Chefjurist til CEJ Jura i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du gå forrest som chef for det interne juridiske kontor hos en af Danmarks største bygherrer med stort ansvar for strategiske sager tæt på kerneforretningen?

Så er du måske klar til at stå i spidsen for CEJ Jura som vores nye chefjurist i Center for Ejendomme (CEJ).

Om Center for Ejendomme
CEJ er Region Hovedstadens bygherreenhed og én af landets største bygherrer og ejendomsbesiddere med ansvar for en ejendomsportefølje på 2 mio. kvm. som vokser til 2.5 mio. kvm. i takt med at vi bygger og ibrugtager vores mange nye byggerier.

CEJ har løbende en af Danmarks største porteføljer af bygge- og renoveringsprojekter, som CEJ’s dygtige medarbejdere har ansvaret for i tæt samarbejde med både interne og eksterne rådgivere og entreprenører.

CEJ’s overordnede formål er at levere kvalitetsbyggeri til sundhedsvæsnet i Region Hovedstaden, så regionen får optimale fysiske rammer for ca. 40.000 ansatte og for patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, på alle regionens matrikler. I CEJ insisterer vi på at forbedre os, og på at samarbejde. Vi arbejder derfor som ét fælles CEJ, når vi løfter vores opgaver som en del af regionens hospitaler og virksomheder.

Om stillingen i CEJ Jura
CEJ Jura er et internt juridisk kontor, som er etableret for to år siden med henblik på yderligere professionalisering af Region Hovedstaden som bygherre. CEJ Jura består af 6 dygtige kollegaer – alle jurister og flere med advokatbaggrund.

Kerneopgaverne består dels af de juridiske discipliner entreprise og udbud, hhv. køb, salg og leje af fast ejendom, dels af forretningsorienteret sparring og rådgivning med afsæt i juraen og et godt blik for risikostyring og rettidig omhu. Udover kerneopgaven arbejder CEJ Jura med et full service mindset, så vi hjælper altid vores kollegaer med juraen – enten selv eller ved at finde hjælpen hos eksterne advokater. Vi arbejder desuden med rets- og voldgiftssager og står for kontakten til CEJ’s eksterne advokater.

CEJ Jura står overfor at skulle udvikle sig til at favne hele Center for Ejendomme med juridisk rådgivning, og skal i 2023 skifte fokus fra opstart og etablering til fuld skala konsolidering og udvikling.

Du vil blive chefjurist for CEJ Jura og indtræde i ledelsen af Center for Ejendomme som en del af chefteamet.

Som personaleleder for CEJ Juras jurister skal du formå at udvikle og motivere juristerne, så de også fremadrettet kan rådgive de mange forskellige kunder, herunder projektledere, byggechefer samt direktionen. Din ledelsesstil skal være baseret på tillid og funderet i en faglig dygtighed, så du altid er en relevant sparringspartner for dine medarbejdere. Du skal også være indstillet på at være spillende træner, og selv varetage en portefølje af juridiske opgaver, da det er afgørende for dit forretningskendskab til Center for Ejendomme, at du løser egne sager i et vidst omfang.

Som chefjurist skal du føre CEJ Jura sikkert videre som den foretrukne juridiske samarbejdspartner og samtidig med tydelighed kunne markere dig overfor dine chefkollegaer i alle dele af CEJ, så det fastholdes at CEJ arbejder professionelt og dygtigt med jura og risikostyring.

Om dig
Du har en relevant juridisk uddannelse, gerne med advokatbaggrund, og kommer med solid erfaring fra en større offentlig bygherre, en bygge-/anlægsvirksomhed eller rådgiverbranchen.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • trives både med at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre, og kan begå dig på alle organisationsniveauer,
  • har en høj arbejdskapacitet, er fleksibel og leverer på højt niveau i en hverdag, hvor deadlines nogle gange kan være korte,
  • har gode kommunikationsevner og kan begå dig på dansk i skrift og tale, og du
  • har gode strategiske evner, politisk tæft og kendskab til arbejdet i en politisk organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til Aftale for chefer, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelse snarest muligt.

Som chefjurist for CEJ Jura referer du direkte til direktøren for Center for Ejendommen, Mogens Kornbo.

Arbejdsstedet er Stationsalléen 42, 2. sal, 2730 Herlev.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mogens Kornbo på e-mail: [email protected].

Ansættelsesprocedure
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser via link i annoncen.

Ansøgningsfristen er den 8. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 8