Kontorchef til Finansministeriets grønne center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du ambitioner for det danske samfund og en faglig interesse for de økonomiske konsekvenser af dansk politik? Finansministeriet søger en fagligt og analytisk velfunderet kontorchef til Finansministeriets grønne centeret.

Centeret har ansvaret for finanslovsbudgetterne for Miljøministeriet (§ 23), Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (§ 24) samt Klima, Energi-, Forsyningsministeriet (§ 29). Opgaveporteføljen består derfor bl.a. af budget- og bevillingsopgaver på disse ministerområder.

Centeret varetager desuden den interne koordination i Finansministeriet på det grønne område, herunder betjeningen af Grønt Udvalg. Koordinationen indebærer bl.a. analyser af offentlig regulering og udarbejdelse af politiske oplæg med fokus på virkninger for samfundet.

Endvidere varetager centeret Finansministeriets arbejde med internationalt klima og energi særligt i forhold til de økonomiske implikationer heraf. Endeligt er arbejdet med GrønREFORM (ny miljø- og klimaøkonomisk model) også forankret i centeret.

Centeret består af 3 kontorchefer, 2 souschefer, 16 AC’ere og 4 studenter.

Stillingen som kontorchef Du får i stillingen som kontorchef ansvar for at drive en række højt prioriterede opgaver og processer på tværs af ministerier relateret til bl.a. klimaområdet, ligesom analyser og forhandlinger på de grønne områder vil have et væsentligt fokus.

Foruden at være en stærk faglig sparringspartner for centrets dygtige medarbejdere skal du også have:

  • Veludviklede lederkompetencer, herunder evne og lyst til at sætte mål og retning samt at udvikle kontorets dygtige medarbejdere

  • Høj faglighed, stærke analytiske kompetencer og fokus på at skabe resultater af høj kvalitet

  • Gode samarbejdsevner, politisk forståelse og strategisk udsyn

  • Dømme- og beslutningskraft til med sikker hånd at styre processer og prioritere opgaver i en travl hverdag

  • En tilgang kendetegnet ved integritet og gennemslagskraft

  • Gode evner til at formidle fagligt komplekse problemstillinger

  • Erfaring fra centraladministrationen

  • Erfaring inden for ét eller flere af centerets områder vil være en klar fordel, men ikke en betingelse.


Du får en spændende ledelsesopgave, faglige udfordringer og en unik mulighed for at bidrage til Finansministeriets arbejde med at udvikle den offentlige sektor.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Flere oplysninger Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Martin Ulrik Jensen på [email protected].

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 12. december 2023.

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Tirsdag den 12. december 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you driven by the humanitarian imperative and motivated to lead a team of dedicated humanitarian advisors and generalists to respond to the humanitarian crisis for people in some of the world’s..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    I [xxxxx] har vi høje ambitioner for udviklingen af fremtidens beredskab. Det gælder også for operationscenteret, der med både alarmcentralen for Storkøbenhavn og operationscenterf..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1