Chef for Etablissementspartner- og Skydeafdelingen i Ejendomsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for at være chef i en stor afdeling med ca, 300 medarbejdere i hele Danmark? Og har du gode ledelses-, kommunikations- og samarbejdskompetencer samt udpræget helhedsforståelse? Så er du måske vores næste chef i afdelingen for etablissementspartner og skydesikkerhed (ESA) i Servicedivisionen i Ejendomsstyrelsen, hvor du kan stå for drift, koordinere og udvikle en stor del af Forsvarets etablissementer.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en forudsætningsskabende myndighed for Forsvarets operative enheder og øvrige myndigheder. Vi varetager byggeri, anlæg og bygningsvedligehold, kantine- og etablissementsdrift, drift af skyde og øvelsesterræner, samt varetager ansvaret for energi, miljø og natur m.m. i Forsvaret.

Afdelingen for etablissementspartner og skydesikkerhed (ESA) er placeret i Servicedivisionen og består af to sektioner; der består af otte etablissementspartnere og de værnsfælles skyde- og øvelsesområder. Det er de etablissementer, som anvendes af Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og har store skydeområder tilknyttet samt de selvstændige skydeområder rundt i hele landet der varetages af afdelingen ESA, som du kan blive chef for. ESA varetager i tæt koordination med Etablissementspartnerafdelingen (EPA) det samlede ansvar for den operationelle drift af Forsvarsministeriets etablissementer.

Om stillingen

Vi kan tilbyde et værnsfælles miljø i en organisation med såvel militære og civilt ansatte. Dagligdagen er præget af et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og stor mulighed for at præge beslutninger og løsninger. Du får det daglige ledelsesansvar for en afdeling med to store sektioner med ca. 300 engagerede og dedikerede medarbejdere, og der er således garanti for at udvikle din personlige ledelseserfaring.

Dine primære opgaver er at skabe rammerne for den solide drift, fastholde og udvikle både opgaven og medarbejdere i tæt koordination med de øvrige afdelinger i Servicedivisionen og Ejendomsstyrelsen. Der er plads til en stor grad af frihed i opgaveløsningen, og vi forventer en høj faglighed og professionelle løsninger.

ESA er en af fire afdelinger i Servicedivisionen, og samarbejder derudover med afdelingerne i den øvrige del af Ejendomsstyrelsen.

ESA er ofte en af flere af Ejendomsstyrelsens kontaktflader med soldaterne, og afdelingen har en åben dialog med Tjenestestedschefer og alle brugere af tjenestestederne, tilkyttede etablissementer og skydeområder. Opgaver skal ofte løses i et højt tempo og med korte deadlines. Det giver til tider et travlt og hektisk miljø. Vi lægger imidlertid stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, en god stemning og teamwork, hvor der også er stor mulighed for fleksibilitet for den enkelte.

Om dig

Vi søger en militær eller civil chef med ledelsesmæssig tyngde til at varetage et chefjob, som er en del af styrelsens og divisionens samlede opgave. Du har gode lederevner og gerne erfaring fra tidligere stillinger på samme niveau, eller erfaring fra en større driftsorganisation.

Du har gerne erfaring fra tjeneste i koncernen og indgående indsigt i samt forståelse for den operative kernevirksomhed og de krav, denne stiller til Ejendomsstyrelsens leverancer.

Som militært ansat forventer vi at du er udnævnt oberstløjtnant/kommandørkaptajn samt at du har gennemført master i Militære Studier (MMS) eller tilsvarende uddannelse. Er du ikke udnævnt forventer vi at du på baggrund af din tidligere tjeneste og bedømmelser har potentiale til udnævnelse.

Din ledelsesstil skal være baseret på dialog og medindflydelse, og det forventes, at du bidrager til fortsat empowerment i organisationen. Du er en stærk personaleleder og er god til at udvikle din chefgruppe.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

I det daglige refererer du til chefen for Servicedivisionen. Du skal være indstillet på et stort tværfagligt samarbejde med de øvrige chefer i Ejendomsstyrelsen, da vi støtter hinanden i den samlede opgaveløsning. Du skal derfor være god til at opbygge relationer og finde og iværksætte opgaveløsninger med baggrund i forskellige faglige perspektiver.

Du må påregne rejseaktivitet i forbindelse med møder og arbejdsbesøg mv. i hele landet, og omfanget er typisk dagsrejser en eller to gange om ugen.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Stillingen er til besættelse snarest.
Dit daglige tjenestested er som udgangspunkt Hjørring.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Er du militært ansat skal du kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Servicedivisionen kommandør Jan Olav Skogøy på tlf. 2555 2511.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent, major Nicolas Salbroe, Chefbemandingssektionen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5400.

Ansøgningsfristen er 5. oktober, og samtaler forventes afholdt den 24. eller 25. oktober ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 05. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg Øst

    Vil du være med til at sætte retning for de sundhedstilbud, som Sundhedsplanlægning leverer til de nordjyske borgere? Har du bred erfaring fra en politisk organisation og trives du med både at kunn..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2