Afdelingsleder til administrationsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Retten i Holbæk søger snarest muligt en afdelingsleder til administrationsafdelingen.

Drømmer du om at arbejde for ret og retfærdighed, og kan du lide at planlægge, lede og motivere medarbejdere & kolleger?

Så læs bare videre!

Hvem er vi?

Retten i Holbæk er en velfungerende arbejdsplads med omkring 50 meget engagerede medarbejdere. Vi lægger stor vægt på at yde brugerne en god og venlig service, på effektivitet og kvalitet i arbejdet – også når der er travlt - samt på et godt kollegialt samarbejde på tværs af rettens afdelinger.

Hvad skal du lave?

Som afdelingsleder i administrationsafdelingen har du ansvaret for rettens administration, kassefunktion, it-organisation og rettens information.

Rettens administration udgøres af et mindre team, der varetager opgaver med rettens overordnede drift, herunder HR & personaleadministration, aktindsigt, klagesager, indkøb, bygningsadministration og andre administrative opgaver, mens kassefunktionen omfatter arbejde med registrering af bl.a. retsafgifter, bogholderi, løn, bevillings- og budgetopfølgning. It-organisationen varetager opgaver med at understøtte den digitale sagsbehandling, indkøb af it- og av-udstyr, implementering af it-systemer og it-sikkerhed, og i rettens informationsområde sikrer personalet betjening af rettens brugere både personligt og telefonisk, ligesom rettens sikkerhedsarbejde og servicefunktioner er knyttet hertil. Der er pt. syv medarbejdere i afdelingen.

Der er tale om mange og forskelligartede opgaver, og en væsentlig del af dit ansvar vil være at tilrettelægge opgavevaretagelsen og sikre en høj kvalitet i arbejdet, herunder ved uddannelse og oplæring af medarbejderne i teamet. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med administrative arbejdsopgaver og systemer ved domstolene.

Du indgår i rettens ledergruppe, hvor værdier som respektfuld behandling, ansvarlighed, ordentlighed og tillid er helt afgørende for vores samarbejde og lederskab. Vi har en god og åben dialog og lægger vægt på lederudvikling og sparring, og du skal være interesseret i aktiv deltagelse heri.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og afvekslende job med mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Et rigtigt godt kollegialt fællesskab, hvor vi kan have det sjovt sammen.
  • Mulighed for at sætte præg på en organisation i udvikling
  • Flekstidsordning, massageordning samt kaffe – og frugtordning.
  • Hjemmearbejde i begrænset omfang, når arbejdet tillader det


Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og kommer på arbejde med engagement, godt humør og lyst til at samarbejde og motivere dine kolleger. Du har ledelseserfaring eller ønske om at uddanne/udvikle dig som leder, og du har fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Derudover forventer vi, at du er struktureret og kan sikre drivkraft, afslutte opgaverne og balancere og prioritere ledelsesopgaven i forhold til din deltagelse i sagsbehandlingen. Endeligt er det vigtigt, at du har forståelse for domstolenes særlige rolle og organisation.

Vi forudsætter, at du er mødestabil og har gode mundtlige og skriftlige danskkundskaber.

Løn - og ansættelsesvilkår

Stillingen er omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat. Aflønning sker afhængig af kvalifikationer og erhvervsbaggrund med indplacering i løngruppe 3, sats 4 (35.703,83 kr. + pension). Der vil være mulighed for at forhandle indplacering og tillæg i mindre omfang.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende og senest i uge 4.

Vi vil med dit samtykke indhente en udskrift af din straffeattest.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Retten i Holbæk kan du kontakte administrationschef Jeanette Jonstrup eller retspræsident Susanne Skotte Wied på rettens telefonnummer 59 49 07 10. Du kan også besøge vores hjemmeside her.

Send en ansøgning

Online via vores rekrutteringssystem på vores hjemmeside www.domstol.dk/Holbaek under Job i retten. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”søg stilling”. Udover din ansøgning bedes du vedhæfte dit CV, relevante udtalelser og eksamenspapirer.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holbæk
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vi søger en afdelingslæge/overlæge der har lyst til at arbejde som teamleder i vores GI team. Vi arbejder på daglig basis med at sikre de bedste kræftforløb for borgerne i [xxxxx] Vi..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. juni 2024 5
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 8
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6