Kirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital søger en ambitiøs og visionær chefsygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital søger en ambitiøs og visionær chefsygeplejerske

Brænder du for at forene ledelse og klinisk arbejde, så har vi det helt rigtige job til dig. Og har du viljen og ambitionerne til at føre Kirurgisk Afdeling over i Nyt Hospital Nordsjællands nyskabende rammer, så er det dig, vi leder efter.

Gode patientforløb i et stærkt tværfagligt samarbejde
Som chefsygeplejerske vil du i tæt samarbejde med afdelingens to cheflæger sikre sammenhængskraft, synergi og fælles retning i forhold til hospitalets driftsmæssige og strategiske opgaver og mål. Sammen med de to cheflæger skal du sikre kvalitetsudvikling og løbende forbedringer af kerneopgaven, blandt andet ved at skabe gode, veldokumenterede, sammenhængende og effektive patientforløb. En opgave, som I vil løfte i tæt samarbejde med chefsygeplejerskerne og cheflægerne fra de samarbejdende afdelinger.

Kom med på rejsen mod Nyt Hospital Nordsjælland
Hospitalet flytter til en ny matrikel i 2026, og vi er i gang med at forberede os på nye arbejdsgange, nye samarbejdsformer og en ny kultur. For Kirurgisk Afdeling er der især fokus på udvikling af en tæt organisatorisk og faglig kobling til det samlede kirurgiske område.

Vi leder efter dig, der

  • er uddannet sygeplejerske, gerne med specialkendskab til det kirurgiske område, eller et andet skærende speciale
  • er god til at samarbejde og skabe relationer med kolleger
  • er en lydhør, robust og løsningsorienteret leder
  • har erfaring med komplekse ledelsesopgaver
  • har erfaring med at varetage flere ledelsesafsnit

For at være et godt match skal du have personlig og faglig gennemslagskraft og ikke mindst kunne tænke og arbejde strategisk. Det betyder, at du som leder er udviklingsorienteret og innovativ, og at du kan dokumentere din evne til at fuldføre projekter. Samtidig skal du have erfaring med økonomi- og aktivitetsstyring. Du vil desuden skulle indgå aktivt i afdelingens arbejde med hospitalets nye lederudviklingsprogram. Temaerne her er trivsel og medmenneskelig ledelse, og målet er, at trivsel bliver en integreret del af ledelsesstilen på hospitalet.

Stillingen kræver gode samarbejdsevner og en lyst til et tæt samarbejde med de to cheflæger og hospitalets øvrige afdelingsledelser, med direktionen og andre hospitaler.

Om Kirurgisk Afdeling
Kirurgisk Afdeling har ca. 380 medarbejdere og varetager den akutte og elektive funktion for Nordsjællands 310.000 medborgere. Afdelingen har specialfunktion i øvre og nedre kirurgi samt i medicinsk gastroenterologi. Kirurgisk Afdeling består af 3 sengeafsnit, 2 ambulatorier og 2 endoskopiafsnit på Nordsjællands Hospital i henholdsvis Hillerød og Frederikssund.

Afdelingsledelsen er delt på tre chefer; en cheflæge for kirurgi, en cheflæge for medicin inden for det gastroenterologiske speciale samt en chefsygeplejerske. Hvert afsnit ledes af en områdeledelse bestående af en oversygeplejerske og områdeansvarlig/ledende overlæge. Afdelingsledelsen og områdeledelsen udgør tilsammen afdelingens lederteam. Subspecialerne arbejder tæt sammen, hvilket også afspejles i afdelingens ledelse. Der er oprettet et team for Kræftpakker, Registrering og Implementering. Dette team skal sørge for effektiv drift og registrering af alle forløb, så Kirurgisk Afdeling sikres en god økonomi.

Kirurgisk Afdeling arbejder løbende på at gøre patientsikkerheden og kvaliteten af patientoplevelsen endnu bedre.

Du kan læse mere om afdelingen på Nordsjællands Hospitals hjemmeside.

Vi glæder os til din ansøgning
Din ansøgning og dit CV skal være os i hænde senest søndag den 24. september 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, hvor lønnen fastsættes ved forhandling mellem Region Hovedstaden og DSR.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 28. september 2023 (screeningssamtale). Anden samtale afholdes fredag den 6. oktober. Du kan blive bedt om at gennemføre en test i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Stillingen er til besættelse den 1. november 2023.

Har du spørgsmål?
Hvis du vil vide mere om jobbet eller os, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Thomas Houe på telefon 4829 4649.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Process Automation at Novo Nordisk Engineering Do you have experience in managing complex Process Automation projects within pharmaceutical production and want to be p..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Farum

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Farum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 6
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 8
30. maj 2024 10
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 10
22. maj 2024 10
21. maj 2024 10
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9