Kompetence- og samarbejdsstærk Teamleder inden for økonomiområdet hos Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vores Finanssektion søger en udviklingsorienteret og kompetent teamleder, som brænder for at skabe retning og resultater sammen med medarbejderne. Så motiveres du af at sikre de bedste rammer for opgaveløsningen og medarbejderne, så er det måske dig, vi søger?
Vi er i en rivende udvikling og har brug for en teamleder til at styrke vores sektion. Du kommer med på en spændende rejse, hvor du både skal være med til at skabe forbedringer og sikre udvikling af opgaver og medarbejdere - og du får også rig mulighed for selv at udvikle dig undervejs.

Om os

Finanssektionen består af 5 teams, som beskæftiger sig med betalinger, stamdata, debitorer og bogføring samt regnskaber for Forsvarets missioner mv. Vi er i alt 27 medarbejdere i sektionen. Du vil blive teamleder for 10-15 medarbejdere alt efter dine erfaringer og kompetencer.
FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring kaserne. Vi er organiseret i fire afdelinger med mere end 240 medarbejdere. Sammensætningen af medarbejdere er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse, og vi har en høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet. Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere, så vi bedst muligt opnår de resultater, som vi stiler mod.

Om stillingen

Som teamleder er du med til at skabe fokus på teamets udviklingspunkter og skabe balance i forhold til teamets opgaver, kompetencer og ressourcer. Du har øje for den enkelte medarbejder og formår at kommunikere klart og tydeligt. Du indgår selv i drifts- og projektopgaver og støtter medarbejderne med sparring, relevante værktøjer og planlægning af opgaver.

Som teamleder er det vigtigt, at du kan holde fokus, prioritere og sætte en retning for teamets opgaver. Du skal have mod på og vilje til at skabe de bedste rammer for teamet, både når det kommer til et godt arbejdsmiljø, udvikling af kompetencer, præstationer og feedback.

Som teamleder får du også en central rolle i at understøtte sektionschefen med den daglige ledelse. Du vil blandt andet være en del af at sætte mål og retning for sektionen – med fokus på de teams du er teamleder for.

Vi kan tilbyde dig:
- En udfordrende stilling med stort ansvar og selvstændighed
- Specialiserede og engagerede kollegaer i dit team og på tværs i organisationen
- Muligheder for sparring i vores interne og fagligt stærke netværk
- En fleksibel hverdag med både kendte opgaver og nye udfordringer
- En central rolle med tætte relationer til medarbejdere, herunder afholdelse af løbende medarbejderudviklingssamtaler

Om dig

Vi forestiller os, at du har en økonomisk uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Og du har praktisk erfaring inden for revisions-, regnskabs- og/eller økonomiområdet.

Du har erfaring med ledelse af og sparring med flere medarbejdere og kender til planlægning og optimering af et teams opgaver. Du motiveres af rollen som leder og ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi ser gerne, at du har følgende kompetencer:
- En bred regnskabsforståelse og procesforståelse
- Er engageret, dedikeret og løsningsorienteret
- Bliver motiveret af både egen og medarbejdernes udvikling
- Sætter fagligheden i opgaveløsningen højt
- Behersker Microsoft Office pakken
- Kendskab til SAP er en fordel

For at bestride jobbet som teamleder skal du være proaktiv ift. dine medarbejdere, så I sammen kan skabe de gode resultater. Du skal agere som rollemodel og skabe et højt niveau af faglighed og engagement. Derfor er det også en fordel, hvis det er naturligt for dig at gå forrest og skabe fælles retning – ligesom gode kommunikationsevner på alle niveauer også er et stort plus.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Kontakt og ansøgning
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Majken Schouw Andersen, på telefon 7281 0759.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Karoline Kunz, på telefon: 4033 7880.
.
Ansøgningsfristen er onsdag den 15. marts 2023. Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Ansættelse hurtigst muligt.

Vi vil bede dig søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsespapirer, mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund i at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Regnskabsstyrelsen har hjemme i Hjørring, hvor vi er i alt er ca. 250 ansatte med mange forskellige kompetencer og baggrunde. Opgaverne hos os spænder vidt - fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration - til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2