Afdelingschef for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse industrielle og internationale samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Hvis du vil og kan stå i spidsen for udmøntning af regeringens strategi for dansk forsvarsindustri og samtidig vil være med til at præge Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses (FMI) internationale materielsamarbejde, så er muligheden der nu som chef for Afdelingen for Internationalt og Industrielt Samarbejde.

Vi søger en ny og udviklingsorienteret chef, som kan stå i spidsen for at vi intensiverer og styrker dialog og samarbejde med industrien

Om os

Afdelingen for Internationalt og Industrielt Samarbejde (AIS) er placeret i Sourcingdivisionen i FMI. Sourcingdivisionens øvrige opgaver spænder bredt, lige fra markedsundersøgelser og udbudsopgaver til juridiske rådgivning, CSR og kontraktadministration, for bare at nævne nogle få af dem.

AIS koordinerer for og rådgiver bl.a. direktøren for FMI i forbindelse med deltagelse i det internationale materielsamarbejde og samarbejdet med den danske forsvarsindustri.

Vi arbejder for at sikre at samarbejde, dialog samt processerne mellem Forsvaret og industrien styrkes og udbredes til flere områder til gavn for såvel Forsvaret som industrien. Med afsæt i regeringens ”Open for Business strategi”, vil du blive chef for en afdeling, der bidrager til at styrke dialogen og intensivere samarbejdet med industrien - bl.a. gennem udvikling og implementering af en række nye tiltag og aktiviteter i rammen af regeringens strategi for dansk forsvarsindustri.

Afdelingen består af to sektioner, der rummer en blanding af militære og civile medarbejdere. Vi har et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone, hvor faglighed og godt kollegaskab går hånd i hånd. Tempoet er oftest højt - og det samme er forventningen til kvaliteten af vores arbejde.

Om stillingen

Du bliver chef for en afdeling i hastig udvikling, som er helt central i FMI.

Ud over regeringens strategi for dansk forsvarsindustri samt ”Open for Business” strategien, sætter også det nationale kompromis - om tilførsel af midler til forsvarsområdet - og dermed også et kommende forsvarsforlig, store krav om en række af aktiviteter for- og med industrien, som initieres, planlægges og gennemføres fra denne afdeling. Danmarks fulde indtræden i det Europæiske forsvarssamarbejde og det nordiske forsvarssamarbejde indeholder også mange potentialer for udvikling for afdelingen.

Der er således tale om en chefstilling med stor spændvidde, dybde og kompleksitet, der vil udfordre din faglighed og stille krav om, at du kan agere udadvendt og har den nødvendige politiske tæft.

Du vil blive en del af Sourcingdivisionens chefgruppe og refererer til sourcingdirektøren. I chefkredsen prioriteres kollegialt og uformelt samarbejde højt.
Afdelingens opgaver er:

Udmøntning af tiltagene i regeringens strategi for dansk forsvarsindustri med særlig fokus på dialog med industrien.

Dette indebærer bl.a. håndtering af den daglige kontakt og dialog med industrien, deltagelse i netværks- og dialogmøder, undervisningsaktiviteter, planlægning og gennemførelse af teknologiarrangementer, samt orienteringer af industrien om kommende materielanskaffelser.

I forbindelse med Forsvarets samarbejde med industrien, udmøntes endvidere Forsvarsministeriets ”Open-for-Business” strategi og herunder udarbejdelse af policy og retningslinjer, relations pleje i forhold til industriens interesseorganisationer, deltagelse i møder, konferencer og materieludstillinger, samt anden informationsindhentning og -udveksling.

Udvikling af EU området, hvor der er særlig fokus på den europæiske forsvarsfond, men også hvor de materielfaglige muligheder i forbindelse med afskaffelse af forsvarsforbeholdet i øjeblikket afdækkes. Med fjernelse af forsvarsforbeholdet forventes området at få et endnu større fokus fremadrettet.

• Materielfaglig koordination af NATO fokusområder
• FMI’s bidrag til det nordiske materielsamarbejde i regi af NORDEFCO
• Håndtering af det industrielle G2G samarbejde med USA inden for Foreign Military Sales
• Håndtering af Industrisamarbejde
• Planlægning af en række bilaterale møder i forhold til CHFMI funktion som national
materieldirektør

Om dig

Du bør have et solidt kendskab til Forsvaret og også gerne industrielt materielsamarbejde. Du forventes at kunne beherske håndtering af sager med politiske, diplomatiske og militærfaglige aspekter, og det vægtes, at du kan handle udadvendt og være nysgerrig og imødekommende, med henblik på at opsøge, skabe og bevare gode relationer til vores samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel at du har haft flere stillinger på chefniveauet og gerne på departements- eller styrelsesniveau.

Analytisk kapacitet, stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner samt evne til at håndtere komplekse situationer er væsentlige kompetencer lige som gode samarbejdsevner og dømmekraft er essentielt.

Personligt er du initiativrig, samarbejdssøgende og har helhedsorienteret tilgang til dit chefvirke. Derudover har du en fleksibel tilgang til dine rammer og opgaver, der vil spænde vidt og skifte karakter løbende.

Sidst, men ikke mindst, er du som person imødekommende og forstår at sætte dig selv i spil for at skabe trivsel og et harmonisk miljø, hvor alle bidrager til et godt arbejdsklima

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål..

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige arbejdssted er Ballerup

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske test i henhold til Forsvarets krav.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Wainø Greva på tlf. 21 77 86 66.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Karin Dahl Kristoffersen på tlf. 72 81 91 31.

Ansøgningsfristen er 14. august 2022.
Samtaler forventes afholdt uge 34/35.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
.
Stillingen er ledig til besættelse den 15. september 2022 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0