Er du den helt rigtige sektionschef til at lede vores dygtige projektledere i gennemførelsen af Danmarks vildeste byg...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Synes du, at det lyder spændende at være med til at bygge militære anlæg til fremtidens forsvar? Det synes vi, og vi har den vildeste mulighed til dig: at blive chef for vores dygtige medarbejdere på den utvivlsomt fedeste arbejdsplads i Danmark.

Om os

Helt grundlæggende er det os i Bygge- og anlægsafdelingen, der bygger for Forsvaret. Vi er nemlig den heldige indehaver af bygherreansvaret og forestår derfor projektledelsen på alt det, der bliver bygget til militære formål i Danmark, Grønland og Færøerne. Vi udfører kæmpe nybyggerier, fede tilbygninger og moderne ombygninger af alt fra lækre kontorfaciliteter, top-tunede værksteder, veludrustede garager til vilde skydesimulatorer og state-of-the-art flyhangarer. Vi har rygende travlt, og vores portefølje af projekter er unik, for det er kun os, som må og kan bygge for Forsvaret.

Den heldige vinder af titlen som sektionschef kan se frem til kollegaer i verdensklasse. Vi er ambitiøse, fagligt stærke, og så elsker vi ord som samarbejde, fleksibilitet og trivsel. For at låne en metafor fra sportens verden, så spiller vi hinanden gode og jubler, når vi kommer i mål. Faglig sparring, vidensdeling, udvikling og kollegialt sammenhold betyder virkelig noget for os, og det er ikke bare noget, vi siger. Når du bliver en del af vores hold, får du en varierende, lærerig og udfordrende hverdag med et stort ansvar for både dig selv og os andre. Det er vigtigt for os, at du, både personligt og fagligt, er i konstant udvikling. Og så skal du helst også kunne mærke, at der er balance mellem dit arbejds- og privatliv, når du arbejder hos os.

Om stillingen

Bygge- og anlægsafdelingen er til stede med Bygge- og anlægscentre i Nørresundby og København og snart Kolding, hvor hver center er delt op i to sektioner. Vores center i København består af ’Kompetencecenteret for Forsvarets fredede bygninger og anlæg’ og en sektion, som tager sig af en bredere vifte af byggerier. Det er netop denne sektion med den brede vifte, som vi søger en sektionschef til. Vores store organisation betyder, at der er masser af mulighed for erfaringsudveksling og sparing med andre sektionschefer.

Generelt er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bare et fedt sted at arbejde – det kan vi alle skrive under på. Det er nemlig et sted i konstant forandring og som påvirkes, både direkte og indirekte, af den verden, vi lever i. Vi har både militært og civilt ansatte, stemningen og strukturen er uformel, og der er højt til loftet. Du kan faktisk næsten ikke undgå at udvikle dig, både personligt og fagligt.

Men i Bygge- og anlægsafdelingen gør vi jo selvfølgelig ikke det hele alene. Vi har en masse dygtige kollegaer i Ejendomsstyrelsens andre afdelinger, og de bidrager alle til at løse de projekter, som vi driver. Derfor kommer du også til at arbejde sammen med mange forskellige (dog alle fantastiske) mennesker, og derfor er det vigtigt, at du har styr på det med at koordinere og samarbejde med andre – og at du ved, hvad det betyder, når vi taler om god og nærværende ledelse.

Chefen for Bygge- og anlægsafdelingen vil blive din chef, men du får ansvaret for at lede og fordele arbejdet i netop din sektion. Vi nævner i flæng:

• Du skal sikre, at sektionens projekter bliver gennemført effektivt og planmæssigt.

• Du er med i vores projekter fra start til slut. Det gælder altså alt fra programmering til udførelse og aflevering til brugerne. Du skal også sørge for, at alt holder sig inden for lovens rammer, selvfølgelig med støtte fra vores juridiske afdeling.

