Daglig leder til Børnehuset Rosenhøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Leder til selvejende institution - der kan styrke vores faglige udvikling og værne om vores gode hverdag

Har du en stærk faglighed – og kan du omsætte den i ledelsen af dygtige medarbejdere? Er du tydelig på struktur og organisering som fundament for den pædagogiske praksis? Er du lyttende og involverende, samtidig med, at du har klare forventninger og skaber tydelige rammer? Så er det måske dig vi er på udkig efter? 

Derfor skal du vælge os
Du skal vælge os, fordi vi er en fantastisk daginstitution – med potentiale for endnu mere med dig som vores nye leder. Fordi vi har skønne børn, der trives og engageret personale, med erfaring og ambitioner. Fordi vi bor centralt i hovedstadsområdet, med mange muligheder for oplevelser med både natur og kultur.

Du skal vælge os, fordi vi er en selvejende institution, med de mange fordele det giver os og ikke mindst dig som leder. Se denne korte video: https://www.youtube.com/watch?v=6KDY2GeCCvs

Ledelse af engagerede og ambitiøse medarbejder og fortsat udvikling af et fælles pædagogisk fundament

Som daglig leder i Børnehuset Rosenhøj er din primære opgave ledelse af medarbejderne og af vores arbejdsfællesskab.

Du har det overordnede ansvar for det pædagogiske arbejde i institutionen og samarbejdet med forældre. Det betyder at du, sammen med vores afdelingsleder og souschef, skaber rammer og forudsætninger for det pædagogiske arbejde med børnene. Du sikrer at der er klare mål, en god organisering af arbejdet og faglig sparring og feedback til og mellem medarbejdere. 

Du er en succes når vi, med fundamentet på plads, får vi endnu mere overskud til at udvikle vores læringskultur og pædagogiske praksis. 

Dine hovedopgaver vil være at:

  • Skabe struktur i hverdagen ud fra en velfungerende mødeplan og effektiv koordinering af opgaver med blik for husets samlede ressourcer og sikring af stabil drift.
  • Stå i spidsen for en tydelig sammenhæng mellem de pædagogiske målsætninger og den daglige praksis med fagligheden og børnene i fokus.
  • Samarbejde med forældre – i dagligdagen, i forældrebestyrelsen og gennem klar og tydelig information og kommunikation. Vi ønsker at engagere vores forældre endnu mere – de er en styrke for børnehuset.  
  • Du har ansvar for vedligehold, økonomi og drift af institutionen inden for den givne ramme. 

Derudover deltager du i Børneringens møder, kurser o.lign, diverse aktiviteter initieret af Hvidovre kommune samt Netværk for selvejende institutioner i Hvidovre.

Vi glæder os til at have dig som vores leder i mange år fremover, hvis du kan kende dig selv i følgende 

Du har en stærk pædagogisk faglighed, som du kan omsætte i den pædagogisk praksis – med blik for det nye vi skal og respekt for det gode vi allerede gør. Du ser medarbejdernes potentiale og understøtter deres faglige udvikling.

Som leder, lytter du før du taler. Du samler medarbejderne og integrerer deres ambitioner i den fælles ambition for Børnehuset. Du vil prioritere et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor både trivsel og fokus på kerneopgaven er i centrum  

Du er struktureret, kan skabe systematik og overblik – både for medarbejderne og i egne opgaver. Du har erfaring med at gøre læreplanen og årshjulet nærværende i de daglige opgaver og derigennem udvikle den pædagogiske praksis.

Du er tydelig og kommunikerende, også i kommunikationen med forældrene. Du kan stille klare forventninger og tage dialogen anerkendende, når de ikke altid efterleves.

Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet pædagog og velfunderet med erfaring indenfor 0-6 års området, herunder også gerne specialpædagogisk indsigt. 
  • Du har erfaring med ledelse af et pædagogisk dagtilbud.
  • Du har dokumenteret erfaring med, sammen med personalet, at omsætte skrevne læreplaner til daglig praksis.
  • Du har en lederuddannelse eller lyst til at gå i gang med en. 
  • Du kender til, eller kan nemt tilegne dig viden om, digitale værktøjer og er en haj til kommunikation i AULA.

Det er en fordel, hvis du kan arbejde lidt i WordPress, da vores hjemmeside trænger til en kærlig hånd.

Børnehuset Rosenhøj
Vi er en skøn institution med en velfungerende børnegruppe og en medarbejderflok, der vil det gode børneliv for vores børn. Vi har gode fysiske rammer og vores store legeplads er naturligt fælles samlingssted. Hos os bliver du mødt af et smil og ’velkommen til’. 

I Rosenhøj er vi 23 dygtige og dedikerede medarbejdere fordelt på tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Vi er gode til at hjælpe hinanden, når der er behov for det. Der er ikke langt fra tanke til handling – vi får hverdagen til at fungere – hver dag. Vores medarbejdere er engagerede og erfarne. Mange har været hos os i mange år.

Vi har pt. fornøjelsen af 85 skønne børn i dagligdagen og har et godt samarbejde med deres engagerede forældre. I vores bestyrelse, som er overordnet ansvarlig for institutionen, sidder 5 forældrerepræsentanter. Derudover er der formand og næstformand er udpeget af Børneringen.

Læs mere om Rosenhøj: https://boernehuset-rosenhoej.dk/

Vores stærke paraplyorganisationen Børneringen, giver dig mulighed for at indgå i forskellige ledernetværk med ca. 100 lederkollegaer, ligesom du altid kan trække på Børneringens konsulenter inden for løn, regnskab, personalejura, psykologordning, ledelsesrådgivning og bestyrelsesarbejde.
Læs mere om Børneringen på deres hjemmeside www.borneringen.dk

Du kan kun søge via linket nedenfor.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve PPR søger en afdelingsleder, der skal varetage personaleledelse og faglig udvikling. Vi søger en afdelingsleder med et bredt udsyn indenfor børne- og ungeområdet. Du skal være leder for flere fagligheder, hvis opgaver foregår på dagtilbud, skoler og specialtilbud.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vores dygtige kollega har efter 10 år på Ungesporet søgt nye udfordringer. Vi søger derfor dig, som brænder for at coache unge mennesker videre til uddannelse eller job. Stillingen er knyttet til team Ungesporet i Jobcentrets Aktive Tilbud.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 8
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 7
28. maj 2024 7
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6