3 chefer til Region Hovedstadens Apotek, der skal stå i spidsen for kliniske aktiviteter på Rigshospitalet, Bispebjer...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du arbejde på Danmarks største sygehusapotek, så kom og vær med fra starten, når vi sætter holdet, der skal forandre det danske sundhedsvæsen og patienternes liv med medicin.

Region Hovedstadens hospitaler har et stigende behov for farmaceuter og farmakonomer og det kræver et tættere samarbejde med hospitalernes ledelser. På Region Hovedstadens Apotek styrker vi dette samarbejde ved at dedikere chefer til hver enkelt af regionens hospitaler. Vi udvider derfor med 3 chefer i Klinisk farmaci, der får ansvaret for henholdsvis Rigshospitalet, Bispebjerg-Frederiksberg Hospital og Psykiatrien.

Du bliver en del af en chefgruppe med 14 andre engagerede chefer, der sammen med Apotekets direktion har det strategiske ansvar for, at beslutninger, prioriterede indsatsområder og projekter, formidles og implementeres med afsæt i et helhedsperspektiv. Du refererer direkte til direktionen, hvor det enten bliver direktøren eller vicedirektøren, der bliver din primære kontaktperson.

Klik på linket her, og se videoen og bliv klogere på, hvilken rejse du skal på sammen med Apotekets direktion (LINK)

Dit ansvar Du får ledelsesansvar i et af Apotekets driftsområder i samspil med en eller flere afdelingsledere, hvor du skal tage lederskab i det videre arbejde med strategi og organisationsudvikling, ambitioner og indsatser i eget ledelsesområde.

Du skal understøtte afdelingsleder(e) i driftsopgaven og medvirke til, at driften udvikler og tilpasser sig samarbejdspartneres behov og skabe rum for, at strategiske indsatser og udvikling kan ske i samspil med driften.

Du har ansvaret for budget og økonomi i eget område.

Den rette kandidat Du har ledelseserfaring – gerne med ledelse i en politisk drevet organisation, hvor du har vist evner til tværfagligt samarbejde og til at opbygge relationer på tværs af organisation.

Du har overblik og gode samarbejdsevner i en travl hverdag, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel.

Du mestrer at skabe ledelse gennem andre og opbygge relationer – både i egen organisation og med samarbejdspartnere. Du er desuden i stand til at tage eget ledelsesrum, men du har også modet til, at give ledelsesrummet videre til andre.

Som leder er du ambitiøs, tydelig, mærkbar og demonstrerer ledelsesmod og er i stand til at skabe følgeskab. Din kommunikation og handlinger er troværdige og velovervejede.

Du motiveres af kerneopgaven med at skabe værdi for patienten og kan arbejde i krydspresset mellem ”sikker drift” og udvikling – både i eget ledelsesområde og på tværs af Apoteket.

De 3 ledige chefstillinger er:

Chef for Klinisk farmaci – Rigshospitalet og Bornholms Hospital Enheden er ansvarlig for kliniske ydelser på Rigshospitalets to matrikler på Blegdamsvej og Glostrup Hospital samt kliniske ydelser på Bornholms Hospital. I enheden arbejder ca. 65, primært farmakonomer og farmaceuter, der ledes af 4 afdelingsledere.

Chef for Klinisk farmaci – Bispebjerg & Frederiksberg Hospital Enheden er ansvarlig for kliniske ydelser på Bispebjerg & Frederiksberg Hospital. I enheden arbejder 16 primært farmakonomer og farmaceuter, der ledes af en afdelingsleder.

Chef for Klinisk farmaci - Psykiatrien Enheden er ansvarlig for kliniske ydelser på regionens psykiatriske centre. I enheden arbejder 17 farmakonomer og farmaceuter, der ledes af en afdelingsleder.

Løn og ansættelsesforhold Der er tale om fuldtidsstillinger, og vi håber, du kan tiltræde 1. maj 2023 eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Du kan forvente, at din arbejdstid ligger i tidsrummet mandag-fredag kl. 8-17.

Ansøgningsprocedure Er en af de 3 chefstillinger lige dig, så send din ansøgning og CV online i linket. Ansøgningsfristen er den 10. marts.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte direktør Rikke Løvig Simonsen på tlf. 31240265.

Du kan også læse mere om Apoteket på www.apoteket-regionh.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Værd at vide: På Apoteket giver vi den enkelte medarbejder mulighed for at udnytte sit potentiale i et meningsfuldt og aktivt samarbejde om en sikker medicinlevering helt ud til patienten i klinikken eller hjemmet. Vi arbejder på tværs af faggrupper og specialer og ser diversitet som vores styrke, når vi skal nå frem til de gode resultater. Vi anerkender, at man har forskellige behov og ønsker på forskellige tidspunkter i livet, og vi stræber efter at møde vores medarbejdere, der hvor de er, så hver dag kan være en god dag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2