Kreativ Programkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vores programkoordinator starter på en ny og spændende uddannelse efter sommerferien, og derfor søger vi en ny programkoordinator, der kan udvikle og afvikle de kulturelle arrangementer på Slagteriet.

OM SLAGTERIET
Slagteriet er et kreativt produktionshus i Holstebro på ca. 13.000 m2 fordelt på fire etager med flere eventrum, udstillingsrum, værksteder og mødelokaler m.v. De genanvendte rå industribygninger var tidligere hjemsted for Danish Crown Slagteriet, der lukkede i 2014, hvor kødproduktionen blev afløst af kulturproduktion.

Slagteriet er organiseret som en selvejende institution med en medarbejdergruppe på 7-8 årsværk, og bygningsmassen ejes af Holstebro Kommune, ligesom udendørsarealerne omkring Slagteriet er kommunale byrum.

Slagteriets kulturelle program skabes i samarbejde med husets store aktørgruppe, der består af såvel kulturinstitutioner, foreninger, fællesskaber, kulturelle ungemiljøer, kreative erhverv som kunstnere. Læs mere om vores mange aktører på www.slagteriet.dk under aktører. Programmet består af såvel interne som eksterne arrangementer, hvor Slagteriet har forskellige roller alt efter hvilke typer arrangementer, der afholdes. Programkoordinatoren arbejder tæt sammen med Slagteriets direktør om udviklingen af arrangementerne.

Slagteriets kulturelle profil har kant og bygger på samskabelse, brugerindddragelse og vildskab. Vi ønsker at præsentere kulturelle arrangementer af høj kvalitet, der skaber debat, giver ny viden, vækker forundring og af og til også forargelse. Vil vil ikke blot gå nye veje, vi vil eksperimentere, afprøve nye formater og udvikle fremtidens kulturinstitution.

DINE ARBEJDSOPGAVER
Som programkoordinator vil du i samarbejde med Slagteriets direktør have ansvar for at udvikle og afvikle de kulturelle arrangementer på Slagteriet. Du indgår fra start til slut, fra kreativ idé til praktisk gennemførelse af de enkelte events.

Slagteriets offentlige program er alsidigt, og du vil derfor også indgå i udviklingen af gadeidrætsaktiviteter, aktiviteter i Slagteriets værksteder samt ved planlægningen af Slagteriets Artist in residency-forløb.

Du kommer ligeledes til at indgå i et tæt samspil med vores kommunikationsmedarbejder om markedsføringen af arrangementerne og diverse grafiske opgaver, samt med vores unge SOME-medarbejder om formidlingen af arrangementerne på sociale medier.

Det er ligeledes en del af jobbet af involvere og samarbejde med Slagteriets mange frivillige, der har stor betydning for udvikling og afvikling af Slagteriets kulturelle program. Slagteriet er et bottom-up projekt, hvor samskabelse udleves i praksis.

DIN PROFIL
Du er en erfaren eventafvikler og projektleder med sans for såvel administration som kreativ idéudvikling. Du er positiv og åben for andres idéer, og du formår at involvere og skabe følgeskab til de fælles initiativer. Du har sans for detaljen og har blik for at skabe en god oplevelse for publikum fra billetkøb til de træder ud af døren efter et afsluttet arrangement.
Du har et ungt mindset, og ordet plejer er ikke en del af dit ordforråd.

VI TILBYDER DIG
Slagteriet er et spændende udviklingsprojekt, hvor du kan være med til at bygge flyvemaskinen, mens den flyver. Du får mulighed for at sætte dit helt eget fingeraftryk på Slagteriets kulturelle profil.
Du vil blive en del af en flad organisation med et ungt drive og en høj grad af frihed og indflydelse, hvor der er højt til loftet. Slagteriet er et fælles projekt, hvor vi løfter i flok.
Vi afslutter et spændende byggeprojekt hen over sommeren 2023, hvilket giver helt nye og spændende muligheder for at afvikle events fra efteråret 2023.
Den nye programkoordinator vil derfor få mulighed for at spille en vigtig rolle i udviklingen af Slagteriets fremtidige programstrategi.
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med opstart senest 1. oktober 2023. Overarbejde må forventes i perioder i forbindelse med arrangementer. Arbejdsstedet ligger i Holstebro, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov.
Løn efter aftale.

INTERESSERET?
Så kan det faktisk kun gå for langsomt med at sende en ansøgning og dit CV til [email protected]. Anfør gerne "Ansøgning programkoordinator" i emnefeltet. Ansøgningsfristen er søndag den 30. juli kl. 23.50. Ansøgninger modtaget efter fristen vil ikke komme i betragtning.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Pia Stræde Palmelund på tlf. 44141001 frem til den 30. juni. Vi holder sommerferielukket i juli måned.

Vi behandler ansøgninger i uge 31, og samtaler forventes afholdt tirsdag den 15. august kl. 8.00-14.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Søndag den 30. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vestjylland

    Vil du være med til at sætte retning for hele kommunens HR- og kommunikationsindsats? Motiveres du af at kunne gøre en forskel for kommunens medarbejdere og borgere? Betyder det noget for dig at væ..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skjern

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4