Kontorchef til udvikling af by- og boligmarked

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at skabe rammen for den almene boligsektor og udvikling af byer, der er attraktive og tilgængelige for alle? Har du personlig gennemslagskraft, politisk flair og talent for at indfri potentiale for udvikling inden for dit eget ansvarsområde og på tværs? Så kan det være dig, vi søger til Social- og Boligstyrelsens afdeling i København.

Vi tilbyder…
En spændende stilling som kontorchef for Boligområdet og ca. 35 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere. Boligområdets organisering er for nylig ændret fra to kontorer til ét kontor, som er organiseret i 3 teams, som hver især ledes af en teamleder med personaleansvar.

Kontoret spiller en helt central rolle i forbindelse med forberedelsen af og forhandlinger om regeringens boligpolitiske udspil i et tæt samarbejde med departementet, men også med styrelsens øvrige kontorer på socialområdet. Kontoret løser derudover en række drifts- og implementeringsopgaver på boligområdet. Opgaverne rummer oftest elementer af både jura og lovteknik samt økonomi og statistik, hvilket kalder på et tæt samarbejde på tværs af de tre teams

Du får ansvar for kontorets opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Udarbejdelse af bidrag samt økonomiske analyser ved forhandling af politiske aftaler inden for boligområdet
  • Udarbejdelse af analyser af f.eks. flyttemønstre, indkomstfordelingen i forskellige boligtyper, boligers energiforbrug, bolig- og beboersammensætningen i udvalgte områder.
  • Understøttelse af den almene sektors effektiviseringsarbejde og udarbejdelse af effektivitetstal.
  • Produktion og formidling af data og statistik om boligsektoren bredt.
  • Implementering af aftaler på boligområdet, heriblandt Fonden for blandede byer (2021), Grøn Boligaftale (2018), Parallelsamfundsaftalen (2018),
  • Tilsyn med kommunernes arbejde med den almene boligsektor herunder udarbejdelse af vejledninger samt afholdelse af konferencer og workshops
  • Opfølgning på udviklingsplaner for omdannelsesområder
  • Udarbejdelse af regulering inden for almen boligområdet samt godkendelse af salg, nedrivning og sammenlægning af ejendomme, der omfatter almene boliger.
  • Vejledning af bygherrer og kommuner i brugen af det fælles indberetningssystem BOSSINF, der omhandler data og økonomiske nøgletal på støttede byggeri
  • Vejledning om- og fremme af bofællesskaber.

Din profil
Du har en relevant kandidatuddannelse og en god procesforståelse, som du bruger til at sikre rettighed og faglig kvalitet i leverancer. Du er vant til at strukturere og prioritere din egen, dine lederes og kontorets medarbejderes tid i en travl hverdag præget af både driftsopgaver og udviklingstiltag. Du har overblik og overskud til at indgå i et tillidsfuldt tværgående samarbejde med styrelsens direktion, chefer, ledere og medarbejdere samt departement, og øvrige eksterne samarbejdspartnere. Du er en erfaren og dygtig personaleleder, som har mod på at lede gennem andre, drive en forandringsproces, skabe udvikling inden for dit fagområde og understøtte sikker håndtering af områdets udviklings-, myndigheds- og driftsopgaver. Har du erfaring fra et departement, en styrelse eller anden politisk ledet organisation samt viden om boligmarkedet bredt, er det en fordel.

Om Social- og Boligstyrelsen
Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. december 2023. Stillingen har arbejdssted i Holmens Kanal 22 i København.

Du ansættes som kontorchef. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Social- og Boligstyrelsen har hovedkontor i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Såfremt du tilbydes stillingen, vil du blive bedt om at fremsende en straffeattest til brug for vurdering af, om du kan ansættes i stillingen.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 20. september 2023.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde den 2. oktober 2023 og 2. samtalerunde den 6. oktober 2023. Der vil indgå et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte vicedirektør Lise Aaen Kobberholm på [email protected] eller på telefon 22 28 71 11.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the Job:At Maersk, we're on a transformative journey, expanding our capabilities to become a comprehensive logistics provider, delivering intelligent solutions globally. To .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider that can deliver .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0