Rekrutteringsfirma

ABA Servicechef til Dansk Sprinkler Teknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karlslunde

ABA Servicechef med god forretningsforståelse til Skandinaviens hurtigst voksende brandsikringsselskab


Er du kendt for at sætte strøm til nye processer og har du desuden en el-teknisk uddannelse? Får du ild i øjnene, når snakken falder på kvalitetssikring af procedurer og retningslinjer? Og ved du, hvornår det er et skulderklap, et skub eller en hjælpende hånd, du skal benytte dig af i din rolle som leder? Så kunne du meget vel være den ABA Servicechef, vi søger.


Hos Dansk Sprinkler Teknik leder vi efter dig, der har talent for stå i spidsen for et team af 15 engagerede og dygtige medarbejdere i vores serviceafdeling for automatiske brandalarmer (ABA). Med din gode forretningsforståelse og hang til struktur går du forrest, når vi optimerer processer og forretningsgange og sikrer vores høje kundetilfredshed. Og så ved du mere end de fleste, når det kommer til el-teknik.

Din struktur brænder igennem
I rollen får du mulighed for at sætte dit præg på processerne og konceptualisere, hvordan fremtiden skal se ud for vores servicemodel. Sagt lidt mere direkte er du både med ved tegnebrættet, men også når vi implementerer de nye strukturer for vores servicetilbud.

I grove træk bliver dine primære opgaver at:

  • Lede, supportere og yde teknisk support til ABA-teamet
  • Deltage aktivt i udarbejdelse af procesbeskrivelser for teamet
  • Regne tilbud på større projekter
  • Udvikle og fastholde en stærk kundeorienteret kultur
  • Iværksætte tiltag, der øger kundetilfredsheden
  • Facilitere relevante møder for afdelingen herunder bl.a.;
  • En-til-en møder
  • MU samtaler
  • Møder med teknikere og servicekoordinatorer


Samtidigt vil du som Servicechef for ABA-afdelingen stå i front, når det kommer til at udtænke kommercielle tiltag. Med et godt overblik og stærk forretningsmæssig og økonomisk forståelse formår du at løfte serviceniveauet til nye højder.

Du vil referere til vores COO for service og sammen lægger I strategien for afdelingen og sparrer om mulige tiltag. Desuden bliver du en del af en ledergruppe med 2 andre kolleger.

Du er en ildsjæl og går ekstra langt for de gode løsninger
Din erfaring inden for den tekniske verden gør, at du nemt sætter dig ind i arbejdet med brandsikring, hvis du ikke allerede kender til det. Din baggrund kan se ud på mange forskellige måder og vi forestiller os, at du har en uddannelse som maskinmester, elektroingeniør eller måske elektriker med en ledelsesmæssig overbygning.

Er nedenstående udsagn beskrivende for dig, vil vi meget gerne modtage dit CV:

  • Dygtig kommerciel leder: Du har erfaring med at lede tekniske teams og du formår at få alle i teamet til at forstå både individuelle og fælles mål.
  • Kvalitetsorienteret og ærekær: I dit arbejde forstår du at sætte kunden i centrum og du leverer altid samme høje kvalitetsniveau, som vi er kendt for.
  • Erfaren profil inden for el-branchen: Du forstår, hvordan tekniske systemer hænger sammen og gennemskuer hurtigt de systemer, du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med.
  • Dygtig kommunikatør: Du er en dygtig projektleder og ved, hvordan du kommunikerer budskaber ud til dit team og resten af organisationen – både på skrift og tale.


Du har som min. 3 års erfaring med personaleledelse og det er en stor motivationsfaktor for dig i dit arbejde at bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Derudover forventer vi, at du har erfaring Office Pakken. Har du samtidigt erfaring med Expandit og NAV, er det en fordel men ikke et krav. Er du certificeret i Brand 1 og Brand 2, er det også et plus.

Desuden skal du kunne begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Hvad kan du se frem til?
Hos os bliver du en del af en virksomhed, hvor fagligheden er høj og tonen uformel. Afdelingen, du kommer til at så i spidsen for, har høj specialiseret viden inden for deres felt. Er der tekniske områder, du ikke har helt styr på fra starten, så får du et godt hold i ryggen til at sætte dig ind i tingene. Du kan altså se frem til at blive en del af et team, hvor vi hjælper hinanden.

I midten af marts flytter vi til vores helt nye domicil i Greve, så du kan godt glæde dig til en hverdag i nye lækre omgivelser. Her fylder vi selvfølgelig køleskabene op med sodavand og om sommeren finder du is i fryseren.

Når du ikke er på vores nye kontor eller arbejder hjemme, får du muligheden for at komme med ud på kundebesøg, hvor du med dit skarpe blik sikrer, at vores installationer følger lovgivningen.

Er du vores ABA Servicechef?
Så send os endelig dit motiverede CV. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset Ballisager. Hvis du har spørgsmål til stillingen, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Christel Rex Laugen på tlf. 30 63 85 18.

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Om Dansk Spinkler Teknik:

Vi er Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab og vi er landsdækkende med afdelinger i Odense, Nordjylland og København. Som full-service brandsikringsselskab har vi døgnbemandet vagtordning alle årets dage. Vi servicerer, ombygger og nybygger ABA og sprinkleranlæg.

Desuden er vi Skandinaviens hurtigst voksende virksomhed inden for brandsikring.

I 2013 udvidede vi vores aktiviteter til Norge og Sverige, og vi er nu på vej med projekter på Færøerne og i Grønland. Vi har ambitioner om at blive Nordens foretrukne sprinklerleverandør, og vi er godt på vej!

I 2019 blev vi en del af Fire Protection Solutions-gruppen under Vinci Energies i Tyskland.

Fire Protection Solutions består af virksomheder som i alt tæller 30 filialer inkl. Dansk Sprinkler Teknik og er repræsenteret i hele Tyskland, Polen, Danmark, Østrig og Schweiz og er blandt de førende på markedet for stationære brandslukningsanlæg.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karlslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karlslunde

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karlslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karlslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1