Spændende stilling som chef for Continuing Airworthiness Management Organisation ved Forsvarsministeriet Materiel- og...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Kapacitetsdivision Luftsystemer (KALU) søger en ny medarbejder til stillingen som Chef for Continuing Airworthiness Management Organisation (CAMO).

Her får du muligheden for at kombinere ledelse, teknisk indsigt og udvikling på samme tid.
Som Chef for FMI CAMO bliver du overordnet ansvarlig for luftdygtigheden på alle Forsvarets fly og helikoptere, og vil være en nøgleperson i implementeringen og driften af EMAR/DKMAR ved FMI og i Flyvevåbnet.

Om os

Vi er et team på ca. 30 personer i Teknisk Afdeling ved FMI i Kapacitetsdivision Luftsystemer i Ballerup. Vi har det overordnede ansvar for implementering og drift af DKMAR og heraf luftdygtigheden på Forsvarets fly og helikoptere.

FMI CAMO er en del af Teknisk Afdeling og vi er et team på ca. 10 personer, hvoraf et antal medarbejdere er etableret i et ingeniør element ved Helikopter Wing Karup.

FMI CAMO tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, hvor der bliver lagt vægt på høj faglighed i opgaveløsningen, og personlig og faglig kompetenceudvikling prioriteres derfor højt.

Om stillingen

Som CHEF for FMI CAMO, vil du blive ansvarlig for sektionens erfarne medarbejdere. Sektionen er pt. opdelt i et engineering og analyse element, og medarbejderne befinder sig henholdsvis i Ballerup og ved Helikopter wing Karup. Distanceledelse og rejseaktivitet mellem de to lokaliteter vil være en del af hverdagen.

Du vil blive Form 4 godkendt som en del af ansvarskæden i DKMAR og have det overordnede ansvar for at rammer og processer for opretholdelsen af den vedvarende luftdygtighed på alle Forsvarets fly og helikoptere løbende optimeres.

Opgaverne som CH FMI CAMO vil herudover bl.a. være;
• Teknisk og materielfaglig sparring og sagsbehandling.
• Teknisk og organisatorisk udvikling.
• Driftsanalyse

Arbejdet vil foregå i samarbejde med en bred vifte af interessenter lokalt, nationalt og internationalt. Dine primære samarbejdspartnere vil være KALU kapacitetscentre, Flyverkommandoen, Flyvevåbnets wings og Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes flyværksteder.

Vedligeholdelse af Forsvarets fly og helikoptere er en kompliceret proces med mange forskellige interessenter og prioriteringer, hvorfor der må forventes en hverdag, med mangeartede og komplekse problemstillinger og opgaver, der kræver beslutninger og handlinger i et helhedsorienteret perspektiv.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en ingeniørmæssig, eller håndværksmæssig baggrund med ledelseserfaring, gerne med flere års erfaring med CAMO arbejde fra den civile flyindustri.

Vi forestiller os, at du som minimum har gennemført 3 obligatorisk, 1 valgfag, specialforløb samt afgangsprojekt i din akademiuddannelse f.eks. Ledelse, økonomi & ressourcestyring, International transport & logistik eller International handel & markedsføring.

Har du ikke gennemført de relevante fag, skal du være indstillet på at gennemføre disse inden for en 3-5 årig periode.

Du er interesseret i ledelse og teknik, og har mod på at lære og sætte dig ind i højt specialiserede opgaver og tekniske systemer. Du har forventeligt kendskab til EASA/EMAR/DKMAR-21, -M og -145, og har en god forståelse for og indsigt i vedligeholdelses- og logistikprocesser i forbindelse med flyvedligeholdelse.

Du er interesseret i ledelse og teknik, og har mod på at lære og sætte dig ind i højt specialiserede opgaver og tekniske systemer. Du har kendskab til EMAR/DKMAR-21, -M og -145. Har du forståelse eller kendskab til Forsvarets og Flyvevåbnets vedligeholdelses- og logistikprocesser vil det være en fordel.

Du trives med at arbejde i et miljø, som kræver en meget høj faglig indsigt og kvalitet, og du er struktureret og engageret i opgaveløsningen. Samtidigt er du god til at planlægge og koordinere samt sørge for at tidsfrister bliver overholdt.

Du har gode samarbejdsevner og kan inddrage relevante samarbejdspartnere i løsningen af opgaverne.

Du skal kunne skabe gode arbejdsrammer for dine medarbejdere og samtidig få deres kompetencer inddraget og udviklet i opgaveløsningen. Du har gode IT-kundskaber, herunder solid erfaring i Microsoft Office og DeMars (SAP) på brugerniveau. Alternativt er du klar på at erhverve dig de nødvendige kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Bemærk at stillingen er slået op civilt og militært.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst, i forhold til din uddannelse.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Fast tjenestested vil enten være i Karup eller Ballerup.

KONTAKT OG ANSØGNING
For yderligere oplysninger om stillingsindholdet er du velkommen til at kontakte enten nuværende stillingsindehaver Major Frank Dalbram, telefon +45 7281 5190 eller chefen for Teknisk Afdeling oberstløjtnant Bjørn Boesen, telefon +45 7281 5121.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 13. marts 2024. Jobsamtaler afholdes løbende eller umiddelbart efter fristens udløb med henblik på besættelse af stillingen hurtigst muligt.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.FMI.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Onsdag den 13. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vestjylland

    Vil du være med til at sætte retning for hele kommunens HR- og kommunikationsindsats? Motiveres du af at kunne gøre en forskel for kommunens medarbejdere og borgere? Betyder det noget for dig at væ..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skjern

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0