Afdelingsleder til Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du både et leder- og et salgsgen, og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Kunne du tænke dig at arbejde med styring af to kundemindede butikker med eget værksted, som består af bearbejdning og reparationer af industri- og højtryksslanger? Trives du med at udvide forretningen ved at have fingeren på pulsen i dine afdelinger og sammen med dit personale skabe vækst? Så er det dig, vi venter på!

Hydroscand A/S søger på grund af omstrukturering, en afdelingsleder, der tager ejerskab for sin forretning. I tæt samspil med sælgere og teknikere formår du at skabe gode resultater i dine afdelinger. Hydroscand A/S er markedsførende inden for industri- og højtryksslanger, flowkomponenter og SlangExpress-service, og du kommer til at arbejde i en decentraliseret organisation.

Hydroscand har slanger til ethvert formål, og vi er markedsførende inden for hydraulikslanger, industrislanger, flowkomponenter og SlangExpress-service. Vi monterer og distribuerer slanger og flowkomponenter fra en decentraliseret og kundenær organisation. Teknikerne servicerer et bredt kundesegment, 24-7, både on site, fra deres veludstyrede servicebiler, fra eget værksted og butik. Hydroscand’s målsætning er altid at være i nærheden af kunden, og Hydroscand’s butikker er alle udstyret med et stort lager med eget brand, som altid er tilgængeligt, og personalet har stor erfaring med og omfattende viden om slanger og flowkomponenter.

ARBEJDSOPGAVER

  • At lede afdelingerne i henhold til fastlagte rutiner og budgetter
  • Daglig kundekontakt og support både ude hos kunder og i afdelingen
  • Tilbudsberegning
  • Forebyggelse af fejl og reklamationer
  • Deltage i vagtordning

Du får ledelse af 3 butiksmedarbejdere i Herlev/Køge og ledelse af montørerne det kører vores slangexpressbusser. I ledelsesrollen er du skarp på at sætte mål og fremme udviklingen i forretningen, og du arbejder efter devisen: min forretning i forretningen.

Derudover har du ansvar for administration af lokaler og inventar, lagerstyring og indkøb og at butikken fremstår kundevenlig og professionelt.

Du er vant til at arbejde i Office-pakken og kan udarbejde statistikker på din forretning, ift. salgstal, budgetter og målsætninger.

Du har flair for engelsk og svensk mundtligt og skriftligt.

DIN PROFIL

Det er vigtigt, at du er teknisk velfunderet, du har gerne erfaring fra lignende stilling og viden om flowkomponenter, industri- og højtryksslanger. Med dit kendskab til lokalområdet formår du at sætte retningen for dine teams, og du trives i rollen som den motiverende leder og tager ejerskab for dine afdelinger og dine teams. Med en god portion selvstændighed og drive forstår du vigtigheden af god kundeservice, og du vægter trivsel og udvikling af dine medarbejdere højt. Du arbejder struktureret og bevarer overblikket og forstår at sætte rammerne for en god arbejdsdag.

Du kommer til at referere til din leder i Sverige.

DET TILBYDES

Virksomheden lægger stor vægt på arbejdsmiljøet og tilbyder derfor gode ansættelsesvilkår, frihed under ansvar og positive kolleger i et travlt og meget uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du får selvfølgelig en grundig uddannelse i virksomhedens produkter og koncepter.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og vi sørger naturligvis for at du løbende bliver opdateret med uddannelse, så du altid er klar til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau.

OM VIRKSOMHEDEN

Virksomheden, Hydroscand har cirka 2.000 medarbejdere samt en omsætning på 1,5 mia. dkk Nordens største udbyder af SlangExpress service, slanger og tilbehør indenfor hydraulik. Hydroscand der er et svensk privatejet og ISO 9001 & ISO 14001 certificeret firma, er leverandør til kunder i vidt forskellige brancher som f.eks. maskinbyggere, maskinudlejere, vindmølleindustrien, entreprenører osv. Fælles for kunderne er, at de har brug for en høj kvalitet og service. Hydroscand er en kundenær organisation, hvis største aktiv er vores kunder. Hydroscand er en global virksomhed med afdelinger i det meste af Europa samt Asien og Sydafrika. Vi er meget stolte af at Hydroscand siden 2011 har været involveret i at forbedre forholdene for børnene i en skole og børnehave i Sydafrika.

Som medarbejder i Hydroscand Danmark A/S bliver du en del af en decentraliseret organisation, hvor vi stræber efter at arbejde sammen med kunden i centrum og hvor vi leverer produkter af høj kvalitet. Hydroscand A/S beskæftiger 50 medarbejdere i Danmark og har afdelinger i Fredericia, Odense, Esbjerg, Aarhus, Herning, Aalborg, Køge og København.

Læs mere om virksomheden på www.hydroscand.dk

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, med pension og sygeforsikring.

Hydroscand er glade og stolte over at kunne meddele, at virksomheden er blevet kåret som Børsen Gazelle 2022! Den prestigefyldte kåring tildeles virksomheder af Hydroscands kaliber, som formår at skabe positiv vækst og fordoble bruttoresultatet over en 4-årige periode.

ER DU INTERESSERET?

For mere information om jobbet kontakt venligst Lovisa Hansen (HR) på telefon: +46-8-7268860 eller e-mail til [email protected].

Udvælgelse sker løbende, så tøv ikke med din ansøgning.

Vi afviser venligt men bestemt kontakt fra rekrutterings- og bemandingsvirksomheder.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Torsdag den 06. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Måløv

    At the company, the digital journey is on, as we are aiming to unlock the full potential of digitalization, data, and IT. It’s an ambitious journey that requires many bright minds to succeed. So, .
    • Afdelingsleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Funding & Markets (F&M)About Treasury & Risk A.P. Moller-Maersk is on a journey to accelerate the transformation of the various business units into an integrated, cust..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 7
4. april 2024 7