[xxxxx] søger kontorchef, der – sammen med centerets anden kontorchef – skal stå i spid...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at skabe de bedste rammer for attraktive statslige arbejdspladser? Vil du bistå med at gennemføre økonomiske beregninger, dybdegående analyser og projektbaseret arbejde i en politisk styret organisation? Så søger vi netop nu en kontorchef til vores nye center for analyse.

Om stillingen Vores analyseenhed skal styrkes, og vi søger derfor en kontorchef, der i samarbejde med centerets anden kontorchef kan styrke og udvide centeret. Center for Analyse fungerer som styrelsens analysekraftcenter og understøtter styrelsens forskellige fagområder med analysekraft og projektledelse.

Som kontorchef i Center for Analyse bliver du, sammen med centerets anden kontorchef, ansvarlig for at drive en række analyseprojekter på tværs af styrelsens forskellige faglige områder og sikre et højt fagligt niveau på centerets område. Du vil i samarbejde med den anden kontorchef stå i spidsen for ca. 16 dygtige og engagerede medarbejdere.

Centeret sætter et stort aftryk på styrelsens opgaver og projekter - bl.a. i forbindelse med forberedelsen, indgåelsen og opfølgningen på de statslige overenskomster - men også på strategisk vigtige projekter, hvor centeret varetager projektledelsesrollen og understøtter med analyser og policyudvikling. Endvidere har centeret en central rolle i styrelsens løbende ministerbetjening, koordination med departementet og øvrige ministerier.

Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone, samt et højt ambitions- og aktivitetsniveau. Foruden din rolle internt i styrelsen er der også et betydeligt samarbejde med andre ministerier.

Dine opgaver bliver bl.a. mere konkret at:

  • drive kvantitative og kvalitative analyser i forbindelse med konkrete initiativer, politiske dagsordener mv. på styrelsens forskellige faglige områder
  • drive og koordinere tværgående sager i styrelsen og lede større tværgående projekter
  • være en inspirerende og samarbejdsorienteret personaleleder, der kan sætte retning for centeret og dets medarbejdere

Om dig Du har en relevant akademisk uddannelse, fx cand. oecon, cand. scient pol. eller cand. polit. Du har erfaring med ledelse, politisk betjening, analyser og projektledelse gerne fra centraladministrationen, konsulentbranchen eller interesseorganisationer.

Den ideelle kandidat til stillingen:

  • sætter retning, afstemmer forventninger og ambitioner i en åben og tillidsskabende dialog - uanset om det er med medarbejdere, direktionen eller chefkolleger
  • er analytisk skarp og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist
  • leder, udvikler og skaber resultater gennem medarbejderne samt har blik for potentialet hos den enkelte medarbejder
  • har erfaring med processtyring og respektfuld inddragelse af interessenter og samarbejdsparter
  • besidder et stort drive i forhold til at levere og præge udviklingen i styrelsen og i den offentlige sektor

Om os Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Du vil få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag ser ud, og vi har god kaffe, en frugtordning og en attraktiv kantineordning. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet. Og, kan du lide at træne, har vi også et træningscenter.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af

chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på

åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Anne Marie Maltha-Smith på 9244 4359 eller [email protected].

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 26. juni 2023.

Vi afholder samtaler løbende og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 01.08.2023.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Maersk Energy Markets acts as the sourcing arm for Maersk in terms of supply, storage, purchase and delivery of fuel and energy. The department handled approximately 11m metric tons o..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0