Teamleder til Militærfagligt Udvælgelsesteam i Selektionssektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Selektionssektionen er på en spændende rejse mod at blive hele ministerområdets kompetencecenter inden for udvælgelse og testning af ansøgere til stillinger og uddannelser. Vil du være en del af denne rejse? Så er stillingen som Leder af det Militærfaglige Udvælgelsesteam i Selektionssektionen på Nyholm i København måske noget for dig.

Du bliver en del af et meget alsidigt lederteam bestående af en sektionschef og fire teamledere. Sammen har vi ansvar for den samlede udvælgelse til Forsvarets og Beredskabsstyrelsens uddannelser samt til militære stillinger. En helt særlig opgave, der kræver lyst og mod til at udfordre og udvikle sine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Om os

Selektionssektionen er placeret i København på det historiske og smukke Nyholm omgivet af vand og med udsigt til Amalienborg og Operaen. Sektionens vigtigste opgave er at teste og udvælge de bedst egnede kandidater til Forsvarets og Beredskabsstyrelsen uddannelser og øvrige faste militære stillinger. Vi er cirka 40 medarbejdere fordelt på fire faglige teams med psykologer, læger, sygeplejersker, kontorassistenter og militære medarbejdere. Som en del af vores lederteam kommer du til at få berøring med alle aspekter af udvælgelsesopgaven på tværs af de fire teams.

Om stillingen

Som teamleder af det Militærfaglige udvælgelsesteam er du ansvarlig for den daglige ledelse af teamets 11 medarbejdere, der består af en blanding af civile og uniformerede sagsbehandlere/udvælgelsesledere.

Teamets primære opgave er at være omdrejningspunkt for tilrettelæggelse og gennemførelse af alle sektionens afprøvninger i samarbede med de øvrige tre teams, herunder:

• koordination med Forsvarets myndigheder
• modtagelse og behandling af ansøgninger
• afprøvninger og optagelseskommissioner

En særlig vigtig funktion som leder af det Militærfaglige udvælgelsesteam er funktionen som kommissionsformand for optagelse til officersuddannelserne. I den forbindelse vil du arbejde tæt sammen med de tre næstkommanderende på Forsvarets officersskoler.

Ud over dit ledelsesansvar vil du også indgå i et nært samarbejde med de øvrige teamledere, hvor du skal medvirke til at sikre det gode og konstruktive tværfaglige samarbejde mellem det psykologfaglige, det lægefaglige og militærfaglige perspektiv.

Som teamleder skal du desuden støtte sektionschefen med skriftlige sagsoplæg inden for eget ansvarsområde. Videre skal du kunne støtte sektionschefen med besvarelse af borgerhenvendelser, herunder aktindsigtsanmodninger, klager mv.

Om dig

Du er uddannet kaptajn med relevant erfaring inden for HR. For at kunne opnå succes i stillingen er det nødvendigt, at du besidder følgende evner og/eller kompetencer.

• Erfaring med besvarelse af Forsvarsudvalgsspørgsmål, borgerhenvendelser og
aktindsigtsbegæringer.
• Erfaring med statens HR-system ”Talentech” og E-REK på superbrugerniveau.
• Erfaring med Business Intelligence på superbrugerniveau, herunder Business Intelligence
i Excel.

Videre skal du have en stærk lederprofil og er i stand til at reflektere over egen praksis. Du formår at bringe dine medarbejderes kompetencer i spil - i balancegangen mellem at styre og udvise tillid.

Du er energisk, målrettet og har rigtig gode samarbejdsevner. Du identificerer og formulerer mål samt motiverer dine medarbejdere bl.a. ved at skabe de fornødne rammer til løsningen af opgaverne.

Du er katalysator for godt samarbejde både internt i sektionen, men også eksternt i forhold til sektionens nære kunder. Sammen med sektionschefen arbejder du aktivt på at involvere dine medarbejdere, kollegaer og samarbejdspartnere i beslutningsprocesser for derved at skabe en gennemsigtighed samt forståelse og ejerskab for de processer og metoder, der anvendes til afprøvning af ansøgere til Forsvarets og Beredskabsstyrelsens Uddannelser.

Du skal endvidere kunne trives i en hverdag, hvor opgaver og prioriteringer hurtigt kan skifte. Du bidrager personligt til at skabe en positiv og engageret atmosfære og har en konstruktiv tilgang til de stillede opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, herunder arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte chefen for Selektionssektionen, major Karsten Grejsen på telefon 72819271.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, så kontakt Forsvarsministeriets Personalestyrelses HR-Konsulent, Karin Dupont på tlf. 3266 5188.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 21. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Special OperationsReports to: Head of Global Security & Business Resilience Location: Copenhagen/EuropeWe are a purpose-driven and values-led company, at the foref..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1