Funktionsleder til hjerneskadeområdet i Center for Handicap

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du lyst til at indgå i et velfungerende ledelsesteam med plads til at skabe udvikling i dit eget ledelsesrum? Motiveres du af at dyrke både faglighed, fællesskab og forskellighed? Så glæder vi os til at møde dig…

Center for Handicap i Holstebro Kommune søger en funktionsleder til Hjerneskadeområdets aktivitets- og døgntilbud. Du har lyst til at være med til at videreudvikle et allerede velfungerende center, hvor vi arbejder med fokuserede tilbud ud fra et helhedsorienteret syn, og hvor samskabelse med interne og eksterne samarbejdspartnere er vigtige parametre i indsatsen til borgerne.

Opgaverne er komplekse og deraf følger et særligt behov for at både ledere og medarbejdere er dygtige til at levere en indsats på et meget højt fagligt niveau. Du træder derfor ind i en lærende kultur, hvor vi hele tiden er nysgerrige på at forbedre den faglige indsats.

Om jobbet - vi tilbyder dig både faglighed, fællesskab og forskellighed
Du bliver en del af et center med engagerede og fagligt kompetente medarbejdere og ledere.
Du indgår i et spændende og dynamisk arbejde i centrets lederteam, hvor vi i øjeblikket arbejder med implementeringen af et revideret ledelsesgrundlag. I vores lederteam stiler vi mod et godt samarbejdsmiljø. Tillid og tryghed vægtes højt, og vi har plads til forskelligheder. Vores faglige barre er høj – ligesom vores grin og humør. I Center for Handicap er der højt til loftet, ligesom i resten af Socialafdelingen.

Som funktionsleder får du ansvaret for en tværfaglig medarbejdergruppe bestående af både fastansatte og vikarer. Du står i spidsen for udvikling af tilbudsviften til senhjerneskadede borgere, og instruerer og vejleder medarbejderne i, hvordan de bidrager bedst muligt til løsning af kerneopgaven.

Du understøtter en tryg og tillidsbaseret kultur, sætter rammen og er rollemodel for konstruktiv feedback i ord og handlinger. Derudover varetager du budgetansvar, og arbejder stabilt og målrettet med at rekruttere, udvikle og fastholde medarbejdere.

Om dig – og vores forventninger
Vi ønsker overordnet en funktionsleder, der skaber resultater i forhold til et borger- og pårørendeperspektiv, hvor selv- og medbestemmelse er i centrum. Vi ser gerne at du har ledelseserfaring. Alternativt at du har et solidt kendskab til arbejdet i en offentlig organisation og er motiveret for at deltage i en lederuddannelse. Derudover vægter vi i hvilken grad du
  • Har fagligt kendskab til området og erfaring med målgruppen
  • Har forståelse for at bidrage ind i et fællesskab i et lederteam og som anerkender, at ”man ikke har succes, hvis ikke hele gruppen lykkes”
  • Evner at lede både op- og nedad i en politisk styret organisation
  • Bidrager med helhedsforståelse og med øje for tværgående løsninger
  • Er en motiveret og kompetent personaleleder, som bl.a. evner at sætte rammer for medarbejderne og samtidig have øje for det enkelte menneske
  • Er en dygtig formidler, som kan ”oversætte” mål og strategier og skabe følgeskab
  • Udviser tal- og økonomiforståelse og rettidig omhu


Hvad møder du - lidt om stedet
Kerneopgaven i Center for Handicap er: ”Vi samskaber det kvalificerede hverdagsliv for og med borgeren”. Vores kerneopgave bygger på en recoverybaseret tilgang.
Vi ønsker fokuserede tilbud ud fra et helhedsorienteret syn, hvor samskabelse med interne og eksterne samarbejdspartnere er vigtige parametre i indsatsen til borgerne.

Centret har en fælles administration, som også individuelt understøtter og løser mange opgaver for funktionslederne. I lederteamet samarbejder du med seks andre funktionsledere og refererer direkte til centerleder Inge Nørgaard.

Du kan læse mere relevant information i nedenstående links
  • Skredsande afd. A og B
  • Aktivitetstilbuddet
  • Hjerneskadeteamet
  • Socialafdelingens Ledelses- og medarbejdergrundlag
  • Socialafdelingens strategiske pejlemærker


Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte centerleder Inge Nørgaard, telefon 24 66 20 76, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist
Vi vil gerne modtage dit materiale via Holstebro Kommunes hjemmeside senest kl. 12.00 fredag den 5. januar 2024.
Vi forventer at afholde første samtale torsdag d. 11. januar 2024 og anden samtale torsdag d. 25. januar 2024.
Går du videre til 2. samtalerunde, vil du blive inviteret til at udfylde personprofil, ligesom du vil møde en caseopgave.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt dog senest den 1. marts 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening og forhandles med den faglige organisation.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Fredag den 05. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 9
4. juni 2024 8
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6