Sous Chef - Pearl Seaways

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kunne du tænke dig at bruge dine evner som Sous Chef ombord på vores passagerskib, Pearl Seaways, som sejler mellem Oslo og København?

Vi har fire restauranter om bord, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af madmuligheder. Menuen i vores restauranter spænder fra buffetrestauranten, 7 Seas, til Explorer's a la carte, vores italienske restaurant Little Italy og vores fine dining-restaurant, Blue Biband. Den fælles tråd mellem dem alle er vores engagement i at bruge de fineste ingredienser. Vi har gæster i alle aldre og fra forskellige lande, og vores mål er at give dem den bedste service og mad af høj kvalitet for at sikre en virkelig særlig spiseoplevelse til søs.

Vi tilbyder også forskellige drikkevarer og snacks i vores forskellige barer og natklubber. Uanset om gæsten har lyst til at skåle med en fadøl på en pub med levende troubadourer eller nyde et eksklusivt glas vin i vores vinbar, har vi noget for alle. Hvis vejret tillader det, kan man også besøge vores to udendørs barer. Der er altid spændende underholdning og live musik i Columbus Club, mens DJ'en i vores Sky Club sørger for en fyldt dansegulv.

JOBBET

I stillingen som Sous Chef bliver du medansvarlig for den daglige drift og ledelse af kabyssen, som består af 25-30 kokke.

Det er ligeledes dit ansvar at alle gældende standarder og administrative rutiner for området overholdes.

I samarbejde med din manager, Head Chef, vil du også få ansvar for implementering af nye tiltag, der skal styrke kvalitet, kundeoplevelse og salgsresultater.

Din daglige gang vil foregå i driften, hvor du har fokus på følgende:

  • Mice in place
  • Briefing af personale
  • Administrative og driftmæssige ad hoc opgaver
  • Kvalitetstjek af maden

Derudover er det dit ansvar at motivere og coache medarbejderne for at sikre, at de altid leverer exceptionel kvalitet. Du vil derfor få stor medindflydelse på medarbejdernes trivsel, det faglige niveau og derved gæsternes oplevelse.

DIN PROFIL

Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service.

For at trives i stilling er det desuden vigtigt, at du kan nikkende genkendende til nedenstående punkter:

Du har erfaring med ledelse, og det falder dig naturligt at gå forrest

  • Du motiveres af dynamiske mål og elsker at forbedre og udvikle dine ansvarsområder.
  • Du har gode lytte evner, respekt for andres mening og forstår at håndtere konflikter på en diplomatisk måde.
  • Du har en positiv attitude til nye udfordringer og kan håndtere uventede situationer.
  • Du snakker enten dansk, norsk eller svensk, samt kan kommuniker på engelsk.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord og når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller træne i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

Lyder det som et job for dig?

Vil du være vores nye kollega? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”.

Vi behandler løbende ansøgninger og lukker opgaven, så snart den rette kandidat er fundet, så vi opfordrer til at du sender din ansøgning allerede i dag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4