• Det er dig, der sørger for, at vores medarbejdere udvikler sig og har lyst til at blive i afdelingen. Du skal også sørge for, at vi har de helt rigtige medarbejdere, når vi har brug for dem.

• Du har også ansvaret for, at alle i sektionen holder sig opdaterede, både i forhold til deres faglighed, men også på andre områder som jura, kommunikation og IT.

• Du kommer til at tage de endelige beslutninger i vores projekter og indstille til styregrupper for vores største projekter, hvor du vil have rollen som seniorleverandør.

• At holde kvaliteten oppe på sektionens projekter bliver også en af dine overordnede opgaver. Det er vigtigt for os, at alle vores opgaver bliver løst forsvarligt i samarbejde med Ejendomsstyrelsens øvrige afdelinger og eksterne rådgivere, og at der i alle vores projekter er styr på processerne og dokumentationen.

• Vi skal holde regelmæssige sektionsmøder, og det er dit ansvar, at de bliver afholdt, når der er behov for det. Det er her, vi udstikker mål og rammer, erfaringsudveksler og understøtter et godt samarbejde.

• Du får også lov til at være den, der hjælper sektionens hårdtarbejdende medarbejdere med at udvikle sig i dagligdagen og gennem løbende udviklingssamtaler. Derfor har du også det store ansvar for, at arbejdsmiljøet spiller, og at alle trives.

Så længe du når i mål med din sektions projekter, så har du ret stor frihed i forhold til udførelsen af dit arbejde og det gælder som sagt også for dig, at der skal være balance mellem arbejde og privatliv.

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er den rigtige profil til afdelingen – du skal passe ind. Det betyder, at vi både ser på dine faglige kompetencer OG dine personlige kompetencer. Det er lysten til at skabe resultater gennem andre og fejre vores fælles successer, som skal drive værket for dig! Men vi har jo selvfølgelig alligevel gjort os lidt tanker om, hvem du kunne være.

Vi forestiller os, at du har erfaring med ledelse. Måske har du været chef eller projektleder, gerne på bygge- og anlægsprojekter. Du skal gerne vide noget om et byggeris forskellige faser, styring af bygge- og anlægsprojekter, økonomi- og tidsplanlægning, risikostyring, kontrakt- og aftaleforhold, eksempelvis AB18.

Derudover bliver vi imponerede, hvis du er skarp inden for:
• Kommunikation
• Samarbejde
• Helhedsorientering
• (og samtidig vil vi også gerne, have at du kan være både udviklings- og resultatorienteret på samme tid, men det passede ikke rigtig ind i punktopstillingen)

Hvis du så ovenikøbet:
• er robust med en naturlig gennemslagskraft kombineret med tålmodighed og vedholdenhed – også på samme tid
• er god til at have mange bolde i luften og har det godt i en kompleks og til tider hektisk hverdag
• er positiv, imødekommende og (relativt meget) i personlige balance,

… så er vi lige ved at tro, at vi har et match! Søg stillingen ASAP! Du vil ikke fortryde det.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst i staten. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, har du mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Dertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som akademiker bliver du ansat og aflønnet som chefkonsulent med ledelsesansvar efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten. Basislønnen er 49.583,33 kr. pr. måned. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en attraktiv arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer inkl. frokostpause om ugen.

Stillingen har fast arbejdsplads på vores kontor på Kastellet i København. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og efter aftale med nærmeste chef. Dog forventes det, at en chef generelt er til stede på arbejdspladsen for sine medarbejdere. Der skal forventes rejsetid i forbindelse med møder med eksterne rådgivere, brugere og kunder, samt i forbindelse med besigtigelser og møder på sektionens byggepladser.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Daniel Aarup-Kristensen på telefon 4027 2742 eller via mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Birgit Jepsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 7281 9183.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbeviser. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 4. juni og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsen er snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed optimerer opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES)
Vi støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke. Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet. Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark. Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Læs mere på Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4