Du har en anerkendende tilgang til børn, forældre og ansatte
  • Du udviser ordentlighed i dit arbejde, både overfor ansatte, familier og samarbejdspartnere
  • Du er empatisk og har en forståelse for divergerende synsvinkler
  • Du kan bidrage med viden, motivation, energi, arbejdsglæde og godt humør på en skole, hvor udvikling står højt på dagsordenen.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfristen er fredag den 19. maj 2023.
Første samtalerunde forventes afholdt onsdag den 24. maj 2023 fra kl. 16.00.
Anden samtalerunde forventes afholdt tirsdag den 31. maj 2023 fra kl. 16.00, hvor vi vil inddrage en praksisnær case som du skal fremlægge for ansættelsesudvalget.
Ansættelsesudvalget består af ledelse, administration, og TR'er.

Ansøgning bilagt relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser.
Yderligere oplysninger om stillingen og Bugtskolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Tina Bjerregaard eller afdelingsleder Susanne Bournonwille på 43973180.

Løn og ansættelse
Løn og ansættelse efter gældende regler.

Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 10
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3