Ny leder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Alle børn og unge skal have et godt liv nu og i fremtiden!
Lyder det som en mission for dig, så er du måske den leder, vi søger til en af vores største og mest sammensatte dagtilbud.

Børnehusene Ellebæk er en af Holstebro Kommunes største og mest sammensatte dagtilbud med tre matrikler, børnehave, integrerede institutioner fra 0–5 årsalderen, specialgruppe og hjemsted for den asylbørnehave Holstebro Kommune driver for Vesthimmerlands Kommune.
Som helhed – og dermed også Børnehusene Ellebæk – har dagtilbudsområdet i Holstebro Kommune en række store og spændende opgaver både nu og tiden der kommer. Opgaver som du skal kunne se dig selv i, og som vi tilbyder et stærkt fællesskab omkring.

Om jobbet – og dine opgaver
Du vil blandt andet møde tiltag og opgaver inden for overskrifterne kvalitet, kapacitet og styring samt rekruttering og tilknytning.
Kvalitetsdagsorden
  • Ledelse af god faglighed og sammenhængskraft, som er trin to i et allerede igangsat ledelsesudviklingsforløb for dagtilbudsledelserne. Forløbet styrker den faglige ledelse, herunder bl.a. ift. alle børns deltagelsesmuligheder, hvor vi arbejder med aktionslæring.
  • Fælles Retning Børn og Unge, som er Børn- og Unges fælles vision for 0–18 årsområdet, og som bygger på, at samtlige dagtilbud i Holstebro Kommune er DUÅ-certificerede.
  • KIDS, tilsyn og kvalitetsudvikling, som er vores nye koncept for læring og kontrol, og som vi afprøver for første gang i perioden 2022–2024.
  • Implementering af dagtilbudsaftalen, som er en ny arbejdstidsaftale, vi har indgået som en del af vores gode samarbejde med BUPL og FOA.


Kapacitet og styring
  • Indfasningen af minimumsnormering i et rammestyret dagtilbudsområde.
  • Tilpasninger og ændringer af kapaciteten i en kommune i vækst, som kalder på omstillings-parathed og en smule byggerod.


Rekruttering og tilknytning
  • Vi prioriterer samarbejdet med VIA Holstebro og SOSU-skolen Herning og Holstebro højt og samarbejder om både merituddannelser, ordinære uddannelser og relevante kompetence-løft, der fremmer tilknytning og kvalitet
  • Vi er i gang med at udvikle vores fritidsjobsindsats, så vi kan skærpe nysgerrigheden for det pædagogiske arbejde så tidligt som muligt
  • Vi er nysgerrige på at arbejde med forskellige måder at strukturere en arbejdsdag på, hvor det enkelte MED-udvalg, den lokale bestyrelse og den lokale ledelse har gode muligheder for at afprøve ideer.

Derudover fokuserer vi lokalt i Børnehusene Ellebæk på:
  • Natur og Science, som er kernen dagtilbuddets udviklingsplan.
  • Balancen i og udviklingen af et relativ nyetableret ledelsesteam, så alles kompetencer kommer bedst muligt i spil.
  • At skabe sammenhæng og rød tråd i den pædagogiske linje i institutionen som helhed med respekt for lokale forskelle husene imellem.
  • En målsætning om arbejdet med fortsat at give den styrkede pædagogiske læreplan liv ikke mindst i forhold til børneperspektivet.
  • Betydningen af arbejdsfællesskaber hvor forskelligheder og ligheder er det fælles fundament, og som bl.a. er synligt i vores ret selvstyrende teams.
  • Et velfungerende og tæt samarbejdende lokalt MED-udvalg.
  • Økonomisk styring og opfølgning på dagtilbuddets afviklingsplan ift. et mindre merforbrug.


Om dig – og dine kompetencer, baggrund og erfaring
Du er først og fremmest en erfaren leder med erfaring fra dagtilbudsområdet – og også gerne erfaring med at lede et lederteam eller ledere. Ledelse af f.eks. en landsbyordning, fra forvaltningsniveau, fra områdeledelse, et større dagtilbud eller lignende vil være relevant ift. dagtilbuddets størrelse og kompleksitet.

Som leder er du uddelegerende og har erfaring med selvstyrende teams og du ser betydningen af at ledelse handler om at lede mennesker.
Du er uddannet pædagog, evt. suppleret af lederuddannelse eller anden relevant efter-videreuddannelse.

Du har gode relationskompetencer og lyst og evne til at fortsætte arbejdet med at skabe jobglæde og stolthed og sammenhæng i et stort dagtilbud. Du har en tydelig ledelsesstil og udviser personlig og professionel integritet.

Endelig evner du at tilgå opgaverne både på et strategisk og operationelt niveau, herunder er det vigtigt for os, at du udviser solide kompetencer for økonomisk styring.

Hvad møder du?
Du er naturligvis ikke alene om alle de spændende dagsordner. Det samlede dagtilbudsområde er bevidst og målrettet løftet i sammenhængskraft og fællesskab over de seneste år. Du bliver derfor en del af en stærk og solid ledergruppe for området. Derudover indgår du i en netværksgruppe for dagtilbudsledere, du møder forskellige ledelsesudviklingstiltag og endelig har du dit eget velopstartede lederteam og dine egne engagerede medarbejdere.
Dagtilbuddet er i 2024 normeret til 233 børn i alderen 0 til 5 år og har ca. 60 ansatte. Det årlige driftsbudget er på kr. 24.832.000. Ledelsen tæller ud over dig to viceledere samt en administrativ leder.

Den opslåede lederstilling er blevet ledig, da den nuværende leder af Børnehusene Ellebæk fratræder sin stilling og har orlov fra dagtilbudsområdet.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Familie- og Dagtilbudschef Marianne Rahbek på telefon 41 57 18 81
Konstitueret leder af Børnehusene Ellebæk Hanne Hansen på telefon 96 11 64 94

Hvis du ønsker at besøge Børnehusene Ellebæk, bedes du kontakte viceleder Lene Vestergaard på telefon 96 11 60 73 eller viceleder Jette Skovby-Vind på telefon 96 11 60 89.

Du kan også besøge Holstebro Kommunes hjemmeside og du kan se den lille video, vi har lavet om Børnehusene Ellebæk.

Ansøgningsfrist
Vi vil gerne modtage dit materiale via Holstebro Kommunes hjemmeside senest den 11. januar 2024 kl. 08.00. Vi forventer at afholde første samtaler den 24. januar 2024 og anden samtaler den 29. januar 2024. Går du videre til 2. samtalerunde, vil du blive inviteret til at udfylde personprofil, ligesom du vil møde en case-opgave.

Løn og ansættelsesvilkår:
Vi tilbyder en fast stilling med tiltrædelse den 1. marts 2024.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening og forhandles med den faglige organisation.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Torsdag den 11. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 9
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5