Fagligt stærk teamleder med fokus på risikostyring og ledelse af specialister i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Kan du se dig selv stå i spidsen for et team, der sætter barren for kontrolmiljø og risikostyring inden for hele Forsvarsministeriets koncern?

Du er som teamleder i kontrolmiljøsektionen en vigtig del af at opbygge og videreudvikle en afdeling, hvor fagligheden er i fokus, og hvor du får lov at sætte retning, og sammen med dine dygtige medarbejdere er med til at definere, hvordan vi løser en lang række nye og spændende opgaver.

Grundet omorganisering har vi nu brug for tre nye teamledere, der skal være med til at drive og udvikle kontrolmiljøsektionen med fokus på nærværende og faglig ledelse, fælles koordinering og samarbejde, med fokus på fælles mål og resultater i afdelingen.

Vi tilbyder dig en udfordrende stilling i en ny afdeling i FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE, hvor
der er fokus på din ledelsesmæssige udvikling, og hvor du får lov at anvende og udvikle din faglighed inden for risikostyring af finansielle processer.

Om os

Sektionen for kontrolmiljø er et relativt nyetableret forretningsområde i FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE (FRS), hvor vi har til opgave at styrke hele Forsvarsministeriets koncern inden for kontrolmiljø og risikostyring. Vi arbejder efter konceptet De Tre Forsvarslinjer, hvor kontrolmiljøsektionen varetager anden forsvarslinje.

Du får som teamleder en alsidig hverdag med mulighed for at præge og forme måden hvorpå der arbejdes med finansielle processer og kontroller på tværs af hele Forsvarsministeriets område.

Sektionen er sammensat af kollegaer med stærke kompetencer inden for flere forskellige fagområder såsom risikostyring, revision, forretningsprocesser, it, procesoptegning mv., og vores kollegaer og samarbejdspartnere i Forsvaret er fordelt over hele landet

En af dine kommende kollegaer fortæller:
”Mit arbejde giver mening, fordi jeg føler, at jeg er med til at gøre en forskel for effektiviteten og sikkerheden af forsvarets processer”.

Vores kultur er præget af fokus på det fælles ”vi”, ordentlighed og ønsket om hele tiden at være de bedste til det, vi gør. Vi har en uformel omgangstone, interesse for hinanden og gør meget ud af at sikre en god trivsel på arbejdspladsen.

Om stillingen

Som teamleder i kontrolmiljøsektionen får du ansvar for et af de tre teams, der arbejder med at udvikle det interne finansielle kontrolmiljø.
Fælles for stillingerne er, at du som teamleder bliver ansvarlig for teamets samlede virke, herunder daglig ledelse, trivsel og udvikling. Alle tre teams består af mellem 3-5 medarbejdere, og der skal over det kommende år rekrutteres en række nye dygtige kolleger til vores sektion, da vi løbende udvider opgaveporteføljen.

Som teamleder får du blandt andet ansvar for:

• Personaleledelse af teamets medarbejdere.

• Sikre fremdrift og prioritering i den daglige. opgavevaretagelse i teamet og koordinere på tværs af sektionen med dine teamlederkolleger og sektionschef.

• Sikre videndeling, kvalitetssikring og kompetenceudvikling.

• Dialog med styrelser, kolleger i Regnskabsstyrelsen og øvrige samarbejdspartnere som Rigsrevisionen, Økonomistyrelsen og lignende.

Ligeledes får du det faglige ansvar for dit team, hvor de tre teams har to forskellige fagområder.

Team Risikostyring og Procesmetodik

• Understøtter Forsvarsministeriets koncern med rådgivning samt værktøjer og metodikker til risikostyring og rapportering.

• Ansvar for den koncernfælles metodik for risikostyring – kaldet risiko- og kontrolrammeværket.

• Rådgive omkring intern finansiel kontrol herunder undervisning i metodik for risikovurderinger, procesoptegninger og rapportering.

• Faglig sparring og kvalificering inden for intern finansiel kontrol.

• Sikre systemunderstøttelse af rapportering på kontrolmiljøet.

Team Procesansvar

• Sørger for at Forsvarsministeriets koncern har sikre, effektive og brugervenlige finansielle processer.

• Foretage risikovurderinger, definere og udvikle kontroller og sikre forvaltningsgrundlag for processen.

• Rådgive vedrørende anvendelse af processen.

• Rapportering på kontrolmiljøet.

Du bliver en del af afdelingsledelsen i Kontrolmiljø- og Forretningsudviklingsafdelingen, hvor vi har fokus på at arbejde med god ledelse.

Vi vægter tæt dialog og sparring om såvel faglige som ledelsesmæssige problemstillinger, og vi forventer, at du har lyst til at bringe dig selv i spil i dette samarbejde og være med til at udvikle vores ledelsesfundament.

Om dig

Som teamleder i kontrolmiljøsektionen ser vi gerne, at du har arbejdet med risikostyring og intern kontrol, finansielle processer, compliance eller lignende.
Derudover har vi en forventning om, at du har nogle års ledelseserfaring – gerne med ledelse af specialister.

Som teamleder for Risikostyring og Procesmetodik er det et krav, at du er uddannet inden for regnskab eks. HD(R) eller cand.merc.aud.

Som teamleder for teamet Procesansvar er din uddannelsesmæssige baggrund ikke afgørende, men det en fordel, hvis du har faglig erfaring med optimering og risikostyring af den finansielle del af indkøbsprocesser.

Vigtigst er dog viljen til at udvikle din faglighed og bringe den i spil for at sikre faglig sparring, kvalificering og konstant udvikling af teamets faglighed og de fælles resultater.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du:

• Naturligt tænker ”vi” før ”jeg” og arbejder målrettet efter hvordan du kan understøtte den fælles målsætning og opgaveløsning.

• Har fokus på ledelse og medarbejdernes trivsel.

• Har gode samarbejds- og koordineringsevner samt en veludviklet situationsfornemmelse.

• Er motiveret for at arbejde med en kompleks opgaveportefølje med mange interessenter, hvilket kræver overblik og evne til at kommunikere opgaver og deadlines.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingerne tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning
Vil du videre med om stillingerne er du velkommen til at kontakte sektionschef Anja Klitgaard-Hermansen på + 45 72810814
Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse Nathaly Tobiassen på + 45 3266 5698.

Ansøgningsfristen er den 10. april, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE (FRS)
Regnskabsstyrelsen har hjemme i Hjørring, hvor vi er i alt er ca. 250 ansatte med mange forskellige kompetencer og baggrunde. Opgaverne hos os spænder vidt - fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration - til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hobro

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2