Vi leder efter en souschef til vores køkken i Højbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Job description:

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2022

Er du kreativ, har du høje ambitioner og kan du skabe uforglemmelige mad og serviceoplevelser? Går du op i råvarernes kvalitet og bæredygtighed? Så er du måske vores kommende souschef.

Vi søger lige nu en souschef til vores kantine hos vores offentlige kunde i Højbjerg. Til hverdag laver teamet mad til 200+ kuverter, og der vil også forekomme en del mødeservering. Du bliver del af et team på 4 ISS’ere. Der er stor fokus på høj kvalitet, bæredygtighed, personlig service og ikke mindst god og ærlig mad, der emmer af FOOD passion.

Har du lederegenskaber og sans for at få teamet til at løfte i flok?Vi kan tilbyde dig en alsidig stilling som souschef, hvor det er essentielt, at du deltager i den daglige produktion og viser vejen for teamet. Vi serverer både de klassiske retter og mad fra hele verden, og den personlige service spiller en central rolle. Vi går op i grønne retter, økologi og bæredygtighed.

Du har selvfølgelig også fuldstændig styr på den administrative del af jobbet som, økonomi, indkøb, personale pleje og mus-samtaler.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, mandag til torsdag fra kl. 7.00 til 15.00 og fredag til 14:30. Der kan ved selskaber og arrangementer komme enkelte aften vagter. Din arbejdsplads vil være i Højbjerg.

Er du faglært kok med nogle års erfaring fra kantinedrift?
  • Du er madentusiast og får samtidig energi af at yde personlig service
  • Du har et økonomisk mindset, højt fagligt niveau og stolthed
  • Har et kreativt mindset og sætter en ære i værtskab og god service
  • Fokus på indkøb efter sæson og forståelse for økonomistyring
  • Har stærke ledelses evner og forstår vigtigheden af at samarbejde, samt komme i mål som et team
  • Har gode formidlings- og kommunikationsevner på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Har en fleksibel og positiv tilgang til forandringer
  • Har gode IT kundskaber
  • Kan fremvise straffeattest


For den rette kandidat vil der være udviklingsmuligheder som køkkenchef.

Bliv en del af et stort gastronomisk netværk med stor mulighed for indflydelseI ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktive gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. For eksempel besøger ISS-kokke fra forskellige lande hinanden i vores Chef Exchange, og hvert år holder vi ISS Culinary Competition, hvor kokke fra hele verden dyster mod hinanden. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen. Derudover får du en række personalegoder i form af rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening og sociale arrangementer.

AnsøgningHvis denne stilling lyder som noget for dig, så upload din ansøgning med vedlagt CV via linket inden d.31. oktober 2022.

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi ser meget frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst Lars Østergaard på telefon 24 92 34 27 eller mail: [email protected]

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Erhvervsuddannelse
Work experience: 1-2 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Højbjerg
  • Tirsdag den 01. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Vil du stå i spidsen for Tech teamet i branchens mest innovative og hurtig voksende virksomhed? Vil du være med til at sikre implementeringen af virksomhedens fremtidige produkt strategi, og motive..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3