Personaleleder med blik for kundepleje og strategisk forretningsudvikling til Statens Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til at sætte retningen for Statens Administrations strategiske udvikling og arbejde med at skabe stærke samarbejdsrelationer med vores kunder?

Statens Administration søger en teamleder til kontoret Kunder og strategi. Du vil få til opgave at fortsætte opbygningen af Kundepartnerteamet, understøtte og udvikle den strategiske og taktiske kontakt med vores kunder, og samtidig bliver du ansvarlig for at bidrage til den videre udvikling af Statens Administration gennem arbejdet med strategi, analyser og projekter.

Du er energisk, skarp og ser dig selv gå forrest på Statens Administrations ambitiøse dagsorden: SAMmentænkte løsninger, hvor vi sætter standarden for sikker og effektiv drift i den offentlige sektor, samt skaber muligheder for at løse flere opgaver for vores kunder.

Du er samtidig en erfaren generalist og har erfaring fra den statslige sektor. Du brænder for udviklingsdagsordenen og sætter en ære i at skabe og fastholde gode kunderelationer.

Om stillingen Du vil som vores nye teamleder blive personaleleder med ansvar for 16 dygtige medarbejdere fordelt på to teams. Du vil fungere som ’spillende træner’ med reference til kontorchefen for Kunder og strategi. Derudover indgår du i en engageret ledelsesgruppe på tværs af Statens Administration.

Den taktiske og strategiske kundekontakt er forankret i Kundepartnerteamet med relation til Statens Administrations direktør og øvrige strategiske ledelse. Teamet fungerer som bindeled mellem kunderne og Statens Administration. Her vil din opgave bestå i både faglig ledelse og personaleledelse.

Udviklingsarbejdet er forankret i teamet Strategi, analyse og projekter, hvor du vil fungere som personaleleder og på udvalgte opgaver ligeledes varetage den faglige ledelse. Øvrige opgaver i teamet sker med faglig reference til kontorchefen.

Dit vigtigste fokus er, udover at sikre dine medarbejderes motivation, sammen med kontorchefen i Kunder og strategi at sætte den strategiske retning for opbygning og udvikling af begge teams med henblik på at bidrage til en høj kundetilfredshed og værdiskabelse ved Statens Administrations kunder.

Om dig
  • Lyst til at bedrive god personaleledelse
  • Stærk på relationer og interessenthåndtering
  • Helhedsorienteret med strategisk udsyn
  • Udviklings- og løsningsorienteret
  • Struktureret og besidder evnen til at eksekvere
  • Stærke kommunikative evner i skrift og tale
  • Indsigt i og erfaring fra den statslige sektor

Om os Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration sætter vi standarden, skaber værdi og formidler viden i SAMmentænkte løsninger og bidrager til en effektiv administration i den offentlige sektor.

I kontoret Kunder og strategi har vi til opgave at bidrage til den strategiske udvikling af Statens Administration og understøtte de gode kunderelationer. Kontoret består af to teams.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales.

Arbejdsstedet er Arsenalvej 33, 9800 Hjørring.

Lyder det interessant? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Kunder og strategi, Lydia Lindskov Beck på tlf. 2280 9983.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 25. januar 2024.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Stillingen forventes besat senest pr. 1. marts 2024.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Torsdag den 25. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du styr på løn- og personaleprocesser, og har du lyst til at gå forrest for vores Løn- og Personale team?Du får som leder af Løn og Personale det faglige- og personalemæssige ansvar for 13 .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2