Chef for organisationsudvikling og jura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Chef for organisationsudvikling og jura til nyt ministerium Drømmer du om at kombinere dit juridiske blik med organisationsudvikling og HR på den ambitiøse måde? Så får du nu en ret unik chance.

I Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet skal vi skabe forandringer for fremtiden. Vi skal sætte kursen for fremtidens digitale Danmark, og vi skal fremme ligestilling mellem kvinder og mænd og LGBT+ personer, så alle har reelt lige rettigheder og muligheder for at udfolde sig og deltage i samfundet.

Vi har store og vigtige opgaver foran os, ikke bare politisk, men også organisatorisk: Vi er nemlig i fuld gang med at etablere et helt nyt ministerium, som kom til verden med den nye regering. Lige nu mangler vi dig, der kan og vil være med til at forme en stærk organisation, der kan understøtte de opgaver, ministeriet er sat i verden for at løse.

Vi har store visioner. Vi vil ikke bare være et hvilket som helst ministerium. Vi er ved at skabe en arbejdsplads, hvor vi gør en dyd ud af enkle løsninger, og hvor der er kort fra tanke til handling. Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke – uanset om vi behandler aktindsigtssager, understøtter den næste rekruttering, forestår departementets årlige lønforhandling eller samarbejder med interne og eksterne. Vi vil skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne går glade, motiverede og stolte på arbejde. Hvor vi skaber løsninger sammen. Hvor tillid og samarbejde er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord. Det er visioner, du kan se dig selv i.

Dig

Du er jurist eller har erfaring med juridiske ansvarsområder, og du brænder for at arbejde med både HR og organisationsudvikling.

Det er vigtigt for os, at du:

  • Motiveres af at vælge den ordentlige vej. Uanset om du behandler konkrete sager, lægger linjen til ministeriets politikker eller går nye veje for at udvikle vores organisation.
  • Er en motiverende leder, der formår at skabe resultater gennem andre. Tillid er et nøgleord ikke alene i din egen ledelsesstil, men også den måde du er med til at forme en arbejdsplads.
  • Har formået at løfte kernejuridiske opgaver i et departement eller en styrelse, hvad enten opgaverne er HR-relaterede eller forvaltningsjuridiske.
  • Har lyst til at investere dig selv i en uformel og tillidsbaseret chefgruppe, hvor samarbejde er en selvfølge, og hvor vi mener det, når vi siger, at vi spiller hinanden gode.
  • Ser det ambitiøse i det enkle.
  • Er ambassadør for gode relationer både internt og eksternt.

Stillingen

Du får ansvar for:

  • Organisationsudvikling medalt hvad dertil hører af personalepolitikker, kompetence- og lederudvikling, rekruttering og trivsel. Vi er ved at forme og samle en arbejdsplads fra bunden.
  • Branding og kommunikation.
  • Løn- og personaleadministration.
  • Ministeriets tværgående juridiske opgaver. Det dækker blandt andet over aktindsigt, lovprogram, lovhøringer, kurser, arbejdsskader, whistleblower-ordning og Kodex VII.
  • HR-juridisk rådgivning for departementet og på ministerområdet.

Du bliver chef for kontoret Organisationsudvikling og Jura i afdelingen Organisation. Kontoret består lige nu af syv kompetente og dedikerede medarbejdere med forskellige faglige profiler.

Løn og ansættelse

Du ansættes efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen, som er klassificeret i lønramme 37/løngruppe 1, besættes på åremål. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Digitaliserings- og Ligestillingsministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K.

Vi har brug for dig snarest muligt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte afdelingschef Mette Dige Rønholt på mail [email protected] eller telefon 50 77 56 63.

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.im.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 20. februar 2023. Tests og rekrutteringskonsulent kan indgå i forbindelse med rekrutteringen.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0