Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holmegaard

Den Miljøterapeutiske Organisation tilbyder for den rette, en unik mulighed for at præge og sætte retning på vores nye afdeling DMO Egeholm børn & unge. Vi ønsker at tilbyde vores kommende kollega mulighed for at tiltræde stillingen hurtigst muligt, og senest pr. 01.03.2024. For os er det essentielt at vores nye afdelingsleder er med fra start og kan tage imod både børn, unge, og nye medarbejdere når vi åbner op 01.04.2024.

I vores værdigrundlag er nøgleordene anerkendelse, nærvær, trivsel og udvikling ikke blot ord – de er kernen i vores DNA. Vi tror på, at det er det nære samarbejde, anerkendelsen af de individuelle bidrag, en trivselsfyldt atmosfære og konstant mod og fokus på udvikling, der skaber en arbejdsplads, hvor vi alle blomstrer og vokser. Hos os er du ikke bare én af mange; du er en værdifuld del af vores familie.

Opholdsstedet er placeret i Holmegaard og er lige nu under forvandling idet de fysiske rammer bliver renoveret, så de er klar til at modtage børn og unge i dejlige lyse omgivelser. Sammen skaber vi et midlertidigt hjem for børn og unge i alderen 6-9 år & 10-17 år, der har brug for støtte og struktur i trygge rammer. De fysiske rammer er helt nyistandsatte, med fokus på gode muligheder for at skabe en varm og hjemlig atmosfære. Afdelingen har 14 pladser og fordeler sig på to etager, stuen og 1. sal. I den daglige behandling af anbragte børn og unge tilbyder vi relations -arbejde i en miljøterapeutisk ramme.

Ansvar og opgaver

Du er ansvarlig for kontinuiteten i familiesamarbejdet og i samarbejdet med forvaltningerne. Herunder udarbejdelse af og opfølgning på de unges udviklingsplaner samt afholdelse af statusmøder, samarbejdsmøder, teammøder og medarbejdersamtaler.

Du får stor indflydelse på eget arbejde og ansvar for overholdelse af deadlines for udarbejdelse af statusrapporter. Hertil ansvar for koordinering, vagtplanlægning, digital journalisering og indberetninger samt at rammerne fremstår pæne.

Du får ansvar for afdelingens drift samt personaleledelse af 15 faste medarbejdere plus vikarer. Hertil skal du bidrage til et positivt og motiverende arbejdsmiljø, hvor du fokuserer på den enkelte medarbejders kompetencer og trivsel samtidig med, at du har øje for fællesskabets styrker og udfordringer. Nærledelse er essentielt for dig og du forstår at prioritere opgaver og tid samtidig med at du har mange bolde i luften. Vi har ugentlige teammøder med supervision hver 5. uge, du er mødeleder af møderne og deltagende på fællessupervisionerne.

Ledelsessamarbejde

Du indgår i et konstruktivt samarbejde med de øvrige afdelingsledere for at sikre en optimal drift af hele organisationen. Vi har et miljø, der vægter vidensdeling med udgangspunkt i anerkendelse af hinandens faglige kompetencer – i teamet og på tværs af organisationen. Ledelsesgruppen mødes flere gange månedligt.

Vi afholder to årlige interne lederseminarer, der fokuserer på at styrke vores interne ledelsessamarbejde og forbedre vores organisation. Disse seminarer giver vores ledelsesteam mulighed for at dykke ned i specifikke emner for vores kontekst, udveksle erfaringer og udvikle strategier for at sikre et højt fagligt niveau og udvikling for hele organisationen.

Din nærmeste leder er chef for døgntilbud Jannie Christensen og du har øje for at bruge din leder til sparring og udviklende samtaler om behandlingsarbejdet, forældresamarbejde og andre opgaver, hvor det tætte samarbejde mellem jer er naturligt, at du orienterer og tager kontakt.

Uddannelse og supervision

Vi tilbyder et internt uddannelsesforløb for alle nye medarbejdere og en grundig introduktion til arbejdet. Derudover tilbydes der supervision til afdelingsleder og medarbejdere.

Din faglige og personlige profil

Du har en socialfaglig uddannelse, erfaring fra botilbud og ledelseskompetencer. Du har erfaring i behandlingsarbejde med børn og unge i udsatte positioner og psykiske vanskeligheder, særligt aldersgruppen 6-9 år.

  • Pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund (Pædagog, socialrådgiver, sygeplejerske)
  • Ledelseserfaring, gerne en Diplom i ledelse men ikke et krav.
  • Gode relationelle kompetencer
  • Tydelig og anerkendende i din kommunikation

Derudover er det helt essentielt, at du har administrativt overblik og styr på vagtplaner, økonomi, opgaver og aftaler, så der er ro og stabilitet i driften.

Om organisationen

Vi er specialiseret i at tilbyde terapeutisk udviklingsstøtte og undervisning til børn, unge og voksne. Vi driver i dag flere opholdssteder, dagbehandlingsskoler og bosteder. Derudover løser vi akutte anbringelsesopgaver og har forløb med familier til anbragte unge.

Behandlingen er rettet mod børn, unge og voksne med psykiatriske problemstillinger, med angst, depression og psykosociale udfordringer

Det er også unge med varierende diagnosebilleder, såsom skizofreni, bipolar lidelse, autismespektrumforstyrrelser, emotionel ustabil personlighedsstruktur, selvskadende adfærd, OCD, angstproblematikker, Tourettes syndrom, PDA, tvangsprægede handlemønstre, ADHD og andre psykiske eller neurologiske problemstillinger.

Alt sammen i et tæt samarbejdet med en bred vifte af sjællandske kommuner.

Vi er godkendt til fire forskellige anbringelsestyper, og har tillige mulighed for fleksible pladser indenfor §66, §76, §85, §107.

Yderligere information: Du opfordres til at kontakte afdelingsleder for DMO HR Kristina Arlet på tlf.: 61317254 for yderligere spørgsmål til stillingen og til et uforpligtende møde inden en evt. ansøgning sendes via knappen "Ansøg dette job" mrk. "Afdelingsleder".

Ansøgning sendes via knappen "Ansøg dette job" og du kan læse mere om os på www.dmo.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://dmo.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=03f187fe)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holmegaard.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holmegaard
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Vordingborg

    we are looking for an experienced Head of Site for EnBw Offshore Service Denmark at the Port of KlintholmDo you have extensive experience from offshore wind, strong people management skills, grea..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Næstved

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Afdelingsleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    Er du god til at bedrive faglig ledelse og sætte borgeren førstHar du en solid sundhedsfaglig baggrund, holder du af at sætte borgeren først, og vil finde det inspirerende at bidrage til kompetent .
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    Har du lyst til at arbejde med faglig ledelse og bidrage til en værdig ældrepleje i [xxxxx]? Så er der 3 nyoprettede stillinger som teamledere i SydØst ledige.En stilling for et udekøre..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holmegaard

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holmegaard over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0