Hvidovre Sundhedscenter søger ny koordinator/rådgiver inden for snus, røg og damp

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du arbejde med et meget aktuelt og højt prioriteret felt inden for forebyggelse? Er du en dygtig rådgiver, der opnår succes med tobaks- og nikotinafvænning for forskellige målgrupper? Og trives du med stor frihed og ansvar i dit arbejdsliv? Så er denne stilling måske til dig. Vi har gennem en årrække arbejdet intensivt med tobaksforebyggelse. Både ift. røgfri skoletid/ arbejdstid og røgfri udearealer og fritidsmiljøer. Vi har ambitioner om at være med helt i front – både ift. forebyggelse og tilbud om hjælp til tobaks- og nikotinstop.
Hvidovre er en del af det ti-kommunale partnerskab "Klar livet – uden røg og rusmidler", hvor vi arbejder for en tobaks- og nikotinfri generation 2030.

Om stillingen Du planlægger og koordinerer vores indsatser inden for snus, røg og damp. Det er primært dig, der varetager vores stopforløb til borgerne i grupper og individuelt – fysisk fremmøde, telefonisk og udendørs. Gennem forløbet vejledes borgerne omkring nikotinerstatningsprodukter, som de kan få økonomisk tilskud til.
Rekruttering og evaluering af indsatser for snus, røg og damp er også en af dine opgaver, ligesom du løbende har blik for forbedring af tilbuddet. Vi har høje ambitioner og opnår gode resultater på vores stop-forløb. Du har en central rolle i, at vi indfrier både lokale og nationale målsætninger for tobaks- og nikotinafvænning.
Du har en stor rolle i at drive udviklingen af vores tilbud inden for røg, snus og damp. Du skal derfor være opsøgende og nysgerrig efter nyeste viden og evne at trække det ind i egen praksis, såvel som du løbende optimerer på dokumentation og arbejdsgange.

I denne stilling er der mange kontaktflader og der ydes vejledning og undervisningen af samarbejdspartnere som eks. Tandplejen, skoler, mm. Ligesom der samarbejdes med Sundhedsplejen omkring unge.
Du bliver en del af den tværkommunale koordinatorgruppe med udviklingsdage og samarbejde på tværs om tobaks- og nikotinindsatsen. Her deltager du også i events på skoler og ungdomsuddannelser om brugen af tobak og nikotin og du afholder samtaler om sundhed og stopforløb for unge.

Hvorfor skal du arbejde sammen med os? " Udviklingen af nye tobaks- og nikotinprodukter går stærkt, så vi skal hele tiden være opdaterede, kreative og skarpe i vores arbejde. Det, synes jeg, er fedt og spændende – og ikke mindst vigtigt at være en del af". Marie, Sundhedskonsulent i Sundhed og Forebyggelse
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange forskellige professioner og arbejdsopgaver i et dynamisk og fagligt stærkt miljø. Vi prioriterer tværfagligt samarbejde og faglig sparring højt - hos os kan man udvikle sig fagligt såvel som menneskeligt. Du vil hurtigt opleve, at tonen er uformel med plads til grin og vi lægger vægt på åbenhed, dialog og engagement.

Du bliver ansat som selvledende og tilrettelægger selv din arbejdsdag. I samspil med sundhedskonsulenterne og ledelsen træffes beslutning om retningen for arbejdet. Alt sammen under hensyntagen til det, der er bedst for borgeren og organisationen. Vi tror på, at det skaber trivsel, når vi har stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdsopgaven og kan planlægge vores egen arbejdsdag - og samtidig har vi løbende dialog om de dilemmaer, der kan opstå.

Om dig
  • Du har en relevant sundhedsfaglige baggrund og kompetencer inden for tobaks- og nikotinafvænning og gerne det kommunale forebyggelsesområde. Du har gennemført Kræftens Bekæmpelses uddannelse i rygestop og har solid erfaring som rygestopinstruktør.
  • Du kan arbejde med forskellige målgrupper og motiveres af at hjælpe mennesker i forskellige livssituationer med at kvitte tobak og nikotin, og selvom det ikke altid er let, så holder du humøret højt.
  • Du besidder gode sundhedspædagogiske kompetencer, kan vejlede mennesker i grupper og har gode kommunikative og relationelle evner. Du kan formidle i øjenhøjde til unge mennesker og kan vejlede dem ud fra KRAMM-faktorerne.
  • Det har værdi for dig at arbejde tværfagligt og bidrage på tværs, det kan eks. være som afløser på vores træningshold.
  • Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, kan prioritere i din tid og opgaver, har flair for struktur og systematik, og kan navigere med mange bolde i luften samtidig, når det kræves.

Yderligere information om stillingen Det er en fast stilling på 32 timer pr. uge, som vi ønsker besat 1. november 2023. Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne, og i nogle perioder vil du planlægge sene eftermiddage mhp. at kunne imødekomme borgernes behov.
For nærmere oplysning om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Maria Bleiback Clausen, Souschef i Sundhed & Forebyggelse på tlf.: 4185 0380, eller lave aftale om at komme forbi og hilse på os. Læse mere om os på vores hjemmeside; Hvidovre Sundhedscenter

Løn- og ansættelsesforhold: Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn, i forhold til kvalifikationer og funktioner.
Ansøgningsfrist: d. 17.09.2023
Ansættelsessamtaler afholdes d. 21.09.2023

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=047da52d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10