Chef for koncernstyring i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

I Uddannelses- og Forskningsministeriet forvalter vi hvert år 54 mia. kr. i bl.a. tilskud til uddannelse og forskning. Det stiller store krav til, at vi har en effektiv og sikker styring. Kan du bidrage til en styring, der er enkel og målrettet, og understøtter vores koncerndirektion i at foretage de rigtige prioriteringer? Så er det måske dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling som chef for koncernstyring

Vi styrker hele Danmark gennem uddannelse, forskning og innovation
I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at styrke hele Danmark gennem videregående uddannelse, forskning og innovation. Vi bistår ministeren og regeringen med udvikling af uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi arbejder for at gennemføre regeringens politik på uddannelses-, forsknings- og innovationsområdet, og vi skaber værdi ved at løse vores driftsopgaver effektivt. Uddannelses- og Forskningsministeriet består foruden departementet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Om stillingen
Koncernstyring er et nyoprettet kontor, der er en del af et samlet center for Finanslov, Institutionsøkonomi og Koncernstyring. Centret ledes af to chefer, der har ansvaret for hhv. Finanslov og Institutionsøkonomi og Koncernstyring. Centret har i alt 17 medarbejdere, hvoraf de 7, herunder en områdeleder, vil have reference til chefen for koncernstyring.

Som chef for koncernstyring vil du få ansvaret for Uddannelses- og Forskningsministeriets samlede koncernstyring, herunder styrelseskontrakt, økonomistyring og overordnet styring af vores it-portefølje. Derudover har kontoret ansvar for analyser og ministerbetjening, der knytter sig til koncernens drift og administration, det kan f.eks. være på støtteområdet. Kontoret har endvidere ansvar for ministeriets complianceenhed, der skal understøtte og bidrage til at sikre, at koncernen og sektoren har en korrekt forvaltning.

Du vil blandt andet skulle arbejde tæt sammen med Finanslov og Institutionsøkonomi og Koncern HR og Organisation i departementet, ligesom du vil få et meget tæt samarbejde med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Du bliver en del af chefkredsen i departementet og den samlede koncernchefgruppe, og det forventes, at du tager stort ansvar og bidrager aktivt til ministeriets fortsatte udvikling. Du får reference til direktøren for koncernstyring.

Om dig
Vi søger en chef, som både evner faglig og strategisk ledelse, og som kan kombinere en indsigt i forretning og forvaltning med politisk forståelse. Vi lægger vægt på, at du er eller har talentet til at blive en dygtig personaleleder med en samlende og motiverende ledelsesstil. Derudover skal du kunne holde overblik og styre processer med blik for både mål, tidsplaner og ressourcer.

Det er et stort plus, hvis du har erfaring med eller fra komplekse driftsorganisationer, herunder med større it-projekter. Du kan eksempelvis have relevant ledelseserfaring fra et ministerium, en styrelse eller en videregående uddannelsesinstitution.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er analytisk og struktureret i din opgavetilgang.
  • Er velformuleret og har solid grundfaglighed – både mundtligt og skriftligt.
  • Er tydelig og sætter klar retning for dine medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Er god til at skabe velfungerende relationer og har en motiverende og konstruktiv tilgang til samarbejde internt og eksternt.

Vores arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med fokus på resultatskabelse, hvor dine kollegaer er dedikerede og fagligt stærke. Vi prioriterer dialogen og et godt samarbejde, og vi ønsker at være kendetegnet ved en arbejdsplads med trivsel og arbejdsglæde. Vi tager fat og handler på vores viden. Vi er nysgerrige og lader os inspirere af andre.

Yderligere oplysninger om departementets og koncernens organisation samt opgaver mv. kan findes på ufm.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter nærmere aftale, herunder eventuelt på åremål.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes samt opretholder sikkerhedsgodkendelsen i hele ansættelsesperiode.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til direktør Julie Lungholt på telefon 72 31 83 15.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, cv og kopi af eksamensbevis senest den 20. februar 2024 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 8 og anden samtalerunde i uge 9. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres både kognitiv- og personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Tirsdag den 20. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Funding & Markets (F&M)About Treasury & Risk A.P. Moller-Maersk is on a journey to accelerate the transformation of the various business units into an integrated, cust..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company that proudly moves 20% of global trade annually. With a dedicated team of over 80,000 employees spanning across 130 c..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you an experienced, visionary, and dynamic individual with a strong programmatic understanding and experience with local leadership and the triple nexus work?Do you have a combination of glob..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1