Afdelingschef for Middle Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at påvirke udviklingen af datadrevne løsninger til understøttelse af investeringsprocesser?

Om jobbet

Middle Office understøtter vores investeringsprocesser med overblik og indsigt. Afdelingen har ansvar for opgørelse af afkast, performance og kontrol af investeringsrammer. Derudover har afdelingen også ansvar for rapportering til myndigheder og samarbejdspartnere samt bidrager med en lang række faste og ad hoc dataleverancer til internt brug.

AP Pension investerer i en bred vifte af aktiver for at kunne tilbyde de bedst mulige investeringsprodukter til vores kunder. Produktudbuddet og de underliggende investeringer er omfattende og komplekst, hvorfor det stiller stadigt større krav til et velfungerende Middle Office. Udover de børsnoterede mandater og finansielle instrumenter spiller alternative investeringer og den bæredygtige dagsorden en stadigt større rolle.

Afdelingen arbejder struktureret med data, og udgangspunktet for afdelingens løsninger er høj grad af automatisering for løbende at understøtte investeringsprocesser med øget kompleksitet og stigende behov. Medarbejderne arbejder med MS SQL Server og PowerBI og i et tæt samarbejde med Forretningsdata står de for at vedligeholde og udvikle vores datadrevne løsninger på investeringsområdet.

Middle Office består af fem engagerede og pligtopfyldende medarbejdere og er placeret i Økonomi.

Ud over personaleansvar og det overordnede ansvar for afdelingens opgaver vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå af:

  • Tæt dialog med Investering, Back Office, Risikostyring og Regnskab
  • Planlægning og prioritering af udviklingsopgaver
  • Sikre branche-konforme standarder for opgørelse af afkast, performance, rammekontrol og rapportering
  • Sikre en ensartet, enkel og struktureret behandling af data som understøtter modtagernes forskelligartede behov

Din profil
Det er nødvendigt, at du har mindst fem års erfaring fra en Middle Office-funktion, hvor du har beskæftiget dig med de forskellige opgaver samt har erfaring med dialog med portefølje managers, investeringsdirektør og selskabets øvrige ledelse. Du sætter en ære i at løsninger og leverancer har højt fagligt niveau.

For at sætte retning for afdelingens databehandling er det vigtigt, at du selv har erfaring og kompetencer indenfor strukturering og dokumentation af data flows samt bruger din faglighed til at afveje og argumentere for forskellige løsningsdesigns.

Du er struktureret og resultatorienteret, så du både kan sætte dig ind i detaljer og problemer samt have fokus på leverancer. Du forstår samspillet mellem funktionsadskillelse i relation til Investering og et fælles mål om at understøtte investeringsprocesser og udvikle en fælles forretningsforståelse.

Du har en relevant videregående uddannelse, som fx cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. Du tænker analytisk og helhedsorienteret og kan kombinere din faglige forståelse for data om investeringsaktiver med struktur og design af løsninger til at arbejde med dem. Du er ambitiøs og har motivation til at forbedre.

Det vil være en fordel, hvis du har ledererfaring, men det vigtigste er, at du har relevant erfaring og lysten til at tage næste skridt i karrieren. Som leder har du både fokus på den personlige og den faglige udvikling hos dine medarbejdere. Du skal forvente, at rollen ikke er en ren lederstilling, men at du skal sætte dig nok ind i afdelingens opgaver til at kunne støtte og udvikle løsninger og processer.

Vi tilbyder

  • En udfordrende og spændende hverdag
  • Et motiverende arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder
  • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde og en uformel omgangstone
  • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring
  • Vi ligger tæt på offentlig transport. Et stenkast fra Nordhavn St.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om AP Pension
AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen og så er vi ejet af kunderne. Vi arbejder hver dag for kundernes overskud – både økonomisk og menneskelig. Vi værner om en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine færdigheder i spil. Og med afsæt i vores kulturprincipper superiør, kundenær og effektiv, får vi sammen tingene til at ske og sørger for at kunderne er i trygge hænder. Hvis du deler vores værdier og vil bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så bør du blive en del af AP Pension.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Onsdag den 28. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4