Application Manager til SimCorp Dimension

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du bidrage til, at vores handelssystemer kører stabilt på en tidssvarende platform?
I ATP står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter og stiller høje krav, når det handler om at beskytte borgernes data og sikre kritiske systemer for vores pensions- og investeringsforretning. Og her kommer du ind i billedet.

I stillingen som Application Manager bliver dit primære ansvar at varetage hele life cycle for flere af vores kritiske applikationer som bruges i pensions- og investeringsforretningen.

Konkret bliver det dine arbejdsopgaver at:

  • varetage den daglige drift af SimCorp Dimension (Troubleshooting og Performance optimering)
  • proaktivt rådgive forretningen og brugerne af Dimension
  • planlægge roadmaps for Dimension
  • opgradere systemer
  • sikre system patches
  • yde 2nd level support af Dimension, Informatica, SWIFT Aliance, SAS løsninger m.m.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider, da opgraderinger og patches typisk foregår uden for normal arbejdstid. Det forventes også, at du bidrager til fejlløsning uden for normal arbejdstid.

Er du teamplayer med erfaring med SimCorp Dimension?
Du kommer med en relevant IT-uddannelse og er måske allerede SimCorp Dimension System Administrator med arkitektonisk forståelse.

Det er vigtigt, at du er nysgerrig, formår at pleje interessenter, er analytisk, og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du kan desuden oversætte forretningens behov til stabile tekniske løsninger og anerkender vigtigheden af, at IT-sikkerhed er en integreret del af dit arbejde.

For at få succes i stillingen er det en forudsætning, at du har:

  • solid og veldokumenteret erfaring med administration af SimCorp Dimension, herunder opgradering og patch
  • godt kendskab til datainterfaces fx Communications Server
  • erfaring med system integration
  • arkitekturforståelse – herunder Windows server og Oracle databaser.

Og så vil det være en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Managed File Transfer (MFT)-systemer, ETL- og datawarehouse-systemer og SAS Information Delivery Portal (IDP), og at du har erfaring med certifikater til at skabe forbindelse med dataleverandører, finanssystemer som fx SWIFT og Bloomberg, workflow scheduling og batchafvikling, som fx Tivoli Workload Scheduler (TWS) og PowerShell til procesautomatisering fx proces start og stop.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?
I ATP har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering og teknologi. Vi er mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister i området Digital Solutions, som du bliver en del af. Vi står bag nogle af landets vigtigste systemer og arbejder for et effektivt velfærdssystem og for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker.

I Digital Solutions arbejder vi i fem enheder; Data, Delivery, Development, Technology og Operations, som du bliver en del af. Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.ATP.dk/digital-solutions

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Dit team hedder Platform & Transition, og vi er 20 kolleger, der vægter samarbejde og godt kollegaskab. Vi glæder os til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der i fire år i træk har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob von Backhaus Bjufstrøm på tlf. 2051 9150 eller mail [email protected].

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 7
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 6
6. maj 2024 7
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 10