Leder til Greve Familiecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Leder til Greve Familiecenter

Har du mod, lyst og evner til at lede et veldrevet familiecenter med højt fagligt niveau, og kan du tage ansvaret for den faglige retning, udvikling, personale og budget? Så søg stillingen som leder af Greve Kommunes Familiecenter.

Jeg har fået rigtig meget ud af at komme i Greve Familiecenter det sidste års tid. Jeg har fået et helt nyt syn på og samarbejde med mit barn, jeg har nemlig fået de helt rigtige redskaber til at forstå og se mit barn, der hvor han er.

Jeg sætter stor pris på alt den hjælp vi har fået - som har resulteret i at vi ikke behøvede en udredning på Børnepsyk.

Mor til dreng, 7 år

Vi er meget stolte af vores Familiecenter i Greve Kommune. Vi har i mange år arbejdet for at tilbyde familiebehandling til Familier, der på den ene eller anden måde har brug for at blive hjulpet andre steder hen i tilværelsen. I mere end 30 år har vi udviklet og kvalificeret vores tilbud og sætter en ære i at følge med tiden.

Forventninger og forhåbninger

Vi forventer at du er en tydelig leder, der både kan give medarbejderne plads, men som også kan træffe beslutninger. Samtidig er det en væsentlig opgave at give faglig sparring. Vi forventer også, at du er strategisk tænkende og kan bidrage aktivt til at sikre sammenhæng i den forebyggende indsats, både internt og på tværs af kommunen og på familiebehandlingsområdet.

Greve Familiecenter lægger vægt på at være en aktiv del af det samlede børneområde – herunder samarbejdet med dagtilbuds- og skoleområdet, men også det voksensociale område. Forventningerne er dermed også, at du arbejder for at sikre hjælp, støtte, kvalificerede tilbud og foranstaltninger i nært samarbejde med Familierådgivningen, som varetager myndighedsopgaven.

Som ny leder vil du vil blive en del af Center for Børn & Families gode, humoristiske og ambitiøse ledergruppe. Her er forventningen, at du deltager proaktivt i udviklingen af centeret som helhed. Det er vigtigt, at du vil påtage dig at få bragt din og dit områdes faglige tilgang i spil.

Din profil:

  • Du er uddannet familieterapeut, psykolog eller lignende
  • Du har erfaring fra familiebehandlingsområdet
  • Du har erfaring med ledelse – eller talent for det og mod på det.

Vi lægger vægt på at du:

  • Sætter en ære i at børn, unge og deres forældre får en god oplevelse
  • Lytter og kommunikerer – kommunikerer og lytter
  • Leder med empati, indsigt, udsyn og integritet
  • Kan strukturere og lykkes med det store overblik
  • Holder dig opdateret med den nyeste viden, praksis og digitale udvikling
  • Kan skabe tydelighed, tryghed og retning

  • Har et skarpt fokus på at fagligheden er i top

Om Greve Familiecenter

Greve Familiecenter er et tilbud til Familier med børn mellem 0 og 18 år. Tilbuddet henvender sig til Familier, som ønsker hjælp til det der er problematisk i deres familie. Det er gratis for borgere i Greve Kommune at benytte Greve Familiecenter. Se mere om os her: Greve Familiecenter | Greve Kommune

Vi har nogle gode lokaler til vores rådighed i Greve Videnscenter, som også huser Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, Greve Rusmiddelcenter, den Kommunale Sundhedstjeneste, en Specialskole – Bugtskolen og meget andet.

Vilkår og proces

Stillingen ønsker vi besat pr. 1. august 2023. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Første samtale afholdes onsdag den 7. juni, og anden samtale afholdes tirsdag den 13. juni. De ansøgere, der går videre til anden samtale, vil gennemgå personlighedstest hos Rosenbecks mellem første og anden samtale.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 24. maj 2023

Kontakt centerchef for Børn & Familier Peter Rymann på tlf. 20546476 eller [email protected] – uanset om du gerne bare vil hilse på eller om du har spørgsmål til stillingen. Rekrutteringsprocessen varetages i samarbejde med Rosenbecks. Derfor kan du ligeledes høre mere om stillingen hos Vibeke Rosenbeck på tlf. 31484740 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4