Teamleder til Direktionssekretariatet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du processtærk og trives du i en hverdag tæt på politiske beslutninger? Så er du måske vores nye teamleder.

Om stillingen Som en del af direktionssekretariatet tilbyder vi et job med en spændende, alsidig og udviklende hverdag. Sekretariatet har ansvar for den daglige betjening af direktionen, vores kommunikation og presse afdeling, samt styrelsens it og sikkerhed. Direktionssekretariatet er et centralt bindeled både internt i styrelsen og mellem Finansministeriets departement og styrelsen.

Direktionssekretariatet består af seks dygtige medarbejdere og vores direktion består foruden direktøren af to vicedirektører. Som teamleder får du ansvaret for teamets leverancer og er med til at videreudvikle og sætte retning for sekretariatet. Du får mulighed for at komme helt ind i maskinrummet hos direktionen og bidrage til, at styrelsen leverer resultater rettidigt og af høj kvalitet. Desuden skal du bidrage til, at direktionens hverdag hænger sammen og til styrelsens organisatoriske udvikling.

Din rolle bliver at være en inspirerende og dedikeret personaleleder for dine medarbejdere og at styre og prioritere udviklingen af teamet og de løbende opgaver. Derudover skal du sikre kvaliteten i opgaveløsningen og skabe sammenhæng i opgaver på tværs af styrelsen. Du vil referere til en af styrelsens to vicedirektører.

Du kommer primært til at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Personaleledelse af teamets seks medarbejdere
  • Betjening af direktionen, herunder håndtering af sager der tilgår direktionen, sagsgange med Finansministeriets departement, mv.
  • Forberedelse af direktionsmøder, herunder udarbejdelse af dagsorden, mødemateriale, mv., samt ansvar for opfølgning på direktionsmøder
  • Intern kommunikation, herunder forberedelse af husmøder, nyt fra direktionen, mv.
  • Organisationsudvikling, herunder forberedelse af direktions- og lederseminar, mv.
  • Kontaktpunkt for departementet, Økonomistyrelsen og øvrige af styrelsens kerneinteressenter
  • Udvikling og implementering af styrelsens IT-sikkerhed

Om dig Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og har solid erfaring med ledelsesbetjening fra en politisk styret organisation.

Derudover forventer vi, at du

  • Erfaring med eller et ønske om at være personaleleder
  • Har gode samarbejdsevner, trives med en bred kontaktflade og kan udvise god dømmekraft
  • Kan bevare et køligt overblik i en travl hverdag
  • Er processtærk og har erfaring med ministerielle sagsgange
  • Er analytisk skarp og leverer skriftlige produkter af høj kvalitet

Vi tilbyder Vi tilbyder et spændende job med en bred kontaktflade både internt i styrelsen og eksternt med vores samarbejdspartnere. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet. Kan du godt lide at træne, så har vi også et træningscenter.

Om styrelsen Medarbejder- og Kompetencestyrelsen er en del af Finansministeriets koncern Vi varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- kompetenceudviklings- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram PLUS.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter den gældende overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som chefkonsulent med personaleledelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

Der kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid.

Hvis du vil vide mere Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Anne Marie Maltha-Smith, tlf. 9244 4359, e-mail: [email protected] eller vicedirektør Tina Feldt Jessing, tlf. 3527 1138 e-mail: [email protected].

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 18. maj 2023.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Torsdag den 18. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you a dynamic individual motivated to strategically lead and operationalise cash programming interventions in one of Denmark’s leading humanitarian organisations? Then the Global Humanitarian A..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1