Evalueringskoordinator søges til 2-årig stilling i enheden for Sundhedsfremmeforskning på Steno Diabetes Center Copen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at arbejde med evaluering af diabetesrelaterede indsatser indenfor rammerne af et tværfagligt partnerskab? Har du praktisk erfaring med sociale og sundhedsfremmende initiativer i udsatte boligområder? Så er du måske vores nye videnskabelige assistent med ansvar for koordination af evalueringen af projekt Integreret Diabetes Intervention i Tingbjerg.

Diabetes Forebyggelsesforskning

I forskningsgruppen Diabetes Forebyggelsesforskning udvikler vi ny viden, metoder og tilgange til sundhedsfremme og forebyggelse af diabetes og andre kroniske sygdomme i udsatte boligområder, skoler, familier og andre arenaer. Vi arbejder systematisk med udvikling, implementering og evaluering af komplekse interventioner i tæt og ligeværdigt samarbejde med professionelle aktører og borgere. Forskningsgruppen arbejder desuden tværfagligt og interdisciplinært i forsøget på at skabe integrerede, innovative og bæredygtige løsninger på tidens sundhedsudfordringer.

Initiativet Tingbjerg Changing Diabetes

Den ledige stilling er tilknyttet Tingbjerg Changing Diabetes (www.tingbjergchangingdiabetes.dk), som er et langsigtet forskningsbaseret initiativ med udspring i boligområdet Tingbjerg i den nordvestlige del af København. Indsatsens omdrejningspunkt er et bredt tværfagligt partnerskab med deltagelse af offentlige institutioner, lokale boligorganisationer, fritidsforeninger, virksomheder og akademiske institutioner. Formålet med Tingbjerg Changing Diabeteser at mobilisere lokale ressourcer til at styrke sociale fællesskaber, fremme sundheden og forebygge type 2 diabetes blandt høj-risiko-grupper i Tingbjerg. Interventionen er kompleks og foregår på tværs af sektorer og arenaer gennem samskabelse med borgere og professionelle aktører.

Projektet Integreret Diabetesintervention i Tingbjerg

Vi søger en medarbejder til at koordinere evalueringen af projektet Integreret Diabetesintervention i Tingbjerg, som gennemføres indenfor rammerne af Tingbjerg Changing Diabetes. Projektets formål er at udvikle og teste en helhedsorienteret indsats for styrkelse af udsatte borgeres motivation og mulighed for at deltage i diabetesrelaterede indsatser i nærområdet. Indsatsen indbefatter forebyggelse og sundhedsfremme, målrettet og tidlig opsporing, samt professionel håndholdt støtte til deltagelse i komplikationsscreening, behandling og rehabilitering af diabetes. Initiativet bygger på et partnerskab mellem centrale aktører i boligområdet og kommunen, herunder Steno Sundhedsfremme, Center for Diabetes og Den Boligsociale Helhedsplan i Tingbjerg og Utterslevhuse.

Arbejdsopgaver

Du vil deltage aktivt i det tværfaglige samarbejde mellem projektets partnere, bidrage til udviklingen af projektets evalueringsplan og -protokoller, være tovholder på gennemførelsen af projektets evalueringsaktiviteter, deltage i indsamlingen og analysen af evalueringsdata, samt bidrage til afrapporteringen og publiceringen af evalueringens resultater. Du vil blive en del af team Borgere og Bæredygtige Byer, under forskningsgruppen Diabetes Forebyggelsesforskning, og vil her indgå i et tværfagligt team med bred faglig ekspertise indenfor forebyggelse og sundhedsfremme.

Din profil

  • Du har en kandidatgrad i en relevant akademisk disciplin, fx folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, sociologi, antropologi, idræt eller psykologi.
  • Du har erfaring med og kompetencer inden for forskningsdesign, evaluering og dataindsamling i større projekter.
  • Du har kendskab til og erfaring med projektkoordinering, gerne fra sundheds- og samfundsvidenskabelige forskningsprojekter.
  • Du er struktureret i dit arbejde, forstår vigtigheden af at overholde deadlines og evner at have øje for detaljerne samt bevare overblikket.
  • Du er engageret, har faglig og menneskelig modenhed og kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med andre, gerne med erfaring fra tværfaglige projekter eller partnerskaber.
  • Du er god til at kommunikere, skabe relationer og interagere med forskelligartede borgergrupper og aktører, både mundtligt og skriftligt.
  • Du mestrer dansk og engelsk i tale og skrift.

Vi tilbyder

  • Et tværfagligt og interdisciplinært arbejdsmiljø præget af passion, engagement, ambition, samarbejde, tillid og respekt.
  • Stor kontaktflade til forsknings- og udviklingsmiljøer i Danmark og udlandet.
  • Et internt forsknings- og udviklingsnetværk med fokus på samarbejde, sparring og uddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende regionale overenskomst for videnskabelige assistenter. Ansættelsen er tidsbegrænset til 2 år på fuld tid. Stillingen er placeret i Diabetes Forebyggelsesforskning med reference til Paul Bloch, leder af team Borgere & Bæredygtige Byer. Ansættelsesstedet er Steno Diabetes Center Copenhagen, Borgmester Ib Juuls Vej 83, 2730 Herlev. Stillingen indebærer omfattende feltarbejde i Tingbjerg.

Ansøgning

Send din ansøgning på dansk med beskrivelse af din motivation for at søge stillingen samt curriculum vitae og dokumentation for kvalifikationer og uddannelser. Ansøgningsfristen er fredag den 6. februar 2023. Vi gennemfører jobsamtaler i uge 8-9 og forventer tiltrædelse den 1. april 2023 eller snarest derefter.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Paul Bloch på telefon 30912920.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. maj 2024 4
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2