Afdelingschef til Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du en visionær leder, som evner at skabe ro, retning og gode tværgående relationer? Og har du en solid baggrund inden for ledelse i det offentlige og erfaring med at drive integration og teknologisk udvikling i større organisationer? Så kan du blive vores nye kollega.

Om os

I Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer vi myndigheder og styrelser under Forsvarsministeriets område. Vi er hjertet af de fysiske rammer, der driver de militære og ministerielle enheders succes. Vores kerneopgave er at levere ”full service management” af arbejdspladser, ejendomme og faciliteter, hvorfor vores opgaver spænder vidt.

Du træder ind i Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen, hvor vores kerneopgave er at stille krav til, udvikle og kvalitetssikre alt fra data til forretningsprocesser, kontrolmiljø og systemunderstøttelse på tværs af Ejendomsstyrelsen. Afdelingen består af fem sektioner, herunder: Optimeringssektionen, Compliancesektionen, Forretningsudviklingssektionen, Stam og Geodatasektionen samt Digitaliseringssektionen med i alt ca. 55 medarbejdere, og vi forventer en yderligere opbygning i 2024.

Om stillingen

Afdelingen har gennemgået en omstrukturering det seneste år, og den nye organisatoriske struktur ikke fuldt implementeret, hvorfor du spiller en afgørende rolle i at etablere den nye struktur fuldt ud og skabe et miljø, hvor trivsel, engagement og arbejdsglæde er i centrum.

Som afdelingschef har du ansvaret for sektionscheferne og, i tæt samarbejde med sektionscheferne, det overordnede personaleansvar for afdelingens medarbejdere. Dine opgaver strækker sig bredt fra at optimere og udvikle forretningsområder til planlægning af udviklingsprojekter og budgetstyring. Du er en nøglefigur i samarbejdet med Forsvarsministeriets departement og andre ministerier, især inden for kontrolmiljø.

Fungerende chef for Proces og Forretningsudviklingsafdelingen, oberstløjtnant Jesper Bjerg Støwe Kristiansen, fortæller: ”Vores mange forskelligartede opgaver inden for bl.a. områder som digitalisering, compliance, udvikling, data og kvalitetsledelse betyder, at vi har en stor berøringsflade i organisationen, og kompleksiteten stiller store krav til, at vi rammer den hårfine balance mellem at være konkrete, direkte og diplomatiske i vores kommunikation.”

I it-udviklingen indtager du en særlig rolle som repræsentant for Ejendomsstyrelsen i koncernens it-porteføljeudvalg. Du har et bredt netværk og samarbejder på tværs af faglige områder og ministerier, hvor du er med til at forme vores strategiske retning inden for it.

Du bliver en del af en dynamisk organisation i udvikling og en spændende arbejdsplads, der udgør en kernefunktion for hele Forsvaret. Her bliver du en del af stort fagligt fællesskab, hvor sparring og problemløsning er en naturlig del af hverdagen.

”Du bliver en del af en afdeling, der fortsat er under opbygning, og du har derfor mulighed for at sætte dit præg på afdelingens udvikling og opgavevaretagelse. Vores faglige niveau er højt og det samme er ambitionsniveauet. Vi tror på, at vi opnår de bedste resultater, når vi samarbejder om opgaveløsningen og spiller hinanden gode,” fortæller Jesper.

Du refererer direkte til divisionschef Birgitte Kring Frederiksen, der sætter en ære i at lede ud fra en flad ledelsesstruktur samt med et tillids- og udviklingsorienteret mindset. I samarbejde med din chef er du i løbende dialog omkring din faglige og personlige vækst med fokus på at styrke dine evner og viden for at nå dine mål. Endvidere får du, såfremt du ønsker det, ved ansættelsen mulighed for at indgå i et personligt mentor– eller coachingforløb, der kan være dig en professionel og faglig støtte i din første tid.

”Ærlighed, tillid og nysgerrighed er grundlæggende værdier, som jeg vægter højt. De er forudsætningsskabende for den kreative proces, der skaber gode resultater. Jeg ønsker at understøtte samarbejde og vidensdeling på tværs af organisationen, for når alle vores forskellige fagligheder og kompetencer bringes i spil i den konkrete opgaveløsning, skaber vi de allerbedste resultater,” udtaler Birgitte.

Vi har et stort fokus på den enkeltes trivsel og favner det hele menneske. Derfor tilbyder vi en høj grad af fleksibilitet i arbejdet; blandt andet i form af fleksible mødetider og mulighed for hjemmearbejdsdage, når arbejdsopgaverne tillader det.

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med en solid erfaring inden for ledelse af ledere i det offentlige eller i en anden større politisk organisation. Ligeledes er det essentielt, at du har kendskab til offentlig forvaltning og kravene til dokumentation og kontrolmiljø.

Du besidder en stærk drivkraft for forbedring og strømlining af processer, samt erfaring inden for implementering af kvalitetsledelseskoncepter efter ISO-standarder og ledelse af både drifts- og udviklingsprojekter inden for it.

Det er essentielt, at du trives i en rolle med vide rammer og besidder et helhedssyn, der strækker sig ud over din egen afdeling. Du får en central rolle i at styrke samarbejdet på tværs af afdelingen og bringe vores sektioner endnu tættere sammen, hvorfor det er vigtigt, at du evner at skabe ro, retning og gode relationer, såvel som evner at kommunikere klart og nedbryde kompleksitet til forståelige elementer for udenforstående.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling med tjenestested i Hjørring. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer ligesom, at der er mulighed for at ansættelse kan ske ved konstitution eller på åremål.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pension.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Hvis du er militært ansat og er udpeget til INTOPS, så skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Kring Frederiksen på telefon 7281 3310 eller mail: [email protected]. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Tina Nielsen hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5973.

Ansøgningsfrist: 3. januar 2024.
Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtaler 9-10. januar 2024 og 2. samtaler den 22. januar 2024.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 03. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Brænder du for ledelse og for at skabe de bedste rammer for børn og unges trivsel? Kan du se dig selv som en del af et stærkt fagligt PPR-fællesskab, hvor tværfaglig opgaveløsning prioriteres og væ..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7