Afdelingsleder til skolehjemmet på UCH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vi søger en afdelingsleder der brænder for at arbejde med unge mennesker og deres trivsel

Eleverne indgår i det fællesskab som et skolehjem er - skolehjemmet er elevernes hjem under deres uddannelse – de bor på skolehjemmet, spiser i skolehjemmets kantine.

Opholdet og trivslen på skolehjemmet er en meget vigtig del af fastholdelsen af eleverne i deres uddannelse, så derfor søger vi en skolehjemsleder, som har ægte interessere i elevernes trivsel og kan rumme eleverne og deres eventuelle udfordringer. Skolehjemslederen er også en central person i forhold til skolens SSP-samarbejde.

UCH ønsker, at skolehjemmets aktiviteter, elevmiljø og elev-trivsel skal være medvirkende til at unge vælger deres ungdomsuddannelse på UCH, blandt andet fordi det er godt at være elev på skolehjemmet

Skolehjemmet har ansat skolehjemsassistenter der indgår i vagtordning, således der altid er en vagt til stede uden for elevernes skoletid. De fleste elever på skolehjemmet er unge på 15-20 år, men der er også elever på skolehjemmet som er fyldt 50.

UCHs skolehjem har plads til 160 elever.

Skolehjemlederen har reference til uddannelseschefen og er en del af et engageret lederteam på skolen, der både udvikler sammen og bruger hinanden som aktive sparringspartnere.

Jobprofil

Jobbet omfatter det ledelsesmæssige ansvar for gennemførsel af skolehjemmets drift og pædagogiske indsats.

Skolehjemslederen udarbejder vagtplaner og er personaleleder for fire skolehjemsassistenter og to rengøringsassistenter. Lederen er ansvarlig for ansættelser og sikre kompetenceudvikling hos medarbejderne. Lederen har budgetansvar for driften på skolehjemmet.

Som leder på skolehjemmet har man ansvaret for bookning og modtagelse af elever i samarbejde med skolens elevservice. Skolehjemslederen er ansvarlig for information til - og afholdelse af møder for skolehjemmet beboere. Lederen har et tæt samarbejde med køkkenets personale.

Skolehjemslederen udvikler, planlægger og gennemfører fritidsaktiviteter for skolehjemmets beboere i samarbejde med skolehjemsassistenterne. Skolehjemslederen indgår i vagtordningen med ca. en ugentlig nattevagt.

Skolehjemslederen har et tæt samarbejde med skolens vejlednings- og relations medarbejdere omkring mentor funktion, samt opfølgning på elevers adfærd på skolehjemmet. Der samarbejdes også med undervisningsafdelingerne i forhold til fastholdelse af elever der er i risiko for frafald.

En udfordring i jobbet er til enhver tid at nytænke skolehjemmets aktiviteter. Gerne med inddragelse af eleverne i planlægning.

Skolehjemslederen skal være med til sikre, at de strategiske mål bliver implementeret i skolehjemmets drift og arbejde for at bygge bro mellem strategi og hverdag, på en empatisk og anerkendende måde, så der opnås opbakning til forandringer, både fra medarbejdere og elever.

Til jobbet hører også samarbejde med eksterne samarbejdspartner. Skolelederen indgår i netværk med andre skolehjem, indgår aktivt i kommunens SSP-samarbejde med både UU, andre uddannelsesinstitutioner politi og socialforvaltningen. Skolehjemslederen forventes også at varetage skolen SPP koordinatorrolle, og hjælper de forskellige uddannelser med forebyggelsesarbejdet omkring ungdomsliv, misbrug og vejledning indenfor SSP området.

Din profil

  • Du har erfaring med og interesse for arbejdet med unge mennesker
  • Du har et stort engagement og du skaber respekt omkring dig
  • Du magter balancen mellem at stille krav og udvise omsorg
  • Du er god til at motivere og skabe trivsel blandt eleverne
  • Du kan bevare overblikket, også når der er travlt
  • Du kommunikerer tydeligt og er god til at følge op på beslutninger og skabe en positiv atmosfære
  • Du har ledelsesmæssig erfaring, og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med pædagogik
  • Du er struktureret og har flair for løsning af administrative opgaver

Vi tilbyder

Et spændende lederjob i en dynamisk organisation i en rivende udvikling med fokus på vores vision og værdier. Du kommer til at arbejde med spændende opgaver og unge mennesker. Du skal være med til at skabe et skolehjem der bidrager til, at UCH bliver det fortrukne valg for fremtidens erhvervsuddannelses elever.

Der er tale om fastansættelse på fuldtid.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst for området og efter reglerne om ny løn. Dit daglige arbejdssted vil være Nørre Boulevard 21. 7500 Holstebro.

Tiltrædelse 1. oktober 2022.

Ansøgning

Ansøgning foretages alene elektronisk på linket her på sitet, hvor du kan vedhæfte ansøgning, CV og relevante bilag.

Vi skal have din ansøgning senest den 2. august 2022. der vil blive indkaldt til samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb

Mere information

Du er velkommen til at kontakte Uddannelseschef Jan Emtkjær Jensen på tlf. 99 12 22 23 for yderligere oplysninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Tirsdag den 02. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vestjylland

    Vil du være med til at sætte retning for hele kommunens HR- og kommunikationsindsats? Motiveres du af at kunne gøre en forskel for kommunens medarbejdere og borgere? Betyder det noget for dig at væ..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skjern

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 5