Daginstitutionen [xxxxx] søger ny leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Er du en visionær og dialogorienteret pædagogisk leder, som insisterer på at skabe de bedst mulige rammer for børnene at udvikle sig i? Og kan du se dig selv som en samlende leder af en stor privat daginstitution, hvor de pædagogiske ambitioner er høje, hvor medarbejderne tager ejerskab, hvor forældrene aktivt bidrager, og hvor fundamentet for at drive en rigtig god institution og skabe det gode børneliv er virkeligt godt? Så er du måske Karetens nye leder.

Kareten er en privat daginstitution fra 1998, som siden 2020 har haft til huse i helt nye og moderne faciliteter på Bushøjvænget i Højbjerg. Institutionen er veldrevet, har en sund økonomi og er kendt for høj normering, et pædagogisk miljø af høj kvalitet, et stabilt og dygtigt personale og mange kvadratmeter at lege på. Herudover er Kareten kendt for, at børnene får serveret økologisk kost tilberedt af stedets egne kokke og med mulighed for take away til Karetens familier.

Medarbejderne og forældrene til børnene i Kareten er stolte af deres institution. Gennem målrettede indsatser og et godt samarbejde – både mellem ledelse og bestyrelse og mellem ledelse og medarbejdere - er institutionen kendt for en høj medarbejdertrivsel. Beslutningsstrukturen er flad, bestyrelsen bliver inddraget, bidrager og tager ansvar i forhold til at skabe de bedste rammer for institutionslederen. Kulturen er, at lederen skaber følgeskab ved at uddelegere og distribuere beslutninger ud til de enkelte teams. Derfor tager alle voksne i og omkring Kareten et stort ejerskab, og det smitter af i forhold til det pædagogiske overskud, som børnene oplever ude på stuerne.

Som leder af Kareten bliver dine ledelsesopgaver mangeartede og spændende. Du skal selvfølgelig sikre en stabil daglig ledelse og drift af Kareten og være samarbejdspartner for bestyrelsen, men du skal især være den lyttende og retningssættende leder for institutionens knap 40 medarbejdere, som alle brænder for at bibeholde Karetens position som et pædagogisk flagskib, hvor man ikke er bange for at afprøve nye tiltag og pædagogiske praksisser. Fx arbejder man lige nu på at udvikle et nyt og spændende udelivsunivers på den nyerhvervede nabogrund. Som leder forventes det også, at du gør Kareten synlig i lokalmiljøet, som udgør det sydlige Aarhus og det sydlige opland, så det gode ry bibeholdes og tilgangen af nye børn sikres.

Du er uddannet pædagog, og det forventes, at du har en vis ledelseserfaring og erfaring med økonomistyring – og meget gerne opøvet i en pædagogisk kontekst. Du er et pædagogisk fyrtårn, som kan inspirere, men også udfordre medarbejderne og bestyrelsen på det eksisterende. Selvom der er meget godt i Kareten, som bestyrelse og medarbejdere ønsker bevaret og videreført, er der nemlig også skabt et rum til, at den nye leder kan være leder af Kareten på sin måde.

Som person er du en energisk, ambitiøs og empatisk relationsleder, der via sin gode intuition og fingerspidsfornemmelse kan skabe følgeskab om den pædagogiske retning. Du er en synlig og tilgængelig leder, der ser det som en naturlig del af hverdagen at være rundt på stuerne og skabe en naturlig føling med børnene, medarbejderne og forældrene. Du er præcis, struktureret og professionel i din kommunikation og kan holde hovedet koldt og bevare overblikket som øverste leder i enhver situation.

Lyder stillingen som noget for dig, så læs meget mere i det uddybende notat.

Spørgsmål kan rettes konfidentielt til Mercuri Urval, chefkonsulent Carsten Gløvermose Nielsen, tlf. 3025 9801, [email protected]. Du kan også ringe til formand for bestyrelsen Louise Rigtrup Thomasen på tlf. 2881 0550.

Ansøgningsfristen er sat til den 28. januar 2024. Der planlægges samtaler den 5. februar (1. samtaler) og 19. februar (2. samtaler). Mellem samtalerne vil der være test og interviews, ligesom Mercuri Urval vil indhente relevante referencer.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV hos Mercuri Urval – www.mercuriurval.com (referencenummer DK-10011).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Højbjerg
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Vil du stå i spidsen for Tech teamet i branchens mest innovative og hurtig voksende virksomhed? Vil du være med til at sikre implementeringen af virksomhedens fremtidige produkt strategi, og motive..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3