Head of Partner Relations

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Verisure søger en relationsorienteret, ambitiøs og kommunikerende leder til at drive og udvikle servicepartner-afdelingen med seks eksterne servicepartner-virksomheder. Der er tale om en stilling med stor indflydelse, udviklingspotentiale og gode karrieremuligheder.

BAGGRUND
Verisure leverer sikkerhedsløsninger til mere end 150.000 danske husstande og virksomheder. Installation, service og reparation af løsningerne varetages af 6 eksterne servicepartner-virksomheder, som vi har et stærkt, tæt og årelangt samarbejde med. Servicepartnerne har samlet omkring 100 serviceteknikere, som udfører mere end 5000 serviceopgaver hver måned. De opererer udadtil som en del af Verisure og har tæt samarbejde internt i virksomheden bl.a. med salg, operations, logistik og marketing.

Serviceteknikerne møder dagligt kunder face-to-face, og spiller derfor en helt central rolle i sikringen af høj kundetilfredshed og gode kundeoplevelser – og de er samtidig et vigtigt aktiv i den løbende behovsafdækning og udnyttelse af mersalgspotentiale hos den enkelte kunde.

Derfor er stærke, tætte og dynamiske relationer mellem Verisure og servicepartnerne altafgørende for både kundetilfredshed og omdømme, men også for effektivitet og værdiskabelse.

STILLINGEN
Som Head of Partner Relations får du ansvaret for at drive og udvikle samarbejdet med servicepartnerne. Du refererer til Verisures Operations Director og har i direkte reference en business analyst og en koordinator. Du indgår i Operations Management Teamet sammen med tre lederkolleger, som har ansvar for hhv. teknisk afdeling, produkt & kvalitet og kontrolcentralen samt en senior business analyst. Og du sidder samtidig i den udvidede ledergruppe med godt 25 ledere og nøglemedarbejdere.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er bl.a.:

  • Samlet ansvar for forretningsområdet ”Servicepartnere”; inkl. at formulere den fremadrettede strategi og udarbejde business cases som grundlag for prioritering af indsatsområder og prioriteringer.
  • Ansvar for kontrakter og samarbejdsaftaler, opfølgning på kvalitet, performance og levering samt P/L-ansvar for et omfattende omkostningsbudget og salgsudviklingen via partnersamarbejdet.
  • Ansvar for at partnerne altid har de nødvendige informationer, værktøjer, uddannelse og den optimale support til at sikre kvalitet og effektivitet i deres ydelser og leverancer.
  • Fastholde og udvikle en tæt og gensidigt anerkendende relation til partnerne, så der altid er en stærk ”vi-kultur” og maksimalt fokus på kunden og den fælles forretning.
  • Øge partnernes fokus på og incitament for at udnytte mersalgspotentialet i den daglige kundekontakt, og herigennem skabe løbende vækst via partnersamarbejdet.
  • Løsningsorienteret stakeholder management i forhold de mange snitflader mellem partnerne og andre afdelinger og nøglepersoner i virksomheden.
  • Motiverende og udviklende ledelse af dine medarbejdere samt aktivt, positivt og værdiskabende samarbejde med lederkolleger og nøglepersoner i virksomheden.
  • Løbende udvikle og effektivisere partnersamarbejdet til gavn for både kunder, partnerne og Verisure.

Der er således tale om en rolle med stor kontaktflade både internt og eksternt og med stor indflydelse på den fremadrettede udvikling og værdiskabelse i Verisure.

KANDIDATEN
Du er en stærk og oprigtig relationsbygger, som mestrer den særlige kunst at skabe udvikling, fremdrift og resultater via et motiverende og engagerende samarbejde med partnere, som du ikke har ledelsesret over. Du kender vigtigheden af åben, præcis og rettidig kommunikation – både eksternt og internt – og dine kommunikationsevner er blandt dine stærkeste personlige kompetencer.

