Fagligt stærk kontorchef med gode analytiske evner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at holde øje med, at statens midler bruges effektivt, og som Folketinget har besluttet?Vi søger en kontorchef, der skal have ansvaret for udarbejdelsen af undersøgelser på Udenrigsministeriets, Forsknings- og Uddannelsesministeriets, Børne- og Undervisningsministeriets og Kirkeministeriets områder.

Rigsrevisionen undersøger statslige virksomheders organisation, forvaltning og økonomistyring, bl.a. med henblik på at vurdere produktivitet, effektivitet og sparsommelighed. Vi undersøger også, om forvaltningen overholder loven. Resultaterne af vores undersøgelser offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer.

Den ledige stilling

Du skal være chef for et kontor, hvor der er 12 medarbejdere med forskellige samfundsvidenskabelige uddannelser. Arbejdet er organiseret i skiftende projektteams med 2-4 medarbejdere. Du vil indgå i et afdelingsfællesskab med 3 andre kontorer, der udarbejder undersøgelser på andre ministerområder. Du kommer også til at indgå i en gruppe med 18 andre kontorchefer, der har høj faglighed og en stærk holdånd.

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lene Schmidt på tlf. 25 17 00 06.

Hvem er du?

Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse og gerne ledelseserfaring fra en tidligere stilling. Du har solid erfaring med offentlig forvaltning. Du er både analytisk stærk, god til at formidle og har sans for detaljen.

I Rigsrevisionen værner vi om vores troværdighed. Vi har derfor brug for dig, der på et højt fagligt niveau kan sikre kvaliteten og fremdriften i kontorets undersøgelser. Vi forventer, at du har stærke metodiske og analytiske kompetencer i forhold til produktivitets-, effektivitets- og sparsommelighedsanalyser samt datadrevne analyser. Du er en dygtig formidler – både mundtligt og skriftligt.

Du har gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner – både i relation til kontorets medarbejdere og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Som kontorchef er du ansvarlig for at lede kontoret, så medarbejderne føler ansvar og ejerskab. Du er også ansvarlig for, at undersøgelserne leveres til tiden og i en høj kvalitet. Vi forventer, at du har en inddragende ledelsesstil og er i tæt dialog med medarbejderne om gennemførelsen af kontorets opgaver, og at medarbejderne løbende og systematisk får tilbagemeldinger på opgaver og projekter. Vi forventer også, at du aktivt deltager, når Rigsrevisionens chefgruppe mødes, og at du bidrager til Rigsrevisionens faglige og organisatoriske udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat under rammeaftalen om kontraktansættelser af chefer i staten i løngruppe 1. Den faste månedsløn udgør 61.745 kr. inkl. et generelt tillæg. Hertil kommer pension og efter forhandling et personligt tillæg. Pensionen udgør for alle løndele 17,63 %.

Ansættelsesområdet er Rigsrevisionen. Du skal sikkerhedsgodkendes i forbindelse med din ansættelse og fremvise en straffeattest.

Hvis du har generelle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Lisbeth Herlev på tlf. 33 92 85 65.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevante bilag, så vi har den senest den 29. oktober 2023.

Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25. Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Processen

Vi forventer at afholde første samtalerunde mandag den 6. november 2023.

Herefter vælger vi et antal ansøgere, der bliver testet og har en samtale med en ekstern konsulent. Testen gennemføres elektronisk, og samtalen afholdes i uge 45 eller 46.

Vi afholder anden samtalerunde onsdag den 15. november 2023. Efterfølgende træffer vi beslutning om ansættelsen.

Du skal gerne kunne begynde i jobbet den 1. januar 2024 eller efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you driven by the humanitarian imperative and motivated to lead a team of dedicated humanitarian advisors and generalists to respond to the humanitarian crisis for people in some of the world’s..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1