Du har et kommercielt mindset og er drevet af at skabe udvikling og synlige resultater. Du er ansvarlig og tager stort ejerskab for dine ansvarsområder, og du har en naturlig evne til at arbejde målstyret og have fokus på løbende opfølgning i dine mange projekter og opgaver. Det er samtidig afgørende, at du er skarp, analytisk og struktureret i dit arbejde, kan agere i komplekse relationer og rammer samt er vant til at arbejde med tal, data, KPI’er og økonomisk drift og opfølgning.

Du har erfaring fra en lignende rolle, hvor din succes afhænger af din evne til at bygge og udvikle relationer samt udøve indflydelse i forhold til eksterne partnere. Du har en relevant uddannelse, gerne kommerciel, finansiel eller inden for supply chain, og har solide IT-kompetencer (minimum Excel, Power Point og gerne erfaring med BI).

Som person er du energisk, udadvendt og tillidsskabende. Du trives i en dynamisk kultur med højt til loftet, konstant forandring og hvor tempo og kvalitet ikke er hinandens modsætninger.

Verisure prioriterer både faglig og personlig udvikling højt, og stillingen er derfor ideel til ambitiøse kandidater med mål for egen karriereudvikling. Der vil være særdeles gode karriemuligheder både i den danske organisation og i koncernens andre selskaber i udlandet.

LØN OG VILKÅR
Location: Glostrup.
Fast løn afhængigt af erfaring og baggrund, pension, sundhedssikring, kantine, mobil, IT mv.
Det primære arbejdssted er kontoret, og der vil være fleksibilitet ifht. hjemmearbejde.
Der skal påregnes en vis rejseaktivitet i Danmark ifm. besøg hos partnere.

Verisure - over 30 years delivering peace of mind
Vores unikke DNA er driveren bag en succesfuld udvikling med tocifrede vækstrater gennem flere årtier. Det hviler på værdierne: ”Passionate in Everything We Do”, ”Committed to Making a Difference”, ”Always Innovating”, ”Winning as a Team” og ”With Trust & Responsibility”.

Vores stærke DNA er baggrunden for, at vi kontinuerligt har den højeste kundetilfredshed og største kundeloyalitet i branchen – og at vi kan byde nye medarbejdere velkommen til en succesrig virksomhed præget af dedikation, udvikling, ambitioner og vækst både for forretningen og for den enkelte medarbejder.

Det er et erklæret og fælles mål, at væksten skal fortsætte de kommende år. I Danmark er markedspenetrationen i privatsegmentet omkring 10%, og derfor er der fortsat stort vækstpotentiale i at udvide markedet samtidig med at der er fokus på mersalg til de eksisterende kunder.

Verisure har gennem mere end 30 år leveret sikkerhed og tryghed til familier og virksomheder. Vi er etableret i 16 lande i Europa og Sydamerika og beskæftiger godt 20.000 dedikerede medarbejdere. Vi har mere end 4 mio. kunder og har installeret 25 mio. sikkerhedsløsninger, som overvåges og serviceres 24/7 365 dage om året. Det gør os til Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I 2006 blev Securitas Direct en selvstændig virksomhed. Vores fokus har hele tiden ligget på udviklingen af sikkerhedsprodukter og tjenester koblet til hjem og virksomhed.

Læs mere på verisure.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 1040
18. maj 2024 1043
17. maj 2024 1059
16. maj 2024 1037
15. maj 2024 1046
14. maj 2024 1010
13. maj 2024 960
12. maj 2024 981
11. maj 2024 983
10. maj 2024 990
9. maj 2024 997
8. maj 2024 982
7. maj 2024 964
6. maj 2024 908
5. maj 2024 899
4. maj 2024 899
3. maj 2024 880
2. maj 2024 863
1. maj 2024 847
30. april 2024 850
29. april 2024 846
28. april 2024 845
27. april 2024 851
26. april 2024 852
25. april 2024 841
24. april 2024 875
23. april 2024 871
22. april 2024 894
21. april 2024 915
20. april 2024 920
19. april 2024